User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
162 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Bazı futbolcuların otomobilleri..!

togi61
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem okadar parca sectiniz keske kaputta reverse olsaydi, islevi olurdu..
    Zevkler ve renkler diyelim sti da scoop benim için olmazsa olmaz.

Resmi yarışlara girecek olsam reverse yapardık ama zaten o zamanda sti yerine gt yüklerdik.

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı togi61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın civatasına kadar kendim direk cenkle konusarak sipariş ettim(yetişmeyen birkaç parça hariç)ve bütün parcaları arastırarak ögrenerek bilgi edinerek seçtim yani aracı bir yere bırakıp benim aracım böyle olsun demedim zaten öyle yapsaydım yapımı bu kadar uzun sürmezdi ve bu işin tadıda çıkmazdı.Elimin yattığı kadarıylada herşeye yardım etmişimdir.

Aracımı bir sorun veya yapılacak bir işi oldugunda çekiciye koyarım işi bittiğinde de gidip kendim alırım yaklasık 700km yoluda kendim yaparım.Ankaradaki bütün zamanımızda da Torktayımdır.Arac yapılırkende gezmek yerine Hakan Orhan ve Korhanla aracımın basında durmayı tercih ederim onlarla orda vakit geçirmek daha cok hosuma gidiyor.

Aracın üzerindeki parçaların renginden kaliperlerin üzerindeki yazı rengine saplamalara kadar kendim seçmişimdir.Bunları yaparken tabiki üstadlara danışarak araştırarak yaptım ama hiçbir zaman yapsınlar ben sadece süreyim mantığı taşımadım zaten o mantıkta olsaydım bunun yerine rufta porsche yaptırmayı tercih ederdim emin olki daha az beklerdim daha az yorulurdum daha masrafsız olurdu ama bu kadar zevkli olmazdı...

Meslegim icabı çok sık iznim olmadığı için aracımın yapım aşamasında çok sık Ankaraya gidemedim ama hergün Hakanla olsun Korhanla olsun telefonla konusuyorduk.Zaten aracın yapımı ve düğün hazırlıklarımda aynı zamanda oldugu için o da artı bir engel oluyordu.Evlendikten sonra 3. günde Hakan Yüro ve ben Trabzon sanayide aracın ufak tefek eksikleriyle ugrasıyorduk

Peki sen yukarıdaki cümleleri neye dayanarak yazdın ve nasıl bu kadar emin olabildin?

Bu arada yazdıkarımda herhangi bir yalan yanlış varsa Korhanda Hakanda diğer arkadaslarda açık açık söylesinler...
    Abi senin otomobil zevkini zaten beğenmemek mümkün değil. önceki bmw ler de çok güzeldi Impreza da harika oldu

Ayrıca bir arkadaş yazmış yani şimdi japon arabası alıp yüklemeyenler adam gibi adam olmuyor mu

Ford Ka iyidir bu arada hemde sportKA imiş
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 kez torkta karşılaşmıştık tolga ile tanışmak nasip olmadı inşallah tanışmak nasip olur bir gün karşılaşırız elbet torkta, veya trabzonda kuzenim için gelip gidiyorum arada sırada arabasına ilgili oldugunu subaru hayranı oldugunu orda gözlerimle gördüm diyebilrim, sonuçta bu araçı yaptırmak ilgilenmiyo anlamına gelmez bence, sonuçta meslegi agır bi meslek, yani sadece tolga için geçerli degil diger bütün futbolcular için geçerli bu hangisi zaman ayırıpta araba ile uğraşabilirki? ayrıca trabzonda olmasına ragmen ankaraya bi çok defa geldi. neyse kendisi uzun uzun açıklamış ne kadar severek uğraştıgını iç kısımdada şimdi degişiklikler olucak onuda sabırsızlıkla bekliyoruzzzz
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gozlemledigimi soledim basindada dedim yanlis anlasilmasin die . ama benim icin hala ayni . siparisi cenkle kendin vermen bisi farketmez . add to basket tusuna basmak tan gecer . illaki basinda durmussundur illaki kosturmussundur senden ii bilcek halimiz yok aslinda benim yazim yukardaki alpin postunaydi , sanki hepsini sne yapmissin gibi anladim da ben . yanlis anlasilma olmasin herkes bu isten anlicak die kaidede yok hepimiz icin gecerli sonucta .
    mustafacım yani şimdi benim yazıma yazmışsın tamam anladım herhalde gt35r la uğraşan apr body kit yapan yazıma yazdın herhalde, sonuçta kendi takıp sökmiycekki bunu. sen hangi yazıma yazdın ben anlamadım gerçekten

togi61
    Misafir
    gozlemledigimi soledim basindada dedim yanlis anlasilmasin die . ama benim icin hala ayni . siparisi cenkle kendin vermen bisi farketmez . add to basket tusuna basmak tan gecer . illaki basinda durmussundur illaki kosturmussundur senden ii bilcek halimiz yok aslinda benim yazim yukardaki alpin postunaydi , sanki hepsini sne yapmissin gibi anladim da ben . yanlis anlasilma olmasin herkes bu isten anlicak die kaidede yok hepimiz icin gecerli sonucta .
    Torka aracımı birileriyle yolladığımı soylemen için gözlemden fazlası gerekir bence orda olup aracı trabzondan birisinin oraya getirirken görmen gerekir.

Sadece add to basket sizin oralar için geçerli burda parca geldi gelmedi yanlış geldi eksik geldi gümrüğe takıldı... bin türlü zırıltısı var keşke senin dediğin kadar basit olsa

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Torka aracımı birileriyle yolladığımı soylemen için gözlemden fazlası gerekir bence orda olup aracı trabzondan birisinin oraya getirirken görmen gerekir.

Sadece add to basket sizin oralar için geçerli burda parca geldi gelmedi yanlış geldi eksik geldi gümrüğe takıldı... bin türlü zırıltısı var keşke senin dediğin kadar basit olsa
    ankara trabzon yolunda subaru beklicek diilim heralde forumlardan gordugumu soledim . uzatmayalim sahsina bi atifta bulundugum felan yok

parca isinde haklisin ama biraz yol yordam bildinmi 3 4 gunde elinde hersey .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

togi61
    Misafir
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin otomobil zevkini zaten beğenmemek mümkün değil. önceki bmw ler de çok güzeldi Impreza da harika oldu

Ayrıca bir arkadaş yazmış yani şimdi japon arabası alıp yüklemeyenler adam gibi adam olmuyor mu

Ford Ka iyidir bu arada hemde sportKA imiş
    Cok teşekkür ederim Ömer elimizden geldiğince kendi çapımızda birseyler yapmaya calışıyoruz
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 kez torkta karşılaşmıştık tolga ile tanışmak nasip olmadı inşallah tanışmak nasip olur bir gün karşılaşırız elbet torkta, veya trabzonda kuzenim için gelip gidiyorum arada sırada arabasına ilgili oldugunu subaru hayranı oldugunu orda gözlerimle gördüm diyebilrim, sonuçta bu araçı yaptırmak ilgilenmiyo anlamına gelmez bence, sonuçta meslegi agır bi meslek, yani sadece tolga için geçerli degil diger bütün futbolcular için geçerli bu hangisi zaman ayırıpta araba ile uğraşabilirki? ayrıca trabzonda olmasına ragmen ankaraya bi çok defa geldi. neyse kendisi uzun uzun açıklamış ne kadar severek uğraştıgını iç kısımdada şimdi degişiklikler olucak onuda sabırsızlıkla bekliyoruzzzz
    Tesekkürler Alp inşallah torkta veya trabzona gelirsen burda tanışırız misafirimiz olursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkürler Alp inşallah torkta veya trabzona gelirsen burda tanışırız misafirimiz olursun
    kısmet şubat sonu mart başına kadar 1hafta süre ile trabzonda olucam büyük ihtimalle tanışmak bende isterim

togi61
    Misafir
    ankara trabzon yolunda subaru beklicek diilim heralde forumlardan gordugumu soledim . uzatmayalim sahsina bi atifta bulundugum felan yok

parca isinde haklisin ama biraz yol yordam bildinmi 3 4 gunde elinde hersey .

Vallahi bu işin yolunuda yordamınıda az çok biliriz az çok öğrendik ama dediğin gibi 3-4 günde de parça geliyor 5 aydada.Full race ten bir turbo kit veya Endless tan bir fren kiti istedğin zaman adam seni bir sıraya alıyor 3 ay deigi parca 5 ayda geliyor iş biraz uzuyor yol yordam bilmek çok anlam ifade etmiyor.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vallahi bu işin yolunuda yordamınıda az çok biliriz az çok öğrendik ama dediğin gibi 3-4 günde de parça geliyor 5 aydada.Full race ten bir turbo kit veya Endless tan bir fren kiti istedğin zaman adam seni bir sıraya alıyor 3 ay deigi parca 5 ayda geliyor iş biraz uzuyor yol yordam bilmek çok anlam ifade etmiyor.
    lazim bisi olursa haber ver bildigimiz yollari kullaniriz
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

togi61
    Misafir
    lazim bisi olursa haber ver bildigimiz yollari kullaniriz
    Eyvallah sagolasın ilerleyen zamanda lazım bişey olursa illaki haberdar ederim seni.

En son bişeyler istedik ama şansımıza gümrükte inanılmaz sıkı kontrol var iki turbo timera 1200 ytl gümrük masrafı ödeyen var o kadar kötü işler mecburen beklemedeyiz...

togi61
    Misafir
    Bu arada başta Korhan,Hakan,Orhan ve Dayı olmak üzere tüm Tork Garaj ekibinede burdan tekrardan tesekkürlerimi iletiyorum bu arac benden çok onların aracıdır onların emeğidir.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah sagolasın ilerleyen zamanda lazım bişey olursa illaki haberdar ederim seni.

En son bişeyler istedik ama şansımıza gümrükte inanılmaz sıkı kontrol var iki turbo timera 1200 ytl gümrük masrafı ödeyen var o kadar kötü işler mecburen beklemedeyiz...
    ıkı tımer ıcın 1200 lıra vermek? hıbe etseydılerya...

togi61
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıkı tımer ıcın 1200 lıra vermek? hıbe etseydılerya...
    Yanlız kutudan bir tane çıkması gerekiyordu iki tane çıktı cezasıda var ve artık adamlar direk malları biliyorlar özellikle Ankara tarafı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hayatım boyunca aldıgım hıc bı malımda gumruk sonuru yasamadım . typer headerstan manıfolda ıntercooler debrıyaj aklına gelecek herseyde. ıkı takım pıstonum aynı kolıde bıle geldı. sasırdım 2 tımer ıcın o rakama. bıraksaydınız kanka valla o paraya kac tane alınırdı

togi61
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hayatım boyunca aldıgım hıc bı malımda gumruk sonuru yasamadım . typer headerstan manıfolda ıntercooler debrıyaj aklına gelecek herseyde. ıkı takım pıstonum aynı kolıde bıle geldı. sasırdım 2 tımer ıcın o rakama. bıraksaydınız kanka valla o paraya kac tane alınırdı
    Bende aractaki hiçbir parçaya gümrük ödemedim birtek bloğu gümrükle soktuk onuda işletecegimiz için ama yakın zamanda gümrükte çok büyük değişiklikler olmus artık toplu iğne bile sokulmuyormuş ve adamlar özellikle bu parça işlerinden anlıyorlarmış ve yanlış beyan olduğu zamanda direk ceza ödüyorsun bırakmakta işe yaramıyor.İşler çok karısık anlıyacağın.

Benim rollbar,koltuklar ve 4point harness lar içinde çare arıyoruz bakalım ne yapacağız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu onumuzdekı hafta pıstonlarım gelcek bakalım takılcakmı yoksa gelcekmı

togi61
    Misafir
    İnşallah takılmazda sorunsuz bir şekilde uğraşmadan halledersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ınsallah bakalım yaw saolasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)