Gebertselermis keske hepsini serefsizlerin. Yetti artik adim atacak yer birakmadilar. Her yerden zirt pirt cikiyorlar iyice sokaklari evleri bellediler.
Printable View
Gebertselermis keske hepsini serefsizlerin. Yetti artik adim atacak yer birakmadilar. Her yerden zirt pirt cikiyorlar iyice sokaklari evleri bellediler.
Yok edilmesi gereken ırklardan birisidir. Kene gibiler keşke hepsini ezseydi acı çekerek geberselerdi ibineler
Ben de bugün o tarafa doğru gidecektim, başka güzergahlar bakayım..
Lanet mikrop misali insanlar..
1. sanayi lambalarının dili olsa da konuşsa. Çamdibi'nde otururken az uğraşmadım bunlarla. Artık beni tanıyıp pas geçiyorlardı ya da sadece laf atıyorlardı.
155'in hakkını yemeyeyim. Aradıktan sonra ilgileniyorlardı. Hatta sinirle aradığım bir defasında polis telefonda sakinleştirdi. Ama gelen ekiplerin pek bir etkisi olmuyor maalesef.
En çok zoruma giden; polis otosunun hemen yanında salça olmaları. Biraz yanlış yere park etsen polis gelip rahatsız eder, dibindeki arabalara musallat olan paleler için kılını kıpırdatmaz. Söyleyince bizim görev alanımızda değil diyorlar. Trafik güvenliği başkasına ait zaten...
laftanda anlamıyo serfsizler. Banada denk geldi bi kere bağırdım arabadan silme diye genede sildi neyse cam pistide verdim 1 lira.
En iyisi arabada bi tane silah bulundurcan. Ağzına doğru göstercen silahı o zaman yaklaşıyolar mı bakalım
O hırsla Allahtan biri kalmamış arabanın altında. Sonra bunları insan sanıp dünya ceza alacaktı.
Verilmiş sadakası varmış. Bunların bir de cam açıkken çiçek bırakanları var kanser ederler insanı.
bu ırklarda erkekler daha uysal geldi bana olabilirmi
bende aynı yerde ayağını ezdim birinin. silme dememden anlamıyor yapıştı iki çingene sağlı sollu cama. yeşil ışık yanıncada bastım gaza birinin ayağı gitti diğerine ayna çarptı. para vermekte çözüm değil her gün geçiyorum yoldan. para versen belleyecekler daha çok yapışacaklar.
Ankarada küçük çocuklar var genelde, mendil su satana vs bozuk varsa yanımda veriyorum, sonuçta bişey satıp para kazanmaya çalışıyor, ama temiz camımı leş gibi yapan, zorla silmeye çalışan p**lere bende bi b*k vermiyorum, elimden gelse bende aynısını yapardım, çok doğru yapmış, bu abinin yanında silahı olsa çeker vururdu emin olun.
Geçen hafta Kanada'dan kuzenim geldi, gece clube götürdüm, memlekete gelmeden de kendisine Taksim'den apart tutmuş. Taksim'e bıraktım aparta ulan bir alt sokağına indim Dolapdere. Sokağın üstüne bakıyorum 2 katlı güzel tertemiz müstakil evler, sokağın altı yıkık dökük virane abuk subuk insanlar. Yanımda da kızlar var dedim buradan çıkayım hemen, biliyorum taksicilik yaptığım zamanlardan pislik insanlar. Gece saat 2 suları bikaç tane saçları mohikan kesim 3 tane eleman yolun ortasında duruyorlar, bende gaza baastım gidiyorum, tam 1 metre kala durdum halen dikilip arabanın içini kesiyorlar. O üçlüden hariç birisi camı tıklattı şöför tarafının, bende milli küfrümüzü edip bastım gaza bu elemanlardan birisi son anda kurtuldu. Çok acayip insanlar bunlar aman diyim insan gibi davranmayın, gerekirse ezin geçin, ya da kurusıkı taşıyın araba da camı az indirip gösterin uzaklaşsınlar. Bunlara insan demeye dilim varmıyor, yüzüklerin efendisindeki orclar gibiler, bende elfler :D
https://www.youtube.com/watch?v=PWZTW52Ot5E
https://www.youtube.com/watch?v=B1B9KenHuMo
Burası da Van.
-Biz dügin istemmiyorrız bu neddir abey yav
videodaki ablayı bniri sustursun yahu adam sakinlikten hatun heyecandan ölecek.. hayır o bişey değil adama yapacağı yoksada yaptıracak gerezek :d
Sonra biz ırkçı oluyoruz.
Sen hiç çalışma hep dilen yada boyle zorla cam sil. Karın dilensin cocuklarin dilensin. El aç yalvar ama boyuna posuna bakan adam sansin. Sonra insan yerine koymayinca siz ırkçısınız.
Vermeyin şımartmayın suçun büyüğü bizde. Sizin o verdiğiniz 50 kuruşlarla krallar gibi hatta sizden daha rahat hayat sürüyorlar haberiniz yok. Günde yaptıkları hasılat 100-200 lira. Çok yardımsever bir milletiz ama nereye yardım edecegimizi bilmiyoruz. Gidin kiliseye bağışta bulunun. Camiiye yardim edin. Mehmetçik vakfına yardım edin ne bilim böyle bunlara sokaklarda bedavadan para verirseniz tabiki bu işin ardı arkası kesilmez.
Yav bunları toplayıp tıp ta falan kullansalar ya ne bileyim kadavra olarak kullansınlar, farklı farklı şeyler denesinler en azından dünyaya bir yararları olur Josef Mengele style.
Bende çok geriliyorum denk geldiğim zaman. Bir şey söylesen arıza çıkacak, çoğuda madde bağılısıdır bunların sağı solu belli olmaz takar geçer. Dikkatli olmakta fayda var. Çok muhattab olmadan sıyrılmak lazım...
Arınma gecesini izlediniz mi ? Çok güzel fikir.
Allahım izmir adammmmsınnnn adammmmm
Bu sene izlediğim en iyi video
Hayret sosyal mesaj vermek isteyen çıkmamış şu ana kadar.
''Onlar ister miydi hiç ülkelerini bırakıp başka ülkeye gitmeyi . Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar please.''