Arkadaşlar konuyu hortlatmış olucam ama Japonyaya ebay harici para yollamam gerekiyor bunla ilgili bir yöntem bulabildiniz mi?
Westernunion harici bir yöntem var mı ?
Arkadaşlar konuyu hortlatmış olucam ama Japonyaya ebay harici para yollamam gerekiyor bunla ilgili bir yöntem bulabildiniz mi?
Westernunion harici bir yöntem var mı ?
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
türkmenistanı yedirebilen varmı hala ? herşeyi denedim yok kapatmışlar galiba![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben geçen hafta Türkmenistan yöntemi ile sipariş verdim İngiltere'den, parça yolda görünüyor. Umarım elime geçer.
Okumadan imzalamam.....
beyler hayırlı akşamlar
ben alışveriş yaptım mailime kod geldi bu kodu nereye yazıp ürünü kontrol edeceğimi bulamadım![]()
Kaç $ a kadar gümrük ödeme yok, bizde eksiklerimizi tamamlasak..
group b ___
Bu yöntemle alışveriş yapıp ebay'e anlaşmazlık için itiraz eden oldu mu hiç?
Satıcı ile anlaşamıyoruz. Ürün bozuk çıktı, kabul etmiyor. Ayrıca feedback de veremiyoruz sanırım?
Vay be yöntemimin içine etmişler demek ki![]()
91 Miata - Sold
06 Pug207 - Sold
06 Sorento
Laurel coming soon...
arkadaşlar biri bu üründe odemeye kadar ilermeyebilir mi ?olmuyor odeme aşamasında kredi kartını çıkartamıyorum sadece paypal çıkıyor . .yoksa iyi gidiyor . en sonda takıldım .
Ben de bu yöntem ile alışverişimi yaptım 9.gün bugün kargo şubeye varmış,yarın alamazsam pazartesi alırım sanırım![]()
Çeyrek Mühendis
uyanmışlar böyle yazıyor . paypaldan başka secenek vermiyor .
Mevcut konuk kullanıcıları, tüm ödeme yöntemleri için. Burada gösterilen olmayan bir ödeme yöntemi kullanmak istiyorsanız, eBay hesabınıza giriş yapın, ya da eBay giriş yapın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)