Tekrar büyük geçmiş olsun.
herkese tekrardan selam dun gece ayni sikayetlerden tekrar hastaneye yattim ve su anda Mesa Acilde yatiyorum. Cerrahi bir mudahele gerekebilirmis. Konsultasyon icin cerrahlari bekliyorum. Bi gelisme olursa hbr ederim
KA Style
lan 1 gun girmedim foruma. master of the makets geçmiş olsun
Sabah 7.30 da konuştum geceye göre bıraz ıyıyım dedı.Saat 12 den sonra gidicem bakalım.
---BTU cupra---
yuzeysel ultrasona girdm simdi ciktim... Sonuc yine negatif, fitik veya bagirsaktan supheleniyorlar simdi... Tomogrofiye giricem simdi su iciriyolar Bir surahi... Agrilarim devam ediyor yine yazarim... Teshis koyamadilar ona cnm sikior
KA Style
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Arkadaslar soran merak eden arayan butun dostlarıma cok tesekkur ederım. Hatta ve hatta hastaneye kadar zahmet edip gelen Cem ve Can'a minnettarım benı yanlız bırakmadılar, bırakmadınız... Binlerce kez tesekkur ederim...
Sonunda teshis koydular saolsunlar. Gogus hızasında olan agrılarımın sebebı, karın bolgesı zarının ıltihaplanması imiş. Cok nadir gorulurmus bu hastalık. Sımdılık antibiytik tedavisi ile basladılar pazartesı kontrole gıdıcem o zaman tam kokusu cıkıcak.
Nasıl neden olurmus bılınmıyor ama teshıs bu
herkese tekrardan cok tesekkur ederim.
KA Style
senin canını yiring. dikkat et kendine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)