Beynimi yaktin haci
Printable View
:) Otel sahnesinde sarp arabayı nerdeyse avukatın yanına park edecek nasıl görünmüyor. Sahne arkasında o kadar açık aralıktan bakmak biraz garip.
Bir de bu Köstenceliyi özel harekatçılara hiç mi göstermemişler oteli basmadan önce.
Sadece şemsiye esprisi çok iyiydi. Diğer hanım ablanın liman muhabbeti şaşırttı aşk - ızdırap - behlül bihter dörtlüsüne doğru gidiyor.
Bir de sen kapat haaaaaayır sen kapat nedir ya :))
Sen kapat muhabbeti medcezir den kalma herhalde orda vıcık vıcık aşk yaşıyorlardı :D
Bu dizi de saçmalamaya başladı Kıvanç tatlıtuğ'un yeni dizisi nasıl acaba.
hiç önemsemiyorlar ince detayları gerçekten yalapşap yapıp geçiyorlar
http://i.hizliresim.com/znbBp7.jpg
Şunu da şuraya koyim :(
Adam akademiyi birincilikle bitirdi ama bağlaçları öğrenememiş,mesajda fark ettim.:D Tek başına elini kolunu sallaya sallaya mekana gelen adama,adamların silah çekiyor,hem de üçü birden.Biraz racon çalışın.Mustang ile takip olayını zaten dile getirmişsiniz.Senaryoyu eleştirince Behzat Ç.deki senaryo hocası aklıma geldi.:D
Behzat Ç. 87. Bölüm Sansürsüz - YouTube
Celali tek iceriye tikayabilecek kisi var oda Riza baba.
Ben o salakça olan sen kapat sahnesinden sonra ayar oldum izlemeyi bıraktım devamı güzel miydi? izleyeyim mi :D
onları yazmadım bile kırmızı araba ile takp etmekte neyin nesi kabak gibi bellisin deve kuşu hesabı
celal ile mertin konuşma sahneleri sonrası salakça devam eden polis çocuk vs vs
izlesem olmuyor izlemesem gönül razı değil :D bende bırakayım diye düşündüm sonra vazgeçmiştim hataları göz ardı ederek bakarsan sıkıntı yok :D
ilk kim patlar ? sarp gibi duruyor çünkü kötü tarafta annesinin üzüntüsüne daha fazla dayanamayıp konuyu annesine açar herşeyi bilmiş kızda buna çok sevinir merte verirken ne olmuş biliyomusun diyip konuyu açığa çıkarır celale söylemeye hazırlanırken kardeş olduğunu öğrenir gibi kurdum ama
Kurgu cidden çok kötü, dizi izletiyor kendini ama birçok saçmalık var.
ya hanım izleyip duruyor bu diziyi, şöyle bi baktım ve direk kırmızı mustang ile takip sahnesini gördüm. diil 100 metreden çıplak gözle ve çıplak kulakla uzaydan farkedilir, şaka gibi. neyse ki bugün diriliş ertuğrul başlıyor da adam gibi bi dizi izleyebileceğiz.
Valla ben şahsen bireysel olarak birşey izlememeye gayret ediyorum. Eğer onunla yalandan ilgilendiğimi hissederse yani asıl odaklandığımın tv olduğunu anlarsa anında ve haklı olarak küsüyor, o yüzden bende içi boş kutuya bakmaktan vazgeçtim. Oturup oyunlar oynuyorum yada beraber çizgi film izliyorum :)
Anlamadığım olay telefonun titreşimini duyan Mert , Mert'in sesini duymayan sarp :D yazmışlar nette harbiden öyle yaw
https://www.youtube.com/watch?v=2e5dgNsX2A4
Kebapçı mı vuruyor ?
http://i.hizliresim.com/lElDBg.jpg
2. fragmandaki dubloru yakaladım :)
büyük gün geldi çattı...
Talip göte geldi :)
Hoaydaaaaa o ne cool gidisti oyle bubaaa
En azından avukatı kimden isteyecegimizi öğrendik
Ya biri şunlara söylesin. Lütfen kavga sahneleri çekmesin Cüneyt arkının 2 ok ile 4 kişi indirmesi bile daha inandırıcı. Ayrıca avukat bilerek dekolte giyiyor bence ratingi o ayakta tutuyor :d
senarist burayı okuyor bence... baktı ratingi çekme yolu tek.. pardesü içie madonna gibi bikini giydirecek şu sogukta kıza
Anlamadiğim şu netde tekrari izlenirken küfürler biplenmemiş yayındada aynısı oluyormu arkadaşlar
Anca izleyebildim,bu bölüm baya boş geçti gibi geldi bana. Begenmedim bu bölümü
İlk 3 bölüm güzeldi.. Sonra boka sardıkça sardı.. Zaten konu The departed filminden alıntıydı.. Bari bunun içine biraz farklılık katıp sunsalardı olurdu..
Sadece Çetin Tekindor'un oyunculuğu için bakıyorum.. Adam gerçekten çok iyi.
Çetin Tekindor konuşturuyor bence ustalığı. Gençliğini oynadığı sahnelere hastayım şekil duruyor :)
Bana mı garip geldi bilmiyorum ama yakın çekimde gözlükler neden o kadar siyah ? Sanarsın folyo çekmişler :)
Bizim elimiz kesiliyor 1 ay çekiyoruz adam sıfırdan omuzuna sıktı 2. hafta mma de dövüşe girecek sanki :)
Çok irdeliyorum farkındayım. Bu ülkede izletecek olan en net şey kavisli hatlara sahip hafif dekolte biraz da güzel hatun dur.