User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: Gaziantep’de patlama

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    9 aylık bebeğin hayatını söndürmek benim hayat görüşümde bu olaydan daha büyük

Gaziantep de ki olayda ölenlerden bence daha önemli konuyla alakalı değilmiş

9 aylık bebeğe gaziantepte tecavüz edilmesi diğer konudan bence çok daha vahimdir

Herkes benim gibi düşünmek zorumda değil ama bir an önce diyarbakırı dümdüz eden iktidar antepide etmelidir
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su profildeki vatandas buyuk ihtimal damat,memlektin siirt olmasi gaziantepte yasamasi tutuyor
    Comments
    Hic de hdpli pkkli gibi degil paylasimlari, bence birileri isidi cici cocuk gostermeye calisiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 aylık bebeğin hayatını söndürmek benim hayat görüşümde bu olaydan daha büyük

Gaziantep de ki olayda ölenlerden bence daha önemli konuyla alakalı değilmiş

9 aylık bebeğe gaziantepte tecavüz edilmesi diğer konudan bence çok daha vahimdir

Herkes benim gibi düşünmek zorumda değil ama bir an önce diyarbakırı dümdüz eden iktidar antepide etmelidir
    Bilmeden etmeden hala boş boş konuşuyorsun karışmıyayım diyorum kendi memleketim işin içinde duramıyorum dostum tamamiyle Saçmalıyorsun istanbuldan klavye başında kulaktan dolma televizyondan gördüğün internetten gördüğün böyle bir pis olayı tutmuş 2milyon nufusu olan şehire maal ediyorsun. Bu orusbuçocu*gu pisliği yapan hayatında dağdan inmemiş . Hayatı boyunca çobanlık yapmış antepe 80-90 km uzaklıkta bir köydedir ve şuan ailesinin kökünü kazıdılar kaçtılar sen gelmiş antep yerden bir edilmeli diyosun. Sen çok aksiyon film seyretmişsin vurdulu kırdılı bırak bence .

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmeden etmeden hala boş boş konuşuyorsun karışmıyayım diyorum kendi memleketim işin içinde duramıyorum dostum tamamiyle Saçmalıyorsun istanbuldan klavye başında kulaktan dolma televizyondan gördüğün internetten gördüğün böyle bir pis olayı tutmuş 2milyon nufusu olan şehire maal ediyorsun. Bu orusbuçocu*gu pisliği yapan hayatında dağdan inmemiş . Hayatı boyunca çobanlık yapmış antepe 80-90 km uzaklıkta bir köydedir ve şuan ailesinin kökünü kazıdılar kaçtılar sen gelmiş antep yerden bir edilmeli diyosun. Sen çok aksiyon film seyretmişsin vurdulu kırdılı bırak bence .
    Aynı olay rizede olsa ben kütüğü sildirirdim

Sen olaya memleketini savunma olarak giriyorsun

Bu rezilliğin bedeli ödemeli ve herkese ders olmalı

9 aylık bebek senin çocuğun olsa acaba bu yazdıklarını yazabilirmiydin

Şehri yakardın be kardeşim empati kurun ilk önce
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit gereksiz yere ortamı geriyorsun, yeter artık.

Konunun o konu ile alakası yok, alakası da olsa yaşanan bir olayı tüm halka maledemezsin.

Diyarbakır ile Gaziantepi de bir göremezsin, Antep doğuda terörün en az olduğu yerdir. Yani öyle yerlebir edilecek biryer değil, zaten Diyarbakır da yerlebir edilmedi bazı ilçeler hakettikleri gibi nasibini aldı o kadar...

Bu arada aynı olay Rizede olsa kütüğü sildiririm demişsin; bu ülkede o kadar çok o.çocuğu varki Rizede de var merak etme.

Bak aşağıda 14 yaşındaki 3 çocuğun yine 14 yaşındaki sınıf arkadaşlarına tecavüzünden bahsediliyor, yer Rize...

3 cocuğa istismar hapsi - Rize haberleri - Gundem Haberleri
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evet asıp kesmenle beraber , aşağıdaki habere binaen kütüğünü sildirince buraya resim atmanı bekliyoruz. Teşekkürler.
    ABO TRADING
    STR

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yahu 2002 den beri memlektin icine eden adam Rizeli degilmi ?

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basında yazılan çizilen herşeye bakmayın bence yazılan bir çok şey ya ufalanıyor yada kesiliyor veya değişikliğe uğruyor doğru düzgün yazılanada herkes laf söylüyor yalan diyor bilmem ne diyor o yüzden germeye gerilmeye gerek yok bu olayı yapan yaptırana bir karalama lanetleme kapanış şeklinde ilerliyor ülkenin bunca başına gelen rizeli veya değil veya adanalı g.antepli urfalı heryerden ola bilir sorun şu doğru bilgilere ulaşmak sanıldığı kadar kolay olmuyor hava limanı patlamasını 20 dakika önce öğrendik bizim öğrendiklerimiz ile yazılanların arasında tonla fark fardı o yüzden gereksiz germeye gerilmeye gerek yok arkadaşlar

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2003’te Rusya’nın pek çok bölgesinde FETÖ okulları ulusal güvenliği tehdit ettiği gerekçesiyle mahkeme kararlarıyla tasfiye edildi. Türkiye’den gelen FETÖ'cü öğretmenler de sınır dışı edildi ya da kendileri ülkeyi terk etmek zorunda kaldı.
    Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) FETÖ'nün de yaptığı faaliyetlerin, Yehova Şahitleri, Meryem Ana (Bogorodichniy) Merkezi ve ABD ile AB’de terörist örgüt ilan edilen Aum Şinrikyo gibi totaliter tarikatların faaliyetlerine benzediğini bildirdi. bizim sozde muslumanlar rusyaya atar yapiyorlardi din dusmani vs. diye.
    daha sonra Rusya Federasyonu Yüksek Mahkemesi 2008'de aldığı kararla FETÖ ideolojisi Rusya'da yasaklandı. Rusya, örgütün silahlı bir yapıya sahip olduğunu da ortaya çıkardı. 2010’da Moskova yakınlarında güvenlik güçleri FETÖ'cülerin evine yönelik yaptığı operasyonda el bombaları ve patlayıcı düzenekler buldu
    bizim cumhur baskanimiz o zamanlar basbakandi basladi otmeye eyyy rusya cart curt..
    daha sonra putun ve rus dis isleri bakani farkli tarihlerde yaptigi aciklamada turkiye muhaliflere silay yardimi yaptigi belgeler ile ortada fakat bu yaktiklari ates donup onlarida bulacak dediginde bizim yoneticiler amerikanin yolunu tutuyordu.
    bu isidlileri hastanelerde bedava tedavi ettirdiler sinira ambulans gonderip yarali alip tedavi olanlari biraktilar hatta ve hatta 12kglik mutfak tupleri ile ve boya tenekeleri ile bomba yapip ambulanslarla tasidiklarini bile gorduk.
    simdi de ah edip vah ediyoruz..
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler