User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
162 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Bazı futbolcuların otomobilleri..!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ümit Karan'da CL 63 AMG war şu anda bembayaaaz 34 UK 6666

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada görmüştüm 2 3 gün boyunca corvette i.. bilsek selam werirdik

edit. satmış meğerse

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volkan2ın Corvette çok apaçiydi önceden Siyah stoplar dandik krom jantlar falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ümit karan da CL 63 AMG var daha bugün gördüm arabada bariz ufak kalıyo

emre aşık range rover var

sabri de e92 3.30 vardı sattı galiba

bi de bunlar aralarında çok araba değiştiriyolar beyaz e kasa vardı amg h.şükür hasan kabze ümit karan da gördüm

ayhan X5 var

semih şentürk X6 var bi de cooper s r56 aldı 70 km de komple egzos fln yapılıyodu

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Meteora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte adam gibi adamlar...

benim o kadar param olsa range falan yaklaşmazdım.. yüklerdim bi japon tıka basa..

edit: hatta yurt dışından skyline r34 getirirdim.. vergisini ödemeklede fakir olmaz hani .. lambo kullanıosun
    yok artık trilyonlarla oynarken ne gerek var japona mapona... her parası olan ınsan gıder supercars alır, ugraşmaz yok yüklicem edicem.. fabrikadan standart olarak twin turbosuna kadar cıkan araçlar varken neylesin vtecını taypırını zubarsunu
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan Keklik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok artık trilyonlarla oynarken ne gerek var japona mapona... her parası olan ınsan gıder supercars alır, ugraşmaz yok yüklicem edicem.. fabrikadan standart olarak twin turbosuna kadar cıkan araçlar varken neylesin vtecını taypırını zubarsunu
    niye subaru ile uğraşan var gt35r takan? apr body yapan Tolga Zengin

" Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

olcay_bora
    Misafir
    bi zamanlar da necati ateş ferrariye binerken aynı dönemde sabri pug 206 la dolaşıodu

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşlar yapmayın etmeyın onlar yapmış bi hata Supercars diyorum.. Ne japonu Allah aşkına..
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaleci volkan kapı komşumuz,porsche 4s le fena üzdük otobanda bi sabah.Gallardoyu kullanamıyor sadece düzde basıyor

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakan ünsalda X5 vardı ergün pembede 520 vardı hepside dolu makinalar.appiahta cayenne vardı techart :=)

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Nobre'ninde Siyah Cayenne Turbo'su var komple widebody v.s yapıldı KT'de.34NOB11

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan Keklik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar yapmayın etmeyın onlar yapmış bi hata Supercars diyorum.. Ne japonu Allah aşkına..

oda bi zevk meselesi gidip ferraride alabilir porsche lamboda gönlü subarudan yana kullandı daha öncede m3ü vardı o ayrı tabi
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye subaru ile uğraşan var gt35r takan? apr body yapan Tolga Zengin

Alp bakimi geldiginde bile torka birileriyle yolluyo ne ugrasmasi . yani bunu kotu manada demiorum ama bi civatasini bile sikmadigindan eminim ki aylarca ankarada yapildi edildi hatta trabzona teslim edildi diye biliyorum . bu ugrasmak felan diil . veririm yaptiririm mantigi . bu konuda tamamen Sercana katiliyorum ve hatta dedigi seyin orneginide sen vermis oldun yine ugrasilmamis yaptirilmis bir araba mevcut
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapım aşamasında biz bile gördük Tolganın arabasını
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakan ünsalın x5 ddergiye fln cıkmıstı..saçma sapan body kit biseyler vardı..hç hosuma gitmemişti..abiside f355 in sahibiymiş sanırım ynlış hatrlamıyosamm

V3li4ht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c. ronaldo Rolls Royce PHANTOM
    aldı die biliyorum

togi61
    Misafir
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alp bakimi geldiginde bile torka birileriyle yolluyo ne ugrasmasi . yani bunu kotu manada demiorum ama bi civatasini bile sikmadigindan eminim ki aylarca ankarada yapildi edildi hatta trabzona teslim edildi diye biliyorum . bu ugrasmak felan diil . veririm yaptiririm mantigi . bu konuda tamamen Sercana katiliyorum ve hatta dedigi seyin orneginide sen vermis oldun yine ugrasilmamis yaptirilmis bir araba mevcut
    Aracın civatasına kadar kendim direk cenkle konusarak sipariş ettim(yetişmeyen birkaç parça hariç)ve bütün parcaları arastırarak ögrenerek bilgi edinerek seçtim yani aracı bir yere bırakıp benim aracım böyle olsun demedim zaten öyle yapsaydım yapımı bu kadar uzun sürmezdi ve bu işin tadıda çıkmazdı.Elimin yattığı kadarıylada herşeye yardım etmişimdir.

Aracımı bir sorun veya yapılacak bir işi oldugunda çekiciye koyarım işi bittiğinde de gidip kendim alırım yaklasık 700km yoluda kendim yaparım.Ankaradaki bütün zamanımızda da Torktayımdır.Arac yapılırkende gezmek yerine Hakan Orhan ve Korhanla aracımın basında durmayı tercih ederim onlarla orda vakit geçirmek daha cok hosuma gidiyor.

Aracın üzerindeki parçaların renginden kaliperlerin üzerindeki yazı rengine saplamalara kadar kendim seçmişimdir.Bunları yaparken tabiki üstadlara danışarak araştırarak yaptım ama hiçbir zaman yapsınlar ben sadece süreyim mantığı taşımadım zaten o mantıkta olsaydım bunun yerine rufta porsche yaptırmayı tercih ederdim emin olki daha az beklerdim daha az yorulurdum daha masrafsız olurdu ama bu kadar zevkli olmazdı...

Meslegim icabı çok sık iznim olmadığı için aracımın yapım aşamasında çok sık Ankaraya gidemedim ama hergün Hakanla olsun Korhanla olsun telefonla konusuyorduk.Zaten aracın yapımı ve düğün hazırlıklarımda aynı zamanda oldugu için o da artı bir engel oluyordu.Evlendikten sonra 3. günde Hakan Yüro ve ben Trabzon sanayide aracın ufak tefek eksikleriyle ugrasıyorduk

Peki sen yukarıdaki cümleleri neye dayanarak yazdın ve nasıl bu kadar emin olabildin?

Bu arada yazdıkarımda herhangi bir yalan yanlış varsa Korhanda Hakanda diğer arkadaslarda açık açık söylesinler...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem okadar parca sectiniz keske kaputta reverse olsaydi, islevi olurdu..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı togi61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın civatasına kadar kendim direk cenkle konusarak sipariş ettim(yetişmeyen birkaç parça hariç)ve bütün parcaları arastırarak ögrenerek bilgi edinerek seçtim yani aracı bir yere bırakıp benim aracım böyle olsun demedim zaten öyle yapsaydım yapımı bu kadar uzun sürmezdi ve bu işin tadıda çıkmazdı.Elimin yattığı kadarıylada herşeye yardım etmişimdir.

Aracımı bir sorun veya yapılacak bir işi oldugunda çekiciye koyarım işi bittiğinde de gidip kendim alırım yaklasık 700km yoluda kendim yaparım.Ankaradaki bütün zamanımızda da Torktayımdır.Arac yapılırkende gezmek yerine Hakan Orhan ve Korhanla aracımın basında durmayı tercih ederim onlarla orda vakit geçirmek daha cok hosuma gidiyor.

Aracın üzerindeki parçaların renginden kaliperlerin üzerindeki yazı rengine saplamalara kadar kendim seçmişimdir.Bunları yaparken tabiki üstadlara danışarak araştırarak yaptım ama hiçbir zaman yapsınlar ben sadece süreyim mantığı taşımadım zaten o mantıkta olsaydım bunun yerine rufta porsche yaptırmayı tercih ederdim emin olki daha az beklerdim daha az yorulurdum daha masrafsız olurdu ama bu kadar zevkli olmazdı...

Meslegim icabı çok sık iznim olmadığı için aracımın yapım aşamasında çok sık Ankaraya gidemedim ama hergün Hakanla olsun Korhanla olsun telefonla konusuyorduk.Zaten aracın yapımı ve düğün hazırlıklarımda aynı zamanda oldugu için o da artı bir engel oluyordu.Evlendikten sonra 3. günde Hakan Yüro ve ben Trabzon sanayide aracın ufak tefek eksikleriyle ugrasıyorduk

Peki sen yukarıdaki cümleleri neye dayanarak yazdın ve nasıl bu kadar emin olabildin?

Bu arada yazdıkarımda herhangi bir yalan yanlış varsa Korhanda Hakanda diğer arkadaslarda açık açık söylesinler...

gozlemledigimi soledim basindada dedim yanlis anlasilmasin die . ama benim icin hala ayni . siparisi cenkle kendin vermen bisi farketmez . add to basket tusuna basmak tan gecer . illaki basinda durmussundur illaki kosturmussundur senden ii bilcek halimiz yok aslinda benim yazim yukardaki alpin postunaydi , sanki hepsini sne yapmissin gibi anladim da ben . yanlis anlasilma olmasin herkes bu isten anlicak die kaidede yok hepimiz icin gecerli sonucta .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)