bence müdür zaman kazanmaya oynuyor... bulamadı kardeşinin izini Sarp'ı oyalıyor... Mert olduğunu biliyor olsa toplantıda akın ışık adını filan duyurmazdı Mert'e. ben öyle düşünüyorum![]()
bence müdür zaman kazanmaya oynuyor... bulamadı kardeşinin izini Sarp'ı oyalıyor... Mert olduğunu biliyor olsa toplantıda akın ışık adını filan duyurmazdı Mert'e. ben öyle düşünüyorum![]()
'14 Seat Leon TDI
son zamanlarda izlediğim en iyi yapım. Zaten bu Ay yapım' ın projeleri başarılı oluyor. fragmanlarında polisiye dizisi diye çok üstünde durmamıştım. İlk bölümü izlerken son dakikada resmen büyülendim. O gün bugündür her hafta soluksuz izliyorum. Gayet başarılı bir dizi umarım ilerleyen bölümlerde b*k' a sarmazlar.
Necip'in müdür olduğunu tahmin etmiştim. Yanılmadım.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Sarp "Çıktım geliyorum." diye mesaj attı,Melek'in telefonuna "Ben çıktım geliyorum." diye mesaj geldi.Atlamayın böyle şeyleri.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Helikopterle yata inme sahnesini Akın Işık'ın ortaya çıkma sahnesi zannedip ''vaayyy müthiş organizasyon'' deyip 5 saniye sonra ''Cesur Yürek'' dizisinin fragmanı olduğunu anlayıp bir miktar söven var dimi aramızda?![]()
![]()
Avukat hanim adama 4 yilda Hukuk bitittirir ...
...
Avukat 91 doğumluymuş ameke![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Müdür, bildiğin eyşanlık yaptı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)