User Tag List

Sayfa 19/36 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
679 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: APP Plaka Hakkında-Yasa Değişikliği

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgunes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun bakirkoyde polis arkadaslardan birinci agizdan bilgi aldim.Muhursuz plakalar ve kotu fontlara sikinti yaratiyorlar. Aracin modifiyeli ve trafige aykiri durumdaysa plakan ekstra ceza sebebi olur. Insanlari burda korkutmanin anlami nedir anlamiyorum?
    Bilgi aldigim kisinin buradan paylasamam ama o polis arkadaslarin amiri olan istanbulun en onemli ve buyuk ilcelerinden birinin emniyet mudurunun de mulki amiri tarafindan direk duyduklarimi paylasiyorum.

Bu adam öz oğluna yalan soyleyecek, yanlis bilgi verecek degil.
    Polis arkadaslarin daha cok bildigini soyluyorsaniz karar ve yorum sizin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgi aldigim kisinin buradan paylasamam ama o polis arkadaslarin amiri olan istanbulun en onemli ve buyuk ilcelerinden birinin emniyet mudurunun de mulki amiri tarafindan direk duyduklarimi paylasiyorum.

farklo bolgelerde farkli yakalarda cevirmelere girdim aracimin plakasi bjk baski app ve trafikten kosifler araciligi ile aldim. yarin kosifler bayiye gelirsen canli gozlerinle gorebilirsin bjk baskiyi gidelim ceza yazdirmayi deneyelim ne dersin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklo bolgelerde farkli yakalarda cevirmelere girdim aracimin plakasi bjk baski app ve trafikten kosifler araciligi ile aldim. yarin kosifler bayiye gelirsen canli gozlerinle gorebilirsin bjk baskiyi gidelim ceza yazdirmayi deneyelim ne dersin?
    Insallah kazasiz belasiz cezasiz kullanirsiniz aracinizi. Amacim gercekten bir seyler ispatlamak veya polemik cikartmakdegil. Kimsenin caninin yanmamasi icin bildiklerimi yaziyorum.
    Iyi geceler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin yazdığını okudum da, şöyle bir şey aklıma geldi

Ben örneğin kardeşim için, babam için istanbuldan araba alacağım, memlekete göndereceğim ve elimde vekaletname var onun adına işlem yapabileceğime dair.
    Ben istanbulda ola ola, örneğin 60 plaka yı alabilirim ruhsatı da babamın adına çıkarırım. Plaka istanbulda basılacak? o zaman mühür de 34 olacak haliyle..

Yeni alınan ve 60 XX YYY plakası da takılarak İstanbul'dan Tokat'a giden araba, yolda ya da Tokatta "Plaka 60 ama mühürde 34 var" diye ceza yiyecek ha? Yok öyle bir dünya.. Saçmalamayın..
    @ckrc ben seni trafik şubede görevli polis sandım o yüzden soru sordum da, abilerinden duyduklarınla ahkam kesiyorsun gibi geliyor bana..

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    size ek bilgi olsun

eger araciniz trafige aykiri sekilde degilse (egsoz ve garip lambalar yoksa)

app plakaniz muhurluyse

app plakaniz harfleri icice girmemisse

font orjinal bjk app baski ise

CEZA YEMEZSINIZ.

Aracinizdaki diger modifiyelere ek app cezasi yazilir.
    Siz emniyet teşkilatından mısınız?Aracımı sıfır alırken bayi App Beşiktaş baskılı olarak bastırdı plakaları mavi tr kısmında mühürleri de var.Daha önceki araçlarımda da gayrettepe emniyetin bahçesinde kulübe de plakalarımı kalın baskı istiyorum dediğimde mühürlü Bi şekilde teslim edildi birçok kez.Şimdi bunda ceza yemem için sebep var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

O zaman sen İstanbul'un en önemli ve büyük ilçelerinden birinin emniyet müdürünün oğlusun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman sen İstanbul'un en önemli ve büyük ilçelerinden birinin emniyet müdürünün oğlusun?
    Abi gercekten amacim polemik yaratmak degil, ahkam falan kesmiyorum.
    Herkes her seyin en iyisini biliyor burada.
    Bugun konustugumuz seyleri paylasmak istedim. Herkese cezasiz, kazasiz gunler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendisi kulaktan duyum bilgilerle hareket eden bir arkadas ayrica emniyet muduru oglu falan degil ben polislerle konustum diyince arkadas yoldaki yunuslarla falan konustum sandi heralde daha genc arkadas yuklenmeyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes herşeyin en iyisini bilmiyor. Kimse bunu da iddia etmiyor da, herkes bişeyi net olarak anlamaya çalışıyor.

Önce çözemedim seni de sonra hatırladım..
    Sen konunun en başından olmak üzere tutarsız, kulaktan dolma bilgilerle ve dediğim dedik üslubunla oldukça itici oluyorsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz emniyet teşkilatından mısınız?Aracımı sıfır alırken bayi App Beşiktaş baskılı olarak bastırdı plakaları mavi tr kısmında mühürleri de var.Daha önceki araçlarımda da gayrettepe emniyetin bahçesinde kulübe de plakalarımı kalın baskı istiyorum dediğimde mühürlü Bi şekilde teslim edildi birçok kez.Şimdi bunda ceza yemem için sebep var mı?
    emniyet mudurlerine yakinim.aracinda trafige aykiri bir durum yoksa egsoz vb. plakan trafikten app muhurlu sekilde app ise ceza yemezsiniz cunku sube veriyor bunu.ama sunu unutmayin bjk app adi altinda sacmasapan muhurluler var onlar ceza yer orjinal bjk appyi ayirt edebilmek onemli foto ekliyorum

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi gercekten amacim polemik yaratmak degil, ahkam falan kesmiyorum.
    Herkes her seyin en iyisini biliyor burada.
    Bugun konustugumuz seyleri paylasmak istedim. Herkese cezasiz, kazasiz gunler.
    Yanlız arkadaş doğru söylüyor,bakın sadece Adanadaki bir çevirmede 10 dk'da 3 araç plakalarına elveda,cezayıda tıpış tıpış yediler.Ha siz beşiktaş baskı APP'ye dava açar uğraşırım diyorsanız siz bilirsiniz ama gerekirse sahte olarak dışarıda cemiyet plakası taktırın gezin bu işler böyle bu ülkede....

Scirocco Beşiktaş baskı BB yedi

Peugeot BB

Bunada BB

Buda bonus plakası düşmüş ama takmamış geçmişl olsun 400 küsür tl çat

Bilenler bilir burası Adanada Dermancan kavşağının orası,10 dakikada bu kadar gittiyse diğer çevirmelerde neler oluyor bilmiyorum. Arabalar gelmeden önde başka polisler var,gördüğü plakayı hemen anonsluyor orjinal dışı font diye hemen ileride ekip alıp hop cezayı yazıyor.Bölgesel olarak uygulanması nasıl bilmem ama ben tırsttığımdan taktım orjinalleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarida foto ekleyen arkadas gibi her sonradan baski plakaya besiktas baski denildigi icin konuda kriz var fotodakiler bjk baski degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bb yedi ne demek onuda anlamadim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bb=Bye bye olarak kullandım
    Organize Isler- Bye Bye Hepiniz - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarida foto ekleyen arkadas gibi her sonradan baski plakaya besiktas baski denildigi icin konuda kriz var fotodakiler bjk baski degil
    Scirocco beşiktaş baskı,diğerleri orjinal plakalarının üstünde karbon folyo olduğu için yediler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Scirocco beşiktaş baskı,diğerleri orjinal plakalarının üstünde karbon folyo olduğu için yediler
    genc arkadasim anlasilan siz gencler bu konuyu daha kavrayamadiniz ben buradan kabak gibi goruyorum o araclarin orjinal sandigin plakalari yan sanayi baski plaka siz lutfen bence bu konuda polemik yapip bilgi kirliligi yaratmayin orjinal plakalarnizi takin efendi efendi surun iyi aksamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genc arkadasim anlasilan siz gencler bu konuyu daha kavrayamadiniz ben buradan kabak gibi goruyorum o araclarin orjinal sandigin plakalari yan sanayi baski plaka siz lutfen bence bu konuda polemik yapip bilgi kirliligi yaratmayin orjinal plakalarnizi takin efendi efendi surun iyi aksamlar
    Siz polis misiniz peki?
    i8 fotoğrafına dayanarak bendeki plakalarla bir sorun yaşamayacağım sonucuna varabilirim galiba.. Çünkü aynı font. Ankara olayına takılıyordum, orada da sorun yok.. Benim orjinal plakalara baktım, mühürse problem asıl onlar mühürsüz gibi. Çooook belli belirsiz mühür var ama istanbulda verilen standart köşeli fontlu plakalardan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mülki Amiri abi. Emniyet Müdürü değil. Kaymakam daha bilinen adıyla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Amca bak simdi,olay aninda ordamiydin bilmiyorum ama bu adam ustundeki folyoyu sokunce alttan plakanin kendisi geldi.Ha sen fotograftan cuk diye orjinal degil diye neye gore dayanarak soyluyorsun bilmiyorum.Bak orjinal plakalarin Ustune folyo cekilmisi ve folyo sokulmus hali.O yan sanayii dediklerinde birebir bunlardan!Orjinal plakanin ustune harf kalinlastirma.Neyse ben efendi efendi takliyorum zaten iyi aksamlar

Not:Apaci arkadasim zorla yeni aldigimda arabayi plakami kaplattirmisti,app takicam yapma falan desemde.Orjinalleri takmaya calisirken folyoyu sokemedim yapis yapis kaliyordu ve parca parca cikiyordu tirnak falan birakmiyor.Bos ugrasmayim,direkt sokup isitin evde cok kolayca cikiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler