Bence bu iste VW nin bir parmagi var kesin tasarimci ile masaalti operasyonu donmus besbelli
Bence bu iste VW nin bir parmagi var kesin tasarimci ile masaalti operasyonu donmus besbelli
ben beğendim diyebilirim,yeniyim ben diyor güçlenirim oynarsanız diyor![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bugeye daha güzel geliyor ama , e90 a biniyorken arkadaşa f30 u sevmiyorum ondan bunu aldık dediğimde hadi lan ordan yenisine paran yetmemiştir demişti. Belkide bu güzel ama paramız yetmiyor.
Ankara Bayraktar'da bulunan aracı alacak olan kişi büyük ihtimal daha güçlü bir araç kullanmayı isteyerek iyi bir setup hazırlayacaktır. Ancak maliyet açısına gelirsek 350k araç, 100kdan aşşağıda setup masrafı tutmaz diye düşünüyorum. Hemen hemen yarım milyon TL yi bu araca yatırmak hiç mantıklı değil diye düşünüyorum.
2016 sti 270-275 gibi rakama verilmiştir. Aynı vergi dilimindeki 2.5 tfsi RS3'ün fiyatıyla aynı olduğunu varsayarsak.
Abi hemen hemen bütün parçalar yurt dışından gelecek bir şekilde hesaplıyorum. Kur, işçilik, parça fiyatları yüksek olacak. Motor içerisine harcanacak miktarı tam olarak kestiremem tabiki. Ancak benim gözümde setup sadece motor yüklemekten ibaret değil, setup o motordan çıkacak olan gücü etkileyecek olan bütün araç parçalarını satın almak demek, yürüyen aksam ve aerodinamiğide göz önünde tutuyorum. Yoksa sadece motora girip 100k harcıyacağım desem bile harcayamam
TTS,hemde cokkk dolu(vırtual cocpıt-magnarıde-koltuk-19 jant vs vs) 88.000 euro yanı 290.000 tl
Yada cayman 115 euro.
Stı'ı kıme satıcaklar 350.000 tl ye?
Ederı 250.000 tl mac olmalı....
Öncesin de de baya dolu ej20 lere biniyordum.
Ne gibi bilgiler?
Subaru İmpreza nın her çıkardığı model ilk önce sevilmemiş/beğenilmemiş sonrada bağırlara basılmıştır. Bu da öyle olacak kuvvetle muhtemel. İlk görüşte aşk olmadığı kesin. Fakat birbirini tanıdıkça sevenlerin hikayesi gibi olacak izlenimi aklıma yerleşti.
*On3r*
Abi zaten alan aldı, duruyorsa İstinye'deki duruyordur o da renginden dolayı tercih edilmemiş olabilir.
TTS veya Cayman'a çocuk koltuğu takıp sağa sola zor gidilir. Bu ne güzel işte, kanadı söksen tam bir sleeper. Dikkat çekmez, ister aile babası modunda gidersin istersen de rally style
Subaru kendi pazarına sunduğu 2.0lt 300Hp olan modeli Avrupa'ya vermiş olsaydı ve Bayraktar bir tane getirmiş olsaydı kapıda yatar sabahlar diğer müşteriyi ağız burun döver ne yapar eder ben alırdım(2.0lt 300Hp Levorg getirseler ona da razıyım
)
P.S : O kadar para verip bir otomobil alıp dışarıda birilerine mıncıklatmazdım. Stock halde binerdim, bu konuda sanırım numuneyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)