User Tag List

Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon
195 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Gürses Opel Rezaleti

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    40.000 liralık arabaya 90.000 lira isteyen ablada tam çingeneymiş amk

50 istese adamlar kabul eder sus payı diye verirlerdi belki ama 90 ne yaa

Firma üstüne düşeni yapmış mağduriyetleri karşılamak için her yolu denemiş olay ablanın aç gözlülüğüne dönmüş.
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kişisi B kişisi hakkında bir takım ithamlarda bulunuyorsa oturup dinleyeceksin. B kişisi hakkında farklı düşüncelere girmeden bir de olayı ondan dinleyeceksin. Sonra herşey ortaya çıkıyor zaten. Burada da ortaya çıkmak üzere.. Belli oldu gibi neyin ne olduğu gibi görünüyor..

Firma nın söylediği kısaca şu:
    "Yediğimiz nanenin farkındayız, ne gerekiyorsa, neyi nasıl yapalım diyorsanız onu o şekilde yapalım dedik, ancak bunu karşı taraf fırsata dönüştürmek istedi, hatalıyız ama eşşek de değiliz. Yemezler.. "

Kurnaz, fırsatçı, akıllı geçinen tiplerden hiç hazzetmem.. Böyle bir kişiye karşılık olarak Gürses kartlarını açık oynuyor.. Bakalım chevy li abla ne diyecek şimdi..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ablanin yaniti var eksi konusunu acarsaniz ilk mesajini icine yazmis, firma cevanina ithafen diye

not: özelden bir çok mesaj atıldı ve hala atılıyor, ilginiz için kendi adıma da teşekkür ederim. mesajların hepsi bu konu hakkında olduğu için yarın iş yerinde arkadaşıma gösterip cevap vereceğiz.

(bilgilendirmek amaçlı) edit 2: (yine arkadaşımın kendi yazısıyla) araç benim üzerime değil şirket aracı (arabayı aile dostumuzdan aldık ama üzerinde rehin olduğu için tescil işlemini bu aya ertelemiştik). ben hasardan dolayı aracı, maalesef bu firmaya kasko kapsamında yapılması üzere vermiştim. olaylar bu noktaya gelince de aracın vekaleti bana verildi ve tüm işlemlerini ben takip ediyorum. herkes ne kadar sabırlı olduğumu söylemiş, aslında şirket aracı olduğundan prosedürlerle uğraşmayı istemediğimden olayı kısaca çözmeye çalışmıştım. şirket bana yasal bir zeminde çözme imkanı sunmayınca, olayı hukuki sürece taşıma kararı aldım.

(firmanın açıklamasına cevaben) edit 3: hukuki olarak hakkım olmadığı söylenmiş halbuki öncesinde de belirttiğim gibi aracın vekaleti tarafımdadır.

duyuruya sırasıyla cevap vermem gerekirse;
    1. aracın 17 eylül’de tamir işlerinin bittiği söylenmiş. fakat hasar müdürü i… bey tarafından aracın 9 eylül’de tamir edildiği 10 eylül cumartesi günü ise hasar danışmanının mesaisi olmamasına rağmen şirkete gelip aracı müşteriye teslim edeceğini söyleyerek otoparktan çıkardığı tarafıma iletilmişti.

2. araç üzerinde rehin olduğu için satış yapılamayacağını fakat gerekirse rehinin satış için tarafımızca kaldırılacağını ilettik. biz de şu teklifleri sırasıyla sunduk:
    *aracın söylenildiği gibi 90.000tl değil, 65.000tl(bedeli+değer kaybı+arabasız kaldığım süreç göz önünde bulundurularak) olarak gürses opel’e satış yapabileceğimizi teklif edildi.

*aracın tamir ettirilip üzerine 30.000 tl para verilmesi teklif edildi.

bu teklifler kabul görmeyince, hukuki süreç ile uğraşmamak için kendilerinin teklif ettiği “biz, hem kazalı cruze nin hem ınsıgnıa nın hasar bedellerinin ödenmesini veya hasarların tamir edilmesini, değer kayıplarının karşılanmasını, cezaların ödenmesini, araçsız kalınan günlerin bedellerinin ödenmesi” sözleşme ile tarafıma taahhüt edildiği şartlarda kabul edeceğimi söyledim. fakat bu teklifim de bildiğiniz üzere kabul görmedi.

ayrıca karşı tarafın aracında oluşan değer kaybını ödeyeceklerini belirtmelerine rağmen, dün aracı hasar gören şahısın yetkilisi beni arayarak "firma bana sizinle anlaşmış olduğunu söyledi, daha önce değer kaybını öderim demelerine rağmen şu an ödemeyeceklerini ve hukuk yollara başvurmam gerektiğini ilettiler. ben de hukuki bağlamda muhatabım siz olduğu için ve mağduriyetinizi bildiğimden dolayı size bilgi vermek için aradım" dedi. zaten bardağı taşıran son damla bu oldu.

olan olayda hiç bir kabahatimiz olmamasına rağmen, sürecin hızlı ve kolay bir biçimde sonuçlanması taraftarıyken, firma hala bu durumda bizi suçlamakta ve süreci çıkmaz bir sona götürmeye çalışıp kendi kabahatlerini örtmeye uğraşmaktadırlar.

yapılan açıklamaların çoğu yanlış, hatalı ve eksik olmasına rağmen hiç biri suçlarını aklamamaktadır. bu açıklamadan sonra sürecin beni daha fazla yıpratmaması adına kendileri ile iletişim kurmayacağımı belirtmek isterim. bundan sonra olayları avukatım takip edecektir.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekşide başlığı açan hanımefendi resmi olarak vekaletnameye sahipmiş yani 3. Kişi değil . Bu sadece araba tamir edilip geri verilecek bir olay olduğunu düşünmüyorum . Servisten izinsiz çıkış ,115 km kullanılmış ,alkollü ve ehliyetsiz kullanılmış üstüne kaza yapılmış ve araba pert. Kaza karakola yakın olmasa belki de hiç haberi olmayacak üstüne bir de yalan söyleyerek araba bekletilmiş . Ben olsam 90 değil 100 isterdim .

