User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
195 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Gürses Opel Rezaleti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen git aracını servise bırak yapılsın diye ehliyetsiz hemde alkollü kaba bi dille dallamanın biri arabayla gezsin tozsun bide üstüne kaza yapsın oh ne ala. Bence sonuna kadar uğraşılmalı bu firmayla.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzubillahimineşşeytanirracim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama burası alamanya değil

para = çokomel

şavrole < opel
    abi yaşanan yerin almanya olması önemli değil. önemli olan insan muamelesi görmek. sen güvenip arabanı servise bırakıyorsan, sana bunu en üst seviyede kaliteyle ve güven vererek yapmak zorunda.
    74 model sehpa...

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gürsesin cevabı
    opel gürses olarak dijital mecralarda dünden beri yanlış yönlendirmelerle hakkımızda yapılan üzücü yorumlardan dolayı aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur. ………… turizm şirketi adına kayıtlı 2012 model chevrolet marka cruze model 06....... plakalı araç sağ ön kısımdan hasarlı olarak çekici üzerinde firmamıza gelmiştir. evrak tekamülünü takiben 03.09.2016 tarihinde aracın tarafımızca kabulü gerçekleştirilmiştir. onarımın tamamlanmasını müteakiben 17.09.2016 tarihinde araç hasar danışmanı tarafından mesai bitimine 15 dakika kala müşteriye teslim edilmek üzere alınmış fakat teslim edilmek yerine şirket dışına çıkarılmıştır. aynı gün alkollü olarak park halinde bulunan ınsıgnıa model bir araca çarparak kazaya neden olmuştur. müşterimizin aracı yed emin otoparkına, çarpmış olduğu araç ise özel bir tamirhaneye çekilmiştir. kaza sonucu hem cruze hem insignia model araçlarda max. 15.000 tl seviyesinde hasar meydana gelmiş ve ilaveten trafik cezaları da trafik polisleri tarafından kesilmiştir. olayın firmamız yönetimine aksettirildiği 28.09.2016 tarihine kadar hasar danışmanı personel araç kullanıcısını farklı bahanelerle ve cep telefonuna mesajlar atmak sureti ile oyalamıştır. 29.09.2006 tarihinde hemen ruhsat sahibi şirketin yetkilisi h. bey ile iletişime geçilerek konu tüm şeffaflığı ile yüzyüze görüşülmüştür. kazalı aracın tarafımızca satın alınması ve maddi tüm mağduriyetlerin max. seviyeden tarafımızca karşılanması teklif edilmiştir. fakat aracın üzerinde rehin ve hacizler olduğundan aracı bize satamayacaklarını ifade etmişlerdir. bunun üzerine biz, hem kazalı cruze nin hem ınsıgnıa nın hasar bedellerinin ödenmesini veya hasarların tamir edilmesini, değer kayıplarının karşılanmasını, cezaların ödenmesini, araçsız kalınan günlerin bedellerinin ödenmesini v.b. teklif ettik. fakat bu teklifimizde kabul edilmemiş olup; ilk günden itibaren firma yetkilisi ile birlikte görüşmelerde bulunan fakat araçla hukuki olarak hiçbir bağı bulunmayan naz isimli hanımefendinin devreye girmesi ve bizden kazasız hali ile piyasa değeri 40.000 tl olan araç için 90.000 tl istemesi ile görüşmeler sıkıntılı bir sürece girmiştir. aracın adına kayıtlı olduğu firma yetkilisi h. bey in kendisine borcu olduğu ve bunun için görüşmelerde bulunduğunu bildiren naz hanım, bu tatsız olayı fırsata çevirme çabasını dijital mecra aracılığı ile de güçlendirmeye çalışmıştır. ayrıca naz hanım geçtiğimiz hafta hukuki olarak ta taraf olmamasına rağmen bizi sözleşme yapmaya zorlamış fakat biz firma yetkilileri ile sözleşme yapma durumunda olduğumuzu kendisine iletilmişizdir. bu gelişmeler üzerine tarafımızdan ınsıgnıa aracın tüm hasar masrafları sigorta şirketine, personel adına gelen trafik cezaları da yine banka kanalı ile emniyete ödenmiştir. müşterimize gelen cezaları da ödemek istemiş olmamıza rağmen yine bu ceza makbuzları ve bilgileri de tarafımıza verilmemiştir. sonuç olarak tekraren belirtmek isteriz ki ; karmaşık ve anlamsız bir borç alacak ilişkisinin ortasında kendimizi bulmamızdan dolayı sürekli değişen talepler ve yetkili yetkisiz kişiler nedeni ile bir türlü sonuç alamadığımız bu tatsız hadisenin tüm masraf ve maliyetlerini karşılamaya ilk gün olduğu gibi bu gün de hazırız. saygılarımızla

Firmanın yalan söylediği aşikar.. Birincisi o aracın üstündeki rehin 1 günde kalkıyor.Muhtemelen kredi ile aldılar şirkete kredi bitince kaldırmayı unuttular.İkinci olarak Yok kadının borcu varmışta şirkette birine yok onu ödemek için istemişte vs bunlardan size ne ey koca opel gürses ? Koskoca firma koca karı atışması gibi yazı yazmışsınız.Verirsen veririm vermiyorsan vermiyorum de... İsterse borcunu öder isterse gider araba alır size ne hayırdır ? Kaldı ki şirkete kayıtlı ise araç zaten siz bu parayı kişiye değil şirkete vereceksiniz.Siz niye Naz hanıma takıldınız ki ? Yazının tutarsız olduğu birkere burdan anlaşılıyor.Boş yani yazı..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yaşanan yerin almanya olması önemli değil. önemli olan insan muamelesi görmek. sen güvenip arabanı servise bırakıyorsan, sana bunu en üst seviyede kaliteyle ve güven vererek yapmak zorunda.
    en üst seviye derken bildiğin opel servisi abi burası mergerler yada alj falan değil.

güven olayı eywallah tamamına katılıyorum ama markayı büyütmeyin gözünüzde.
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en üst seviye derken bildiğin opel servisi abi burası mergerler yada alj falan değil.

güven olayı eywallah tamamına katılıyorum ama markayı büyütmeyin gözünüzde.
    yetkili servise gidiyorsan isterse marka chery olsun isterse BMW olsun en üst seviyede hizmet kalitesi sunmak zorunda. O yetkiyi babasıın hatrına vermiyorlar. Ha hakkını vermiyorlarsa orasını araba sahibi bilemez ama en üst seviyede kalite sunmak zorundadır. Yetkili servisin normal servislerden farkı budur, kurumsal olması.
    74 model sehpa...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    firmanın açıklaması tutarsız .. arabanın değerini ödemek bana mantıksız geldi.. ortada kaza dışıda bir mağduriyet var bunu es geçmişler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yetkili servise gidiyorsan isterse marka chery olsun isterse BMW olsun en üst seviyede hizmet kalitesi sunmak zorunda. O yetkiyi babasıın hatrına vermiyorlar. Ha hakkını vermiyorlarsa orasını araba sahibi bilemez ama en üst seviyede kalite sunmak zorundadır. Yetkili servisin normal servislerden farkı budur, kurumsal olması.
    hizmet alan olarak bende en üst seviyede hizmet beklerim ama bide işin gerçekleri var.

hayaller almanya gerçekler tr işte dostum

istersen bu tartışmaya mangalda devam edelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hizmet alan olarak bende en üst seviyede hizmet beklerim ama bide işin gerçekleri var.

gerçekleri biraz biliyorum sanırım ama söz konusu benim bilmem değil, ayrıca benim bunu başkalarına söylemem etikte değil. Hepsi kendinin özeli. buradaki olan müşterinin hakları abi, gerisini boşver. Sen o show roomdan içeri girip arabanı yetki verilmiş bir servise bırakıyorsan en üst kalite beklentinden ötürüdür.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gerçekleri biraz biliyorum sanırım ama söz konusu benim bilmem değil, ayrıca benim bunu başkalarına söylemem etikte değil. Hepsi kendinin özeli. buradaki olan müşterinin hakları abi, gerisini boşver. Sen o show roomdan içeri girip arabanı yetki verilmiş bir servise bırakıyorsan en üst kalite beklentinden ötürüdür.
    bak bmw yada merso ne biliyim toyota falan olsa o show room dan içeri girince beklentim en üst seviyede olabilirdi ama opel olunca bi burun kıvırasım geliyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak bmw yada merso ne biliyim toyota falan olsa o show room dan içeri girince beklentim en üst seviyede olabilirdi ama opel olunca bi burun kıvırasım geliyo
    girme abi sen ama o kadın servisten içeri girmiş ne yapıcan gitme ablacım arabayı gel başka servisemi götürelim diyicen ?
    74 model sehpa...

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    'Abi yeaa yetkili servise bakıma gitmek lazım sonuçta adamlar biliyor abi yeaaa...'
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opel türkiye de globalin twittlerini türkçeye çevirip atmaya başlamış . Opel global umarım bu işi doğru düzgün yönetir.

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opel & Chevrolet markalarının Türkiye'deki servislerinin zaten böyle bir derse ihtiyaçları vardı bu konuda Odak Opel'i ayrı tutuyorum adamların hizmet kalitesi çok iyi fiyatları biraz yüksek ama, ekşideki olaya gelince ekşi büyük bir karalama kampanyası başlatmış durumda ve koptu gidiyor mevzu büyüdükçe büyüyor sanırım bayi kapatmaya filan gider ve opel almanya türkiyedeki servislere inşallah güzel bir ayar verir.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gürses Opel yaz, google'da arat, rezalet kapına gelsin.

Google

Yalnız şu Türkçe karakter olayı siteyi biraz geride bırakmış. rafineciler bile daha önde yahu

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne zaman ?

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    En güldüğüm tarafı da zırt pırt "kurul kararı" demeleri.

Ulan kurul kurul dediğin aile şirketi.
    İki tane kayınço okey masasında ahkam kesiyor işte.

Duyan da Microsoft'un yönetim kurulu sanacak.

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar tüm opel türkiye olayı çözmek için uğraşıyor.
    iş gerçekten çok ciddi anlamda karışık.
    ben iş çözümlediğinde detaylı bir bilgilendirme geçeceğim...
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Firmanın yalan söylediği aşikar.. Birincisi o aracın üstündeki rehin 1 günde kalkıyor.Muhtemelen kredi ile aldılar şirkete kredi bitince kaldırmayı unuttular.İkinci olarak Yok kadının borcu varmışta şirkette birine yok onu ödemek için istemişte vs bunlardan size ne ey koca opel gürses ? Koskoca firma koca karı atışması gibi yazı yazmışsınız.Verirsen veririm vermiyorsan vermiyorum de... İsterse borcunu öder isterse gider araba alır size ne hayırdır ? Kaldı ki şirkete kayıtlı ise araç zaten siz bu parayı kişiye değil şirkete vereceksiniz.Siz niye Naz hanıma takıldınız ki ? Yazının tutarsız olduğu birkere burdan anlaşılıyor.Boş yani yazı..
    Araç sahibi olarak gözüken firmanın genel borçlarından dolayı rehin gözüküyormuş araba üzerinde. Yani araç borcu değil şirket borcu. Bu şirket ayrıca aracı servise bırakan Naz Hanıma da borcu var. (Tahminen 90.000TL) Aracın sahibi gözüken firma 'borcu ödeyemiyoruz size arabayı verelim. Ama üzerinde rehin kalkana kadar satış veremeyiz' deyip aracı bu hanım egendiye veriyorlar. Sonra olaylar başlıyor.

Opel in en büyük hatası personeline aracı teslim etmesi ve aracıyla kaza yaptığını 10 gün kadar saklayabilmesi.

Araç bedelini bilmiyorum 90k çok gibi geldi bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    girme abi sen ama o kadın servisten içeri girmiş ne yapıcan gitme ablacım arabayı gel başka servisemi götürelim diyicen ?
    Ahahahah aplaaa gitme bakkk
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne zaman ?
    Biliyosun kanka şimdi bizde böyle şeyler spontane gelişiyo o yüzden zaman zaman zaman

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler