benmi yanılıyorum? daha 3000km olmamış, 5000 km lerde bir sürü tucson 2. elde satılmaya çalışılıyor
çoğu 1.6 turbo benzinli model olanlar
aslında fiyatı çok uygun ve donanım yönünden araçta yok yok!
benmi yanılıyorum? daha 3000km olmamış, 5000 km lerde bir sürü tucson 2. elde satılmaya çalışılıyor
çoğu 1.6 turbo benzinli model olanlar
aslında fiyatı çok uygun ve donanım yönünden araçta yok yok!
Abi test etmiştik sportage i yani mekanik olarak aynı. Pek az yakıcak bi araba değil ondan mı acaba ? Gerçe alan adam biliyodur . Satış temsilcisi bile 50 kuruş yakar dedi bize açık açık.
çok yakıyorkine. hele bide ix35'lere bakın. o suv'a bir müslüman k9k swap kit üretse adamın hayatı kurtulur çocuğunu stanforda yollar.
Dct sikintili calisiyor, iki patinajda isiniyor . Ayrica tuscon problem yazinca motorda vs. sorun yasayanlarin videolarini gormustum . Ha birde turbo benzinliler lpg ile uyumlu degil millet lpg takinca cortlamis olabilir. Bana sorunlu bir araba gibi geliyor, belki makyajla duzelir.
...
Yakıtı öyle bir yakıyor ki, sanırsın altında gt-r var. Satışlara gelmesi çok normal. En güzeli yapıştırcan 1.5 kadjar bitti gitti.
Şikayetvar sitesinde birkaç şanzıman şikayeti var ,belki ondandır.
Selamın aleyküm diyorsun 13 litre yakıyor.
Benim arkadasım la aynı haltı yeni ben cr-v aldığım dönem oda 1.6 turbo en full tucson aldı extralarınla beraber 125.000 e yakın para verdi şuan çok pişman 100 km de 18 lıtre yakıyor şehir içi artı acılır cam tavan tıkır tıkır ses yapıyor. Jantlar yüzünden arac yol sesi alıyor iç plastığı cok dandık trimlerddn ses geliyor müzik açıkken bile aracta rahatsız edici ses var müzik dedim de ses kalıtesı de tatmin edici değil cr-v e göre hoş benim araçta orj subwofer var. Yolda hep kapısıyoruz be kalkısta ne de uzunda geçebiliyor beni 2 boy kadar fark açabılıyorum uzunda kısacası alanın pişman olması normal beklentiyi karsılamıyor. Arkadasım da krediyi bitirsin satıcak eski aracı c200 1.8 turboyu mumla arıyor
oha 1.6 araba 18 litremi yakıyor.. bende 3.0 v6 jaguar var şehir içi şu anda 13 -14 litre yakıyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yakıt şehiriçi normal kullanımda 15 litre yani gereksiz yakıtı var ek olarak saçma sapan şanzıman ısınması var.
Yani kısaca iyi bile binmişler abi![]()
Aslinda genel olarak dusuk km yeni sifir araba cok var satilik neyin kafasiysa. Sifir araba almissin bir sene bin yani en az cok asiri memnuniyetsizlik yoksa tabi
6 ay sportage 1.6 otomatik kullandım saçma sapan bir yakıtı var...bildiğin koreli işte dışardan hoş dursada kullanıcıya parası kadar kalite sunmuyor..o yüzden satılık büyük ihtimal bu tarz çakma jeeplerin çoğu satılık hep zaten![]()
2000 A3 8L
Piyasadaki birçok rent a car firmasında 8-10 adet sattılar reklam için 70-75 liralara verildi yada %30a varan iskontolqarla diyeyim, şimdi herbirinin satılma vakti geldi almayı düşünüyorsanız mutlaka ilk sahibinin kim olduğunu bir araştırın rent a car çıkacaktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)