User Tag List

Sayfa 4/55 İlkİlk ... 234561454 ... SonSon
1038 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yeni Focus Rs Kaza Yaptı

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gearbox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edit : 25.50 den sonrasını izleyin..
    arabanın ıcıne ettıler

ben hayatımda hıc start stop lu arabanın kontagı kapatıldıgını ve yolda seyır halınde p ye alınmasını gormedım bu sayede gormus olduk bumu profesyonellık ?

kaza yapması normal bu tıp dekı ınsanların pıstte

yazık olmus focus rs e

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Gearbox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edit : 25.50 den sonrasını izleyin..
    Ne yapmaya çalışmışlar; biri giderken start-stop düğmesine basıyor diğeri P'ye alıyor, amaçları neydi ?

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsgler 2 sekilde calisir ya araba P konumunda yada N konumunda,ekranda hep Park konumuna alin yazar ama N dede calisir.Orda Nye alip bassalar sorun olmazmis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jeremy Clarkson da kaza yaptı olacak o kdr deyip karşılaştırmak da ne demek. Ne Jeremy ne bir başka profesyonel tester giden arabada haaart diye "P" konumuna aldı. Hadi hatayı yapıyorsun hunharca katılarak gülmek nedir. Kendi aracının testinde tüvtürk e okşayarak götürüyodu

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Her Test Editörünün Test Pilotu olamayacağını bir kez daha gördük. İkisi bambaşka işler.
    Biraz video çekip araba kullanan insanlar böyle zannediyor kendilerini (Kaza yapan kişiye değil genel söylüyorum)

8. virajın ne olduğunu Yiğit'in dediği gibi sokaktaki çocuk biliyor. Kaldı ki orayı Dünyanın en prof. F1 sürücüleri bile en zorlu viraj olarak görüyor.

Neyse olan olmuş. Bir araç daha test mağduru oldu.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tanımam etmem ikisinide. ilk kez araba görmüş gibi golf e naptılar öyle Allah aşkına.bu insanlara mı test yaptırıyorlar ?yazık olmuş araca da
    geçmiş olsun.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Molev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @K.Kaan @Gearbox adamların avukatı değilim ama Ü.T yaftası kanımca yanlış bir yargılama dünyada bu adamların yaptığı işten bu garipliklerden daha fazlasını yapan programlar mevcut misal vermem gerekirsede TOP GEAR diye bir efsane program mevcut. Orda arabalarla neler yaptıklarını biliyoruz
    Ya söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Ve kalkıp testerini Top Gear ile aynı düzeyde mantalitede algılıyorsan konuşacak çok birşey kalmıyor. Bu adamlar otomobil basınının Ü.T ı bu kadar basit. Sevene takip edene saygı duyarım tabiki ama bu yaptıkları işin doğruluğunu göstermez ne yazık ki. Yıllarca bu işin içindeydim tekrar ediyorum, o kadar sıkıcı ve itici bir üslup ki bir tane test izleyemedim şimdiye kadar. Umarım firmalar gereken muameleyi yaparlar kendilerine.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ikilinin bir kaç testini göz ucuyla izlemiştim ukala halleri hoşuma gitmemişti.

Kazaya şaşırmadım test için bile olsa emanet olan bir arabaya binildiğinde yapılacak şey basit. Kendi malın gibi kullan.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Şahsen benim içim çok acıdı golfte yazık günah o kadar test eden birilerinin dsg kullanımı konusunda bilgisiz olması ayrıca direksiyonda şöför varken sağdan müdahale etmekte çok yanlış. Cupra polo gti testlerini inceleyip beğenmiştim sayelerinde bmw 1.18 hakkında da bilgi sahibi oldum ama böyle davranılmamalı araçlara..
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Gürhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç yaşına gelmiş fakat hala kazanın ne olduğunu bilmeyen insanları görmek üzücü. Kaza bu kimsenin bilinçli olarak bir kaza yapacağını düşünmüyorum. Kaza yapanı suçlamak nedir ? Tecrübesizliğini, yaptığı hataları tartışırsınız eyvallahta kaza yapan biraz bilindik biri olunca neden hemen karalama kampanyaları oluşturuluyor ? Otopark'ın avukatı değilim, sadece uzaktan izleyicisiyim. Trafiğe çıkan, piste çıkan herkesin anlık dikkatsizliğiyle olabilecek bir şey için neden biraz daha anlayışlı olmuyoruz ?
    1974 Volkswagen 1303s "Big" 50hp 98nM

Flickr / Tolunay Karagöz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Molev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bu adamların işi arabalara bakıp, limitlerini zorlayıp bu araçları alacak insanları -/+ bilgilendirmek e haliyle bir yerde muhakkak bir sorun oluşacak yapılan yorumlar eleştiriler çok acımasız olmuş zaten bizim gençlikte empati diye bir kuram yok empati yapamıyoruz tarafsız düşünemiyoruz bu 90 nesline münhasır bir hastalık, aracı sinan yada and kullanmış vs. hiç önemi yok bu arkadaşlar bir ekip ve birinden biri olmayınca bence inceleme videoları bana çok yavan geliyor kendi karakterleri olarak tekte de birçok araç testi yapan kişileri geçerler.

Eleştiren arkadaşlara söylüyorum sizin yaptığınız şu kendimden örnek veriyim yenibosna ve şirinevler istikametinde o arada her zaman trafik olur trafik tam açıldı derken birdaha durur ani bir şekilde,
    bu neden gerçekleşiyor bunu bilmiyorum her geçişimde çözmeye çalışıyorum, 2 yıl önce haftasonu saat 9 da 11 de olan üniv. sınavım için yoldaydım, tamda yenibosna tarafında ilerliyorum güneş vuruyo hafif sıcakladım, o sıra da trafik açıldı hafif hızlandım dedim trafik hızlandı iyi açıldı klimayı açmaya kafamı eğdim, kafamı bir kaldırdım trafik aniden durmuş frene bastım ama iş işten geçmişti abs filan yalan dibine kadar kökledim freni yok, araba gidiyo öndeki arabaya patlıycam baktım o kısa sürede nasıl bir şey hiç bilmiyorum birine zarar vericeğime olan kendi arabama olsun diyerekten arabamı metrobüs yolunun boş olduğunuda görerek bariyere doğrulttum, belki tutar yavaşlatır aracımı diye düz yolda tutmayan aracım o incecik teli tuttu ve aracımın yarısı metrobüs yolunda yarısı e5 te askıda kaldı, biraz nefes aldım arabadan indim öndeki araçta iki çocuk bir kadın olduğunu gördüm acıkcası o an kavrayamadım kaza yaptığımamı üzüleyim yoksa kazayı yapma şeklimemi sevineyim hersey bitti evime gittim ertesi gün oldu internette aracımın fotoğrafı şirinevlerde kaza yaptı bazı web sayfalarında altındaki yorumlar ise şu şekildeydi,

Böylelerine araç vermiyceksiniz, Yuh ne becerikliler var be kardeşim o aracı sen oraya nasıl çıkardın, Böyle spastiklere ehliyet vermiceksin falan fişman kendini bilmez olayın nasıl geliştiğini bilmez denyolar yazdıkça yazmış olayı bilip bilmeden empati nerede ? Sen olay anını gördünmü yorum yapıyosun ? O an düşünülenler neydi ? O an aracın durumu neydi ? Olayın gelişmesini sağlayan faktörler nelerdi ?

Hepimiz insanız ne hayatlarımız 4x4 lük nede kendilerimiz eleştiri yaparken lütfen biraz daha konu hakkında bilgi toplayalım doğru bilip ondan sonra konuyu yorumlayalım,

Gene uzun oldu kafa şişirdiysem kusura bakmayın saygılar,
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şımarıklık bu olayın neresinde? Bir aracı en güvenli olarak patlatacağın yer pistin ta kendisi. Ben de sınanı daha çok beğenenlerdenim hatta şoförlüğünun daha iyi olduğunu düşünürüm hep ama sınanı sinan yapan da and ile beraber olmasıdır, ayrıca bu olayın şoförle alakası yok.

Trafikte patlayıp da çocuk mu ezmiş? Garibanın birisinin arabasına mi zarar vermiş? Adam test aracını test ederken bir şekilde bunu yaşamış....

Niteliksiz, aşırı özgüvenli ama bi organa merhem olamayan bi nesil yetişiyor değil yetişti işte. Bir de her yerde bunlar. Empati bi kenarda kalsın, karşılarındaki insanlara saygısızlıkları, laubalilikleri başını almış gidiyor zaten.

Her şeyin en kralı sizsiniz helal.

Konuya gelince açıklama yapılmış zaten, geçmiş olsun demekten başka bir şey düşmez. Zaten bundan sonra daha dikkatli olacaklardır.

Ve acımasızca yorum yapan arkadaşlar, şunu bilin ki gireceğiniz bir bariyer bazen yolda rastlayacağınız küçük bi çakıl taşına bakar
    Günümüzdeki eleştiri furyasına istinaden hep bu söz aklıma gelir.

Anlamak masraflı iştir emek, gayret samimiyet ister. Yanlış anlamak kolaydır oysa , biraz kötü niyet biraz cahillik kafidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Countryman ile nası kaza yapmışlar ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amma abarttınız şu adamları yahu.. Kim ki bu adamlar.. Necidir.. İleri sürüş teknikleri ile ilgili 2 saat kurs almak yetmiyormuş işte.. İyi otomobil kullanmakla, oto kullanımı konusunda profesyonel olmak demek ki başka olgularmış.. Zihniyet amatörlüğünün sonucu böyle oluyormuş. Daha çok gençler.. Kulaklarına küpe olsun..

Kendi otomobillerini de böyle zorlamalarını bekleriz.. Ya da emanet arabaları da kendi otomobilleri gibi kullansınlar.. Test ediyoruz diye yavura davranır gibi davranmasınlar.. Yazık..

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomatik arabada giderken P ye takılırmı bunu cidden aklım almadı gerisi önemli değil geçmiş olsun
    74 model sehpa...

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes rollingden çıkıp trackday gurusu kesilmiş ya.

Focus RS gibi bir aracın 8. Virajda bariyere girmesinin araçla hiç bir alakası yoktur. Sürücülükle alakası vardır.

Bu sürücülük hatasını ben de yapabilirim. Siz de yapabilirsiniz. Test eden kişi de yapmış.

Fakat bu bir hatadır, ve aracı suçlamak gerçekten çok komik.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonra dsg bozuldu cortladı.cortlar tabi

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hani isiklarda durmuyor diye anlatiliyordu )

full gazlamis falan tum isiklarda ) heycanli genclerin bir ruyasi daha bulut oldu
    Cem abi ben duyduğumu yazdim buraya,bu sekilde 2-3 konu gördüm ve baya çoğunluk bu sekilde yorum yapiyordu. Isiklarda gazlamis gazlamamis Gibi sidik yarisina mi girecegim. Ben duyduğumu yazdim,heyecan yapan sensin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adamlar profesyonel olmadıklarından bu kadar tuttular. İnsanlar bıktı klasik testlerden. Bu işin ünal turanı diyenler araba kullanmayı bilmiyorlar diyenlerin yetkinliğini de merak etmiyor değilim??
    Ford güvenip teslim etmiş aracı, muhtemelen neye müsade ettikleri de bellidir, bu adamların o tarz bir konuda riske girip müsade edilmeyen birşey de yapacaklarını sanmıyorum. Sonuçta performans aracı, zorlayacaklar, Ford'un bile bu forumdaki yorumlar kadar sert düşündüğünü sanmıyorum.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomatik arabada giderken P ye takılırmı bunu cidden aklım almadı gerisi önemli değil geçmiş olsun
    kankam oluyor benim pederde 4 den d ye cekicem diye fazla ittirip(baya fazla ) p ye soktuda kafası ani fren yapmıs gibi çöktü yerede, yanda oturuyodum fark ettim çektim d'ye geri e36 3.20ydi

Alıntı estoril Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Countryman ile nası kaza yapmışlar ?
    1.5 sene sonra ilk mesajın bu konuya gelmesi güzelmiş yanlıs bilmiyorsam patlayanlar genco editör grubuydu.
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler