Kazasız belasız teslim aldım bugün 308imi, yarın APP leniyoruz Plakalıklarımızla.
![]()
Kazasız belasız teslim aldım bugün 308imi, yarın APP leniyoruz Plakalıklarımızla.
![]()
#KGdetanirlar
Devlet işi yoruma açık olmamalı. Yapsınlar 3 seçenekli plaka tipi, biri standart diğerleri ek vergiye tabii, geri kalanlara da ceza değil direk men versinler. Şu pleksi harfli plaka takanları zaten hiç anlamıyorum... Tamam zevkler renkler tartışılmaz ama o nedir öyle...
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
Gelin ve damada duğun gunu trafik cezası şoku - Son Dakika Ekonomi Haberleri
eski köye yeni adet mi,vay spor gazetesi be..
Düğün aracının plakasının kapatılması zaten yasal değildi. Yıllardır ceza yazılıyor zaten buna.. Gazete işgüzarlık yapıyor APP plaka vs diye.. O arabanın plakası normal fontlu plaka da olsa o polisler ceza yazar, geçmişte de ceza yazıyordu zaten..
Bugün polis bir abimizle laflama fırsatım oldu. Pleksi fontlar ve vernikli appler mobese tarafından okunamadığı için böyle karar alınmış, söylediği bu yönde.....
şu haberden beridir atakoyde bakırkoyde yeşilkoyde araçların plakalarına bakıyorum abi bizim butun semte ceza kesmeleri lazımbakırkoy şubeden çıkan tum plakalar beşiktaş baskı
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arkadaşlar orjinal plakam Yok aldığımda app vardı önceki sahibi takmıştı orijinal plaka çıkarmam için ne yapmam lazım ??? Önceki sayfadada yazdım Yok mudur bilen ???
"aracı ikinci el aldım bazı yerleri solmuş yamulmuş app yaptırdım arabanın görüntüsü temiz oldu ben mecbur kaldığım için yaptırdım hoşuma da gitti "bu ifadeyi kullanıcam bakalım ne derler
geçen camfilmine laf ettiler koyuydu açıldı biraz çevirme bunlar yasal değil dediler bende" arabanın içine bakıyorlar zoruma gidiyor "dedim.yanlış anlamayın bu cezaların sadece mantığı şu ohal döneminde teröristler sahte plakayı alıp kiralık veya çalıntı(aynı marka model) araca koyuyorlar çevirme veya mobese gibi yerlerde yakalanmamak polisde modifiyeci kitlesinin bu gruptan ayrılmasını istemesinden dolayı ceza yükselttiler bence yorumum böyle
app nin şakası yok
Ama bende yaptırıcam
Bakalım ne zaman zımbalayacaklar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Benimde orjinal plakalar soyulmuştu Mühürlü APP bastırdım. Sonra gittim muayeneden geçtim adam pulu APP'ye yapıştırdı Nolcak şimdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)