günlük 18 mumkun değil nasıl kullanılıyor o araç bilemedim
1.6 t-gdi karma sistem lpg ile sorunsuz çalışıyor fakat maliyetli , acıkcası o paranın hakkı bir araç yakıtı gunluk sakin kullanımda abartılı değilbana kalırsa
günlük 18 mumkun değil nasıl kullanılıyor o araç bilemedim
1.6 t-gdi karma sistem lpg ile sorunsuz çalışıyor fakat maliyetli , acıkcası o paranın hakkı bir araç yakıtı gunluk sakin kullanımda abartılı değilbana kalırsa
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben zaten bile bile bu kadar çok benzin yakacak bi aracı insan neden alır anlamıyorum
Bende isterim param yetsin Porsche Cayenne alayım bineyim ama 100 bin bandında bi araba alıyorsam yakıt benin için önemli demektir.Ben gidip bile bile kocaman araba düşük cc + benzin tarzında bi arabayı neden alayım.
şu anda golf 7 1.6 tdi otomatik kullanıyorum genelde şehir içi de dışıda hep performanslı kullanırım stok araba hem torku güzel ort. yakıt 6.4 ve bu araç 80 bin tl
jeep suv vs alınıyorsa kesinlikle boş donanım 1.5-1.6 dizel alınmalı aracı çok kullanan birisinin 1.6 benzinli bir araca binmesi maddi olarak sıkıntı yaratıyor.
3 kuruşluk arabaya 5 kuruş isterlerse alanın da 10 kuruşluk Canını alır. Hyundai=lpg yoksa fos
YamahA Xmax 250 ABS
Benim isyerinden bir arkadasim da yakittan bikip satti elentra aldi rahatina bakiyor
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Sene 2007 de E46 325imi satıp almıstım. 2005 tucson crdi otomatık,
Hayatım boyunca kullandıgım tuberbat arabaydı. Yol tutuş sıfır, cekıs sıfır, yakıt dızel oldugu halde ortalama 13.5 yakıyordu..
Kore aracından farklı bırsey beklemezdım.
Yenı kasasını arkadasım aldı alma ddedım dınletemedım.
Suan bın pısman. Oldukca sakın kullanan bırıdırı son gordugumde ortalaması 14.2 ıdı.
Z4 3.5 i bıle 13 lıtre ortalama ıle kullanıyorum bunlara verılen paralara yazık.
müdürüme ait ix35 le ş.içi trafikte 17lt yi gördüğüm an Hyundainin suvu cipi benim için bitmiştir![]()
bikaç gün 2 çeker versiyonunu kullandım bana çok az yakıyor gibi gelmişti açıkcası 8 i hiç geçmedi ortalama tüketim trafik yok sakin kullanımda 4 çekeri arkadaşımda var o çok yakıyor demişti bilemiyorum o kadar fark varmı ama şanzuman cidden çok kötü 1 2 hep sarıyor gazlayınca anlamsızca tepkiler veriyor şanzuman bazen direk vites büyütüyor zaten vites bittiği halde büyütmüyor garipsemiştim önceki postlarda dendiği gibi uygun alanlar kar amacı güdebiliyor olabilir
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Youtube'da otomobil test eden kanallara selam gönderiyorum
Testler'de tuscon çok güzel karma tüketim 9.5 lt yok yok 8 altına bile iniyor....
Kendim hyundai yetkili servisinde çalışıyorum , marka fanatikliği yapmıyacağım ama bu arabayı yerden yere vuran arkadaşlar ne kadar kullandı ? veya ne kadar yol yaptı böyle yorum yapabiliyolar anlamadım.
Tucson'un tek eksi yönü fazla yakıt tüketimi ve suv segmenti olmasına rağmen arazi kullanımına uygun olmaması , onun harici uyumlu lpg kitleriyle sorunsuz kullanılan , sürüş dinamikleri ve performansı iyi bir araç .
Ben uzun yolda 13 lt yakacagima gram ihtimal vermiyorum,surekli dipgaz gidilse belki yakar ama 120-130 sabit bana cok ucuk geliyor...
Ben almam ama fiyat/performans olarak cok guze bir araba,satiliklarin coguda kiralik bence
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
dod 2. elde de cok dusuk kmli passatlar jettalar var. 4000 kmde cillop gibi passati satiliga cikarmislar. arkadaslar sebebi nedir boyle dusuk kmde araclari satisa cikartiyorlar tirdan mi dustu gemiyle gelirken denize mi dustu anlamadim.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
ben test sürüşü yaptım gerçekten yakıyor adam (1.6 turbo, 4x4)
ama ağır araba, 1680 kg mu neydi, sen ona 1750kg de
4 kişiydik, arabaya bindim ekranda ortalama tüketim 40 yazıyordu ehehe
sıfırladım, dönüşte 13.5 oldu
10-15dk lik bir sürüş, 2-3 kere 5 saniyelik tamgaz yapma.. onun dışında normal kullanım.
bence ağırlıktan dolayı gücü az kalıyor, öyle heyecanlı bir gidişi yok
adamlar gaz pedalına birşey yapmış, tak tuk gaza basarak çok yaktıran acemiler için
sonlara doğru pedalda 2. bir kademe var ayağınızı iteklemeniz lazım
mantıklı uygulama bence
fiyatı o donanım ve özelliklere göre çok uygun
donanım olarak saçma sapan, her şey var arabada, otomatik parkına kadar gereksiz ne varsa koymuşlar
bir tek start-stop özelliği yok (kontak anahtarı yerine start butonu var o başka)
süspansiyon rahatsız, bence kötü, sert ve ucuz araba gibi tepkileri var
içerisi uzay mekiği gibi ışıklandırmalı hoş fakat iç mekan kalitesi tel maşa! plastikler ve yüzeyler kalitesiz.
ses sistemi düşük kaliteli
bunu alan adam ya yakıtı kafaya takmayacak veya almayacak
gdi motor olduğundan lpg de takılamıyor heralde?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)