Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
1 kez torkta karşılaşmıştık tolga ile tanışmak nasip olmadı inşallah tanışmak nasip olur bir gün karşılaşırız elbet torkta, veya trabzonda kuzenim için gelip gidiyorum arada sıradaarabasına ilgili oldugunu subaru hayranı oldugunu orda gözlerimle gördüm diyebilrim, sonuçta bu araçı yaptırmak ilgilenmiyo anlamına gelmez bence, sonuçta meslegi agır bi meslek, yani sadece tolga için geçerli degil diger bütün futbolcular için geçerli bu hangisi zaman ayırıpta araba ile uğraşabilirki? ayrıca trabzonda olmasına ragmen ankaraya bi çok defa geldi. neyse kendisi uzun uzun açıklamış ne kadar severek uğraştıgını
iç kısımdada şimdi degişiklikler olucak onuda sabırsızlıkla bekliyoruzzzz
![]()
Torka aracımı birileriyle yolladığımı soylemen için gözlemden fazlası gerekir bence orda olup aracı trabzondan birisinin oraya getirirken görmen gerekir.
Sadece add to basket sizin oralar için geçerli burda parca geldi gelmedi yanlış geldi eksik geldi gümrüğe takıldı... bin türlü zırıltısı var keşke senin dediğin kadar basit olsa![]()
Vallahi bu işin yolunuda yordamınıda az çok biliriz az çok öğrendik ama dediğin gibi 3-4 günde de parça geliