sarpın annesi kesin uyuyakaldı. rüya görüyor.
sarpın annesi kesin uyuyakaldı. rüya görüyor.
Eskiden merak eder gününde internete düştüğü gibi izlerdim, yapılan hatalar vs. iyice b*ku çıktı artık. Hiç mi geliştirmezsin kendini.
İcerde 26. Bolum Fragman - YouTube
İçerde 26. Bölüm Fragman
#eksikpazar
UNLU DİZİNİN CEKİLDİĞİ MEKANA TARİHİ ESER OPERASYONU | Aktuel Arkeoloji
hahahahahahahah
ulan var ya![]()
Ahahaha ulan ya olaya bak
1 ay önce gittik bizde o mekana sahibide düzgün birine benziyodu ama neyse![]()
Safiye sultan nargile cafe mekanın gerçek ismi . Hasköy e giden otobüs baya yakınından geciyo mekanın.![]()
Resmen aptallıktv de yayınlanan bir dizi çekiliyor ve sağa sola tarihi eser mi dizmişler
bile bile lades olmuş
amma gereksiz bir bölümmüş yahu. hiç birşey çıkmadı, resmen önceki 2 bölümde çok açıldık biraz durulalım tarzında olmuş.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Hayret ben Letgo dan yine reklam bekledim ama çıkmadı![]()
![]()
Tetikçi o arabayı düz kontakla falan saniyeler içinde nasıl çalıştırdı ki?O kadar kolay mıydı o arabayı çalıp kaçmak
eleştirmek için izlemiyoruz ama efsane bir filmin uyarlaması yapılıyor sonuçta, ilk 5-6 bölüm de çok başarılıydı, şimdi 30küsür bölüme yayabilmek adına senaryoyu, mantık hataları kurgu hataları saçmalıklar senaryonun önüne geçti... cinayetten tutuklanan adam 1 günde çıkabilir mi mesela? daha hakim olayı inceleyecek, savcı mütalaasını verecek, deliller incelenecek, deliller görüntüler gerçek mi diye bilirkişi raporu istenecek, savcı rapora itiraz edecek vs vs... yani masum bir adamın hapisten çıkması minimum 1 ay, eh eleştirmeyelim mi bu durumu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)