dizi yabancı versiyonundan illaki kopacaktır sonu bambaşka olabilir bence takılmayın.
Printable View
dizi yabancı versiyonundan illaki kopacaktır sonu bambaşka olabilir bence takılmayın.
sarp başka birşey gördü bence orda :)
bu bölüm herkes kol çıkaracak, :)
normalde reklam vs takılmamak için salı günü izliyordum ama bu bölüm kendini pazartesiden izlettirecek gibi :)
Sarp'ın sahnesi yeni bir ters köşe olabilir zira içeridekileri bu kadar erken deşifre edeceklerini sanmam.
Diziye geçen hafta Perşembe günü başladım, ilk gün 2 bölüm birden patlattım :) Dünde 2 bölüm daha izledim. Bugün yeni bölümü iple çekiyorum. Fena sardı :)
bu bölüm yine fena olacak. Sarp' ın orada gördüğü kesinlikle başka bir şey. Fragmanlarda ters köşe yapıyorlar :)
Dizi rutinleşmeyeceğim diye uğraşıyor ama bu sefer de kaosu,oyun içinde oyunu rutinleştirmişler.Olan bitene kimse inanmıyor.ÖSYM sorusu gibi,vardır bir pislik modunda herkes.:)
Akşam olmuyor bir türlü :):)
hadi kapat
haaayıııır sen kapat
hayır hayır sen kapat
kapat lan a. koyduğum :D
ayar oluyorum şöyle muhabbetlere
abooww bunlar ergene bağladı ya la..
Bunların oyunlarıda kabak tadı verdi artık
izlemeyi bırakmıştım , eve yeni geldim baktım babam izliyor 5 dk bi bakayım dedim de , zaten bütün gün koşturmaca yorgunluk ıvır zıvır. insanın kafası inan ki kaldırmıyor abi.
Ben kapattım diziyi
celalin kızı lafı koydu :) limana bekliyo
W126 ve celal mükemmel uyum :)
ya çok tripli dizi oldu be. Artık her mevzuda kesin bi oyun vardır diyoruz. Mertin telefonunu koltuğa bırakmalar falan.
Bu kadar oyun kabak tadı vermeye başladı
Ne olursa olsun, avukat hanımefendıyı koy sahneye 5 de kamera ver ve toplam oyuncu ucretının yarısınıda banka hesabına doldur. Ulkenın yarısı ızler, dıger yarısıda goz ucuyla bakar ...
Bu bolumu sevmedım o ayrı ama dızı herturlu ızlenır
Arkadan vızır vızır arabalar, insanlar geçiyor. Mert kapıya 6 el ateş ediyor. Elinde silah yolun ortasında bekliyor. İyice kurtlar vadisine bağladılar.
bir kaç yerde bokunu çıkarmadılar değil ama yinede izletiyor kendini dizi. Müdür ve Celal oyunları ile izletiyor.
Celal baba ile Mert'in videosunu çeken polis çocuk tam bir mal ya kanser etti beni izlerken. Ulan çektin video saklan 2 dk sonra çık, kordonda yürür gibi takiliyo :D
Çok simetrik ilerliyor senaryo ve Ezel'den sonra flash back'li, oyun kurmalı senaryolarda benim için başarıya ulaşmış yeni bir dizi yapılmadı henüz.
Dün akşam itibariyle denk gelirsem izlerim bu diziyi, kardeş oldukları ortaya çıkmasın diye bin bir türlü takla attırırlar senaryoya. :)
Bunu ezel ile kıyaslamayın
Ezel in kılı olacak dizi yok
Yoklukta izliyoruz içerdeyi
Arabada ezelin dizi müziklerinden oluşan klasörü var hala bende
Müzikleri yeter ezelin :)
mert aslanı vurdu elinden telefonu alıp yok etti ve aslanı suç üstü yakalamış gibi yusuf müdüre gösterdi. 2-3 bölüm daha kurtardı kendini :D diğer bölümün fragmanını izlemeye gerek kalmadı.
5 para etmez iyice mantara bağladı
saçma sapan bir dizi. görünce direk kanalı değiştiriyorum.
iyice mantara bağladı izlemicem diyorum,genede izliyorum :)konu yok yakında biter heralde ...
Dün akşamki bölümü itibari ile su koydu dizi. 4. bölüme kadar iyi idare etti 5. bölümde sallandı 6. bölümde tamamen zıçtı diyebilirim. Bir an evvel geçerli uzun süreli gidecek farklı bir konu bulmazlarsa çok ömürlü olmayacak gibi bu dizide.
Poyraza alalım sizi beyler :D
Dizi ilk bölümlerinde olduğu için insan sırlar açığa çıkar başroldekiler ölebilir diye düşünmüyor :)
Ters köşe olayları git gide tahmin edilmeye başladı zaten ne diyelim başka birşey yok biraz daha izlenir :)
bu mete güven tazelemesi geleceğe dair planlar peşinde olduğunu gösteriyor bence.
geçmişinde ailesinden bilerek kaçırıldığını ve o çetenin de celal'e hizmet ettiğini öğrenecek o kız sayesinde bla bla bla.
Celali Sarpla Mete beraber bitiricek, sarp avukata mete gazeteci kıza alyanak minikvs içerde manuel modda devam edicekler gibi görünüyoe ama sırf ters köşe olsun diye sarp alyanağa mert celal babaya duumu bile olabilir dizi sırf ters köşeye döndü
Depo patlatıldığında cenaze aracınıda patlatmış olsalardı olurdu ama sadece deponun patlaması
mertin gps cihazını bulması
özel harekat baskın yapıyor ama bildiğin çaylakça etrafı sarmak hiçmi aklınıza gelmiyor
Celal'i sarpten başka takip edecek adam kalmadımı okadar riske giriyor ekipleri ara takibe alsınlar giriş çıkışlar tutulup enselesinler mert ile celali vs vs
moka sarmaya başladı dizi