Ümit Karan'da CL 63 AMG war şu anda bembayaaaz 34 UK 6666
Ümit Karan'da CL 63 AMG war şu anda bembayaaaz 34 UK 6666
ankarada görmüştüm 2 3 gün boyunca corvette i.. bilsek selam werirdik
edit. satmış meğerse![]()
ümit karan da CL 63 AMG var daha bugün gördüm arabada bariz ufak kalıyo
emre aşık range rover var
sabri de e92 3.30 vardı sattı galiba
bi de bunlar aralarında çok araba değiştiriyolar beyaz e kasa vardı amg h.şükür hasan kabze ümit karan da gördüm
ayhan X5 var
semih şentürk X6 var bi de cooper s r56 aldı 70 km de komple egzos fln yapılıyodu
bi zamanlar da necati ateş ferrariye binerken aynı dönemde sabri pug 206 la dolaşıodu![]()
ya arkadaşlar yapmayın etmeyın onlar yapmış bi hataSupercars diyorum.. Ne japonu Allah aşkına..
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Kaleci volkan kapı komşumuz,porsche 4s le fena üzdük otobanda bi sabah.Gallardoyu kullanamıyor sadece düzde basıyor![]()
hakan ünsalda X5 vardı ergün pembede 520 vardı hepside dolu makinalar.appiahta cayenne vardı techart :=)
Alp bakimi geldiginde bile torka birileriyle yolluyone ugrasmasi . yani bunu kotu manada demiorum ama bi civatasini bile sikmadigindan eminim ki aylarca ankarada yapildi edildi hatta trabzona teslim edildi diye biliyorum . bu ugrasmak felan diil . veririm yaptiririm mantigi . bu konuda tamamen Sercana katiliyorum ve hatta dedigi seyin orneginide sen vermis oldun
yine ugrasilmamis yaptirilmis bir araba mevcut
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
hakan ünsalın x5 ddergiye fln cıkmıstı..saçma sapan body kit biseyler vardı..hç hosuma gitmemişti..abiside f355 in sahibiymiş sanırım ynlış hatrlamıyosamm
Aracın civatasına kadar kendim direk cenkle konusarak sipariş ettim(yetişmeyen birkaç parça hariç)ve bütün parcaları arastırarak ögrenerek bilgi edinerek seçtim yani aracı bir yere bırakıp benim aracım böyle olsun demedim zaten öyle yapsaydım yapımı bu kadar uzun sürmezdi ve bu işin tadıda çıkmazdı.Elimin yattığı kadarıylada herşeye yardım etmişimdir.
Aracımı bir sorun veya yapılacak bir işi oldugunda çekiciye koyarım işi bittiğinde de gidip kendim alırım yaklasık 700km yoluda kendim yaparım.Ankaradaki bütün zamanımızda da Torktayımdır.Arac yapılırkende gezmek yerine Hakan Orhan ve Korhanla aracımın basında durmayı tercih ederim onlarla orda vakit geçirmek daha cok hosuma gidiyor.
Aracın üzerindeki parçaların renginden kaliperlerin üzerindeki yazı rengine saplamalara kadar kendim seçmişimdir.Bunları yaparken tabiki üstadlara danışarak araştırarak yaptım ama hiçbir zaman yapsınlar ben sadece süreyim mantığı taşımadım zaten o mantıkta olsaydım bunun yerine rufta porsche yaptırmayı tercih ederdim emin olki daha az beklerdim daha az yorulurdum daha masrafsız olurdu ama bu kadar zevkli olmazdı...
Meslegim icabı çok sık iznim olmadığı için aracımın yapım aşamasında çok sık Ankaraya gidemedim ama hergün Hakanla olsun Korhanla olsun telefonla konusuyorduk.Zaten aracın yapımı ve düğün hazırlıklarımda aynı zamanda oldugu için o da artı bir engel oluyordu.Evlendikten sonra 3. günde Hakan Yüro ve ben Trabzon sanayide aracın ufak tefek eksikleriyle ugrasıyorduk
Peki sen yukarıdaki cümleleri neye dayanarak yazdın ve nasıl bu kadar emin olabildin?
Bu arada yazdıkarımda herhangi bir yalan yanlış varsa Korhanda Hakanda diğer arkadaslarda açık açık söylesinler...
madem okadar parca sectiniz keske kaputta reverse olsaydi, islevi olurdu..
Experience is what you get when you don't get what you want.
gozlemledigimi soledim basindada dedim yanlis anlasilmasin die . ama benim icin hala ayni . siparisi cenkle kendin vermen bisi farketmez . add to basket tusuna basmak tan gecer . illaki basinda durmussundur illaki kosturmussundur senden ii bilcek halimiz yokaslinda benim yazim yukardaki alpin postunaydi , sanki hepsini sne yapmissin gibi anladim da ben . yanlis anlasilma olmasin herkes bu isten anlicak die kaidede yok hepimiz icin gecerli sonucta .
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)