Gereksiz yere polislerle uğraşmaya gerek yok artık orjinallere dönmek en temizi çokta matah bişey değil zaten
Gereksiz yere polislerle uğraşmaya gerek yok artık orjinallere dönmek en temizi çokta matah bişey değil zaten
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Her haltı düzelttiler bir bu kaldı zaten. Beşiktaş baskı normal plakadan daha okunaklı. Saçma fontları saymazsak bi sıkıntı yok yani. Memleket zibidi , çakal dolu. Eksozuyla kafamızı ağrıtırlar yarış yaparlar ama bi türlü bunlar için yasa çıkmıyor ceza gelmiyor.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Arabayı aldığımdan beri aklımdaydı, hemen sipariş verdim ben de 2 adet.
Bir önceki arabamda plakalarım mühürlü olmasına rağmen dinlemediler bile, direk cezayı yazdılar.
Yıl sonuna yaklaşırken riske gerek yok hiç.
Mühürlü app ler takılı araçta beşiktaş baskı standart eskiler çok yıpranmış durumda sizce yazarlar mı orjinalleri araçta tutalım mı ? Bu seferde araç kontrolünde görürler çift plaka var diye sıkıntı çıkartırlar mı ?
yeni trafik kanunua göre plakaların biri bile kaybolsa yeni harflere tecil ettirmek zorundasınız . yani yeni numara ve harf verilecek . üsküdar uyandı bana aynı harfleri vermedi bende gittim fatihten aldım . ama yine kurtulamadım plakayı sisteme çalıntı olarak giriyorlar ve havalimanında polisler uzun namlulu silahlarla araba geldiler . ceza yazıcaz dediler . o zaman öğrendim bize tebliğ edilmediği için yazamadılar .geçen gün polisler aradı o arabanın plkasını değiştirin diye size tebliğ edeceğiz dediler .
Sıfır arac aldim, trafikte 5 tl fark vererek app gibi büyük fontlu veriyorlar, aldim taktim guzel oldu. Mersin de 5 tl fwrkla app gibi basip muhurleyip veriyorlar.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Bunu bilmiyordum. Eski plakasından sıkılanlar için de kullanılabilir bu yöntem. Satış olmadan yeni plaka.
Plakayı karakol basmıyor. Onlar dilekçene karşılık sana plaka basım kağıdı veriyor. Söförler cemiyetinin yetkili yeri o kağıda göre basıyor. Ayrıca karakol eski plakanı alıyor senden. Mühürsüz plakayı götürmekte iyi fikir değil sanki.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Plaka basım işleyişini sıfır çıkarttığım önceki arabamdan biliyorum, fakat önceki durumumdan farklı bir durum bu. Mühürsüz plakaları ne yapayım peki? Ceza yemeyi mi bekleyeyim polisten resmi plaklarımı alabilmek için? Gidip yarın anlatayım durumu, aracı aldığımda üstünde mühürsüz plaka vardı, tescilli plaka almak istiyorum nasıl yol izleyeyim diye.
Instagram: mutusgarage
konuyla pek alakası yok gibi ama bir şey sormak istiyorum app yaptırıldığı zaman etrafını siyah ince bir çerçeve oluyor ya onu normal plakalrımıza da yapabiliyor muyuz eğer yapabiliyorsak nasıl yaparız
Plaka özel değilse, plakalarım çalındı diye karakola başvurursanız plaka değişikliği ile yeni plakalar verilir tarafınıza. Ivır zıvır baya uğraştırıyorlar ama
Plakam yok diye plaka verilmiyor, ama elinizde hasarlı halde kullanılamaz halde mühürlü plakanız varsa emniyette yardımı oluyorlar.
2 hafta önce muayeneye gittim mühürsüz App plaka ile hiç birşey demediler. Hatta muayene geçerlilik tarihini plakaya yapıştırdılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)