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok artık şaka gibi...

Ben olsam opel tr ile de kalmaz bunu dünyaya yayardım.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40.000 arabanın ederiyse bunun bir tazminatı olmayacakmı.Direk 40.000 mi isteyecek kadın.Arabanı servise bırakıyosun paramparça ediyorlar.Sana yok yere iş çıkartıyorlar illa bi maddi manevi tazminatı olacak.Trafik cezaları var,karşı tarafın açacağı değer kaybı var.90.000 çok anormal gelmedi bana

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaçan balık büyük olur derler. günlük cirosu milyonlar olan bir firma 50-100 binden kaçtı. şimdi bu imajla belkide milyonlar kaçacak. vizyon önemli şey

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbuldaki opel bayiilerinin geneli nee kadar umursamazsada almanya cok hassas ,benim daha once basıma gelen sıkıntıda almanya direk olaya mudahele edip cozdu
    - AOS-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı tamir ettirip üzerine 30k tl önermişler galiba. Bunu neden kabul etmemiş ki.
    Okumadan imzalamam.....

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamların pişkinliği çok garip. Sanki personeli bakkaldan ekmek aldırmaya gönderdik ama dönerken başına iş geldi modunda yaklaşımları var.

1-) Sana onarım için emanet edilen araca sahip çıkmamışsın.
    2-) Araç kaç gündür ortada yok haberin yok,
    3-) Çalıştırdığın elemanı takip etmiyorsun
    4-) Demekki anahtarı alan gidiyor
    5-) Emanet araç servis içi en fazla 1 km yol yapsın. Araç mekanik onarım için bırakılmamış, kaporta için bırakılmış.
    Ama totalde 115 KM yol yapmış.
    6-) Araç sahibi (vekil olan) için krizi fırsata çeviriyor demişsin ama ilk açıklamanda "araca kamyon çarptı" diye yalan söyleyen sensin. Bu nasıl çelişki.
    7-) Kazaya karışan 2 aracın total masrafı 15 Bin TL nin çok üstündedir bence.
    8-) Karşı tarafa da (net bilgi değil) Aracın değer düşüklüğü için dava aç demişsin. Eğer bu gerçekse kapatsınlar gidelim. Bu çok yanlış bir yaklaşım.

Bunların neticesinde kendimi koyuyorum arkadaşın yerine hiç hoş şeyler olmazdı sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milliyet olayı haber yapmış servisin işi zorlaştı

qosmio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nedir ya??? inş daha çok rezil olurlar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mevzu 40bin 90bin değil bence, Opel böyle bir rezaletin üstüne sıfır km astra vermesi lazım.

Kafaları çalışıyorsa yaparlar, hem rezaletin üstünü örter hem astra reklamı yaparlar.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı tamir ettirip üzerine 30k tl önermişler galiba. Bunu neden kabul etmemiş ki.
    1- Teklifi şifahen iletmişler. Yazılı olarak vermemişler yani. Ben olsam ben de güvenmem böyle bi firmaya.
    2- Karşı tarafın değer kaybını önce ödeyeceğiz demişler, sonra ondan da caymışlar.

Kadın olası kayıplara karşı elbette önlemini almak istiyor. Neticede ortada hırsızlık var, firmanın sorumluluktan kaçması var, var oğlu var yani.

Bu işin sonu bayilik iptaline kadar gider umarım. Böyle bi aymazlık yok.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu cruze sahibi olan taraf söylüyor yanlis anlamasiysam
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç sahibi 90 bin istedi falan demekte biraz talihsizlik olmuş. Araç sahibi zaten olayı hukuki olarak devam ettirse zaten o tutarları alacak(araç bedeli, maddi tazminat, dava süresince araç kira bedeli vs). Kaldı ki aracın üstünde rehin-haciz gibi durumların olduğu söyleniyor, yaşatılan bu olay sonrası araç sahibinin ödeme planı bozulduğu için mağdurun oradan da bir maddi kaybı olacak. En başından bir şekilde orta yol bulunup bir bedel ile anlaşılsa olay büyümez kötü reklamları da olmazdı. Kadının vekalet belgesi de var muhatap almamak ayrı bir garip durum..

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servis karşılıcaz diyor. Kadın eyvallah diyip bunu yazılı olarak onlardan almak istiyor. Gelgelelim gürses yazılı olarak vermeyiz diyor. Çakal olmuşlar yedirmeye çalışıyorlar. Biz öyle bişey demedik dicekler ondan sonra.

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbull35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Milliyet olayı haber yapmış servisin işi zorlaştı
    Yetkili servise verdiği otomobili bu halde buldu! - Son Dakika Guncel Haberler

link burada,

ben olsam cosmo insignia isterim

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyice şenlenmiş ortalık. Ah ulen ahh keşke benim başıma gelse.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler