User Tag List

Sayfa 17/21 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
398 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Yeni ötv zamları kapıda

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin verdiğiniz örnekte de ülkeye giriş fiyatı diyor fakat vw sitesinde net fiyat derken orada bayi karı distribütör karı falan da dahil onun üzerine kdv ötv falan ekleyip satıyorlar
    neyi baz alacaklar net fiyat olarak eğer ülkeye girişi baz alırlarsa bu neti 56k lık passat etkilenmez
    Aşağıdaki link te çok net ve güzel bir şekilde anlatılıyor. (Kritik kelime İthalattaki KDV Matrahı)

Motorlu arac alımında Ozel Tuketim Vergisi nasıl hesaplanacak? (Ornekleriyle) |

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dua edelimde fiat güzel araba yapsın, bide egea ya ncapten 5 yıldız aldırttımı tamamdır. Yeni premium arabalarımız hayırlı olsun

unutmadam ;A1 sportpack 1.0 TSI a ( 54,286 tl )piyango vurmuyo geri kalan ne varsa zamlanacak almanlardan

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.S.C Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dua edelimde fiat güzel araba yapsın, bide egea ya ncapten 5 yıldız aldırttımı tamamdır. Yeni premium arabalarımız hayırlı olsun

unutmadam ;A1 sportpack 1.0 TSI a ( 54,286 tl )piyango vurmuyo geri kalan ne varsa zamlanacak almanlardan

1.2 tsi golfün boşu da 55 altı kalıyor =)
    Instagram: mutusgarage

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olacak şey şu...

Önce açıklama yağılacak "vatandaşımın bindiği ekonomik arabadan almayacağız, zenginden alacağı" diyecekler...

Lükslere vergi gelecek, biz fakirler... hülooğğğ yapacağız... Adamlar gariban dostu, zengine koydular vergiyi diyeceğiz...

Sonra sessiz sedasız diğerlerine de vergi gelecek ve %95 kendilerinin olan basında yer almayacak ve biz neden olduğunu anlayamadığımız bir sızı hissedeceğiz bir yerlerimizde....

Bu söylediğimin aynısını %37den %45e doğru yükseltilen 1.6ya kadar olan grup için yaptılar... Önce zengine koyduk dediler ve %145lere çıkardılar 2,0 üstü arabaları %90lardan

Sonra %37 olan 1.6 vergilerini 40 ve 45e yükselttiler iki postada...

İyi beceriyorlar... Harbiden güzel beceriyorlar... ama ne beceriyorlar.... Kabul edelim iyi beceriliyoruz!
    Kaba tabirle "ciğerlerini" biliyoruz artık...

Mevcutu düşürmezler yada sembolik bir şeyler yaparlar... Sonuç olarak Kumarhane mantığı geçerlidir. KASA her zaman kazanır
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf tdi hıghlıne dsg bır ust dılımden olucagı ıcın vergısı cok yukselecek,
    Golf tdi comfortlıne dsg etkılenmıyecek,
    Tahmınım Doğuş Golfu hıghlıne paketlı olarak bundan sonra getırmez. Comfortlıne uzerıne extra ıkı ozellık koyup sınır fıyattan getırıp satar.
    Kımse 130 bın ve uzerını golfe vermek ıstemez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvancr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf tdi hıghlıne dsg bır ust dılımden olucagı ıcın vergısı cok yukselecek,
    Golf tdi comfortlıne dsg etkılenmıyecek,
    Tahmınım Doğuş Golfu hıghlıne paketlı olarak bundan sonra getırmez. Comfortlıne uzerıne extra ıkı ozellık koyup sınır fıyattan getırıp satar.
    Kımse 130 bın ve uzerını golfe vermek ıstemez.
    Tdi dsg comfort golfun vergisiz fiyati 57 bine yakın. Doğuş indirim yapmazsa otvden etkilenir. Hadi indirdiler vergiye sokmadılar diyelim kur artisindan dolayi elbet girecek vergi kotasina...

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izmir'de Cevirme Radar | Facebook

Kısaca:
    Ford Focus Titanium 1.5 Tdci PowerShift 98.320 TL’den 118.680 TL‘ye,
    Ford Mondeo Titanium 1.6 TDCi Man. 113.895 TL’den 137.300 TL‘ye
    Vw Golf AllStar 110 PS DSG 104.700 TL’den 126.240 TL‘ye
    Vw Passat Comfortline 1.4 TSI Manuel 97.000 TL’den 117.100 TL‘ye
    Opel Astra Excellence 1.6 Dizel 136 HP Man 99.400 TL’den 119.975 TL‘ye
    Hyundai Tucson STYLE 1.6 T-GDI 4X2 DCT 99.000 TL’den 119.564 TL‘ye
    Renualt Megane HB GT Line 1.5 dCi EDC 110 bg 99.150 TL’den 119.660 TL‘ye
    Mercedes A 180 Style 7G-DCT 122 BG 110.100 TL’den 132.850 TL‘ye
    Mercedes C 180 Style 7G-TRONIC 156 BG 139.400 TL’den 167.900 TL‘ye
    BMW 118i Pure 136 BG Otomatik 103.000 TL’den 124.280 TL‘ye
    BMW 520i Sedan Pure 170 BG Otomatik 179.000 TL’den 215.448 TL‘ye çıkmış olacak.

vay anam vayyy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ülkede rüşvet azaldı diyorlar babayı azaldı
    1 araba almak için 2 araba parası da devlete yediriyoruz
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bizim millet sırf adı golf/passat diye alır o arabaları 130-160 a (ner ne olursa fiyat)

çünkü milletçe görgüsüzüz, parası olan çıkarıp vericek alıcak sonra eşe dosta anlatıcak 130 a 1.6 tdi golf aldım, en dolusu diyerek böbürlenecek. biri de çıkıp demez ki iyi öpüldün diye, vay amuha der bizim millet mal, cahil, görgüsüz..

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanılmıyorsam Saray ve eşrafını(şirin köy diyorum bunlara) araba filosuna 5000 küsur araba eklenmiş kendileri belki cari açığı kapatmak için yapıyor ama kendilerinin aldıkları arabalar nerden geliyor acaba

Kriz önlemek için basit basit önlemler alıyor ama bunlar anca günü kurtarır. En sonunda halkın parasıda biter o zaman görecem Şıvacı ordusunu

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi siz çevreniz zengin yada sizin deyiminizle müsrif diye tüm Türkiyeyi öyle sanıyorsunuz ama ülkemizde malesef 30 yaşındaki araçlara parasızlıktan binen tonla insan var. Hadi onuda geçtim klimasız tekerlekli katil tofaşlara geçen ay antalya otopazarında 14-15 bin tl fiyat isteyen adamla pazarlık eden alıcıya şahit oldum. Tofaşa 15 dedi, adam 14e ver alayım dedi. Yani alıcısı da var Tabi ki saygı duyarım piyasa yüksekse 5bine ver diyemez adama. Ancak önceki postda da yazdım. Ben belgradda Dijital klimalı cam tavanlı, ....... tonla şeyli full paket peugeot 307 yi 2500euroya aldım (şuanki uçuk kurla bile 8.750 TL yapar, bu arada amerika seçimleri etkiledi yalanına da inanlar gördüm, burda kur 2 yıldır değişmemiş hiç. birtek türkiye mi etkileniyor? ), Yine tr piyasamızda 85-90 binleri bulan bmw e92 3.20D En full varyasyonuda burada 7000 euroya buldum (yine uçuk euro kuruyla 24.500TL) bu arada bahsettiğim araçlar kazasız boyasız. Zaten kaza yapan araç çöpe gider bu klasmandakiler. Kimse tamir ettirmez.

Yani demem o ki, fakirlerde bmw mersedes kullanabiliyor, fakirlerde jeep alabiliyor. Bu forumda ben fakirim 60binlik araba alabilirim diyen arkadaş belgradda porsche cayanne alabilir. Niye türk insanıda güzel araca binmesin? Bu güzel halk hak etmiyor mu azıcık kıçının rahat etmesini? Neden klimasız tenekelere 10 15 bin versin ki? 5bin euro gibi rakama neden Güzel bir SW Passata binmesin? Yada güzel emektar köylümüz neden bi mitsubishi L200 suv jip neyse ondan alamasın ki? Yanlış anlama yazdıklarım sana değil genele, sadece bir iki sana katıldığım ve katılmadığım noktalar var o yüzden alıntı yaptım senden.

Sana katıldığım noktada şu, hükümeti eleştirmek gerçekten anlamsız, tamamen bu halkı eleştirmemiz lazım çünkü hiç bir şeye dur kardeşim tamam oy verdik seni seçtik ama bizi soy diye değil daha zengin et diye yaptık demiyor. Arabası olmayanlar, dendiği gibi kendi alım gücünü iyileştirmeyi düşünmek yerine, alma ihtimali olana oh iyi olmuş ipnelere düşüncesine giriyor yani haklısın tamamen halkımızın halt yemesi. herşeyi körü körüne savunuyoruz, sevdiğimiz insanları eleştirmediğimiz gibi eleştirene de kızıyoruz. Hastane yapar yol yapar köprü yapar doğru yapar taktir etmeliyiz. Ama eleştirilecek yanlarını da eleştirseler ondan sonra isterlerse %90 oy alsınlar gocunmam sevinirim. Önceki seçimlerde oyları düşmeseydi 1300 TL yaparlar mıydı asgari ücreti gibi? Bence arada bir sopa göstermeli artık bu halk.
    sen olayı çok yanlış anlamışsın mevzu zengin fakir olayı değil.. sen olayı zengin fakir edebiyatına çekersen mevzu çok yanlış yerlere gider..

emin olki o 15 bin tl doğan için pazarlık yapan insan 10 bin tl ye gırtlağına kadar dolu rover 820 de alabilir 15 e maximada alabilir alfa 156 da alabilir.. daha bir ton araç sayarım.. esas şu fakir fukara bahanelerinin arkasına artık saklanmayalım..

klasik bahaneler 15-20 ye doğan var o zaman 15-20 bine gırtlağına kadar dolu omegada var 166 da var hadi diyiceksin parça v.b tamam fark etmez .. mercedesden örnek veriyim eski 84 model 85 model 200 - 300 ler seller falan filan var bmw e34 ler var ki doğanla şahinle bu araçların hiç biri kıyaslanmaz.. var yani kısaca.. bu modelleride gelişi güzel yazarken aklıma geldi yazdım öyle bir şey için yazmadım yoksa bir sürü araç var pazarda rakamları sürünen..

evet benim halkım herşeyin en güzelini hakediyor ama benim halkımdan bir kesim diyelim 10-15 bine şu yukarda yazdığım konforlu lüks dolu doğan şahine göre çok daha güvenlikli araçları almak varken gidip doğan şahin alıyorsa o paralara bugün sen ötv yi kaldırsanda emin olki o dediğin kesim gene gidip bmw mercedes almıycak.. parası olsada almıycak.. yani senin dediğin gibi cayanne falan almaz.. çünkü bu para değil zihniyet meselesi. o yüzden diyorum mevzu zengin fakir olayı değil.

Yanlış anlaşılmasın burda doğanı şahine bir lafım yok onlarda bir zamanlar bu ülkenin kahrını yükünü çekti.. ona 15 bin -20 bin veren insan o araca duyduğu manevi sevgi bağdan veriyor olabilir çok hastası var seveni var saygım sonsuz.. hala tertemiz orda burda ahırdan çıkan 3 bin 5 bin km de olanlarına astronomik ücretlere satılıyor..

burda olayı o yüzden zengin fakire hiç getirmeyelim.. zenginlik fakirlik insanın birazda ruhunda içindedir.. her şey para değildir.. keyfi zevki olan insan çok az paraylada gayet zengin bir hayat yaşayabilir tabii az paraya yapılan her zevkin keyfin bir bedeli vardır işki o bedeli göze alabilmekte.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tasarı kabul edildi, geçen hafta bi yakınım 174 ten aldı 3.20i 40. Yıl paketini, şimdiden 184 oldu
    TB4BSA

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off istikrar

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tasarı kabul edildi, geçen hafta bi yakınım 174 ten aldı 3.20i 40. Yıl paketini, şimdiden 184 oldu
    Daha oranlar kategoriler belli olmadi verginin gelecegi kesinlesti orasi ayri
    Tum araclara zaten euro dan kaynakli zam geldi
    Eger onceden konusulan %74 otv gelirse o arac 209 bin TL olur euro nunda artmis olmasini sayarsak 220 bin TL olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanki sonsuza kadar sıfır, orta düzeyde bi BMW alamayacak gibi hisseden bir ben miyim acaba ???

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır araba alanda hak ediyor.Millet yeni ötv zammı gelmeden önce sıfır araba alma derdinde,arkadaş maden memnun değilsin alma sıfır araba elindekinin kıymeti bil yada ikinci el araba al.

Ben kendim 2011 model(sıfır almadık) yaklaşık 30 milyar değerinde bir arabaya sahibim.Almak istediğim arabaların en genç olanı en az 10 yaşında allah izin verir bunlardan bir tanesi alırsam bozulana çürüyene kadar kullanmak istiyorum yoksa elimdeki ile devam edicem.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanki sonsuza kadar sıfır, orta düzeyde bi BMW alamayacak gibi hisseden bir ben miyim acaba ???
    Babam bundan 10 sene önce ne zaman İstanbul yolundaki Mercedes bayisinden geçsek " inşallah biz de bir gün girer içeriden bişey alırız" diyodu, geçen yine geçtik "baba?" dedim adam patır patır sövmeye başladı, dedim tamam o zaman

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hamdolsun...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün Honda yetkili serviste çalışan bir arkadaşımla konuştum, şu an 155.000 TL ye satılan 1.6 diesel otomatik CR-V ler için yeni fiyat tahminleri 195.000-200.000 TL civarı..
    Delirmiş bunlar..
    Çekirdek gibi yeni Civic satıyorlarmış. Millet zam gelecek diye çıldırmış gibi Civic alıyormuş. 90bin TL ye o civic leri alan kişiler de delirmiş..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler