Dsgler 2 sekilde calisir ya araba P konumunda yada N konumunda,ekranda hep Park konumuna alin yazar ama N dede calisir.Orda Nye alip bassalar sorun olmazmis![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Jeremy Clarkson da kaza yaptı olacak o kdr deyip karşılaştırmak da ne demek. Ne Jeremy ne bir başka profesyonel tester giden arabada haaart diye "P" konumuna aldı. Hadi hatayı yapıyorsun hunharca katılarak gülmek nedir. Kendi aracının testinde tüvtürk e okşayarak götürüyodu![]()
Her Test Editörünün Test Pilotu olamayacağını bir kez daha gördük. İkisi bambaşka işler.
Biraz video çekip araba kullanan insanlar böyle zannediyor kendilerini (Kaza yapan kişiye değil genel söylüyorum)
8. virajın ne olduğunu Yiğit'in dediği gibi sokaktaki çocuk biliyor. Kaldı ki orayı Dünyanın en prof. F1 sürücüleri bile en zorlu viraj olarak görüyor.
Neyse olan olmuş. Bir araç daha test mağduru oldu.
tanımam etmem ikisinide. ilk kez araba görmüş gibi golf e naptılar öyle Allah aşkına.bu insanlara mı test yaptırıyorlar ?yazık olmuş araca da
geçmiş olsun.
Ya söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Ve kalkıp testerini Top Gear ile aynı düzeyde mantalitede algılıyorsan konuşacak çok birşey kalmıyor. Bu adamlar otomobil basınının Ü.T ı bu kadar basit. Sevene takip edene saygı duyarım tabiki ama bu yaptıkları işin doğruluğunu göstermez ne yazık ki. Yıllarca bu işin içindeydim tekrar ediyorum, o kadar sıkıcı ve itici bir üslup ki bir tane test izleyemedim şimdiye kadar. Umarım firmalar gereken muameleyi yaparlar kendilerine.
Bu ikilinin bir kaç testini göz ucuyla izlemiştim ukala halleri hoşuma gitmemişti.
Kazaya şaşırmadım test için bile olsa emanet olan bir arabaya binildiğinde yapılacak şey basit. Kendi malın gibi kullan.
Şahsen benim içim çok acıdı golfte yazık günah o kadar test eden birilerinin dsg kullanımı konusunda bilgisiz olması ayrıca direksiyonda şöför varken sağdan müdahale etmekte çok yanlış. Cupra polo gti testlerini inceleyip beğenmiştim sayelerinde bmw 1.18 hakkında da bilgi sahibi oldum ama böyle davranılmamalı araçlara..
Kaç yaşına gelmiş fakat hala kazanın ne olduğunu bilmeyen insanları görmek üzücü. Kaza bu kimsenin bilinçli olarak bir kaza yapacağını düşünmüyorum. Kaza yapanı suçlamak nedir ? Tecrübesizliğini, yaptığı hataları tartışırsınız eyvallahta kaza yapan biraz bilindik biri olunca neden hemen karalama kampanyaları oluşturuluyor ? Otopark'ın avukatı değilim, sadece uzaktan izleyicisiyim. Trafiğe çıkan, piste çıkan herkesin anlık dikkatsizliğiyle olabilecek bir şey için neden biraz daha anlayışlı olmuyoruz ?
Countryman ile nası kaza yapmışlar ?
Amma abarttınız şu adamları yahu.. Kim ki bu adamlar.. Necidir.. İleri sürüş teknikleri ile ilgili 2 saat kurs almak yetmiyormuş işte.. İyi otomobil kullanmakla, oto kullanımı konusunda profesyonel olmak demek ki başka olgularmış.. Zihniyet amatörlüğünün sonucu böyle oluyormuş. Daha çok gençler.. Kulaklarına küpe olsun..
Kendi otomobillerini de böyle zorlamalarını bekleriz.. Ya da emanet arabaları da kendi otomobilleri gibi kullansınlar.. Test ediyoruz diye yavura davranır gibi davranmasınlar.. Yazık..
otomatik arabada giderken P ye takılırmı bunu cidden aklım almadıgerisi önemli değil geçmiş olsun
74 model sehpa...
Herkes rollingden çıkıp trackday gurusu kesilmiş ya.
Focus RS gibi bir aracın 8. Virajda bariyere girmesinin araçla hiç bir alakası yoktur. Sürücülükle alakası vardır.
Bu sürücülük hatasını ben de yapabilirim. Siz de yapabilirsiniz. Test eden kişi de yapmış.
Fakat bu bir hatadır, ve aracı suçlamak gerçekten çok komik.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Bu adamlar profesyonel olmadıklarından bu kadar tuttular. İnsanlar bıktı klasik testlerden. Bu işin ünal turanı diyenler araba kullanmayı bilmiyorlar diyenlerin yetkinliğini de merak etmiyor değilim??
Ford güvenip teslim etmiş aracı, muhtemelen neye müsade ettikleri de bellidir, bu adamların o tarz bir konuda riske girip müsade edilmeyen birşey de yapacaklarını sanmıyorum. Sonuçta performans aracı, zorlayacaklar, Ford'un bile bu forumdaki yorumlar kadar sert düşündüğünü sanmıyorum.
kankam oluyor benim pederde 4 den d ye cekicem diye fazla ittirip(baya fazla) p ye soktuda kafası ani fren yapmıs gibi çöktü yerede, yanda oturuyodum fark ettim çektim d'ye geri e36 3.20ydi
1.5 sene sonra ilk mesajın bu konuya gelmesi güzelmişyanlıs bilmiyorsam patlayanlar genco editör grubuydu.
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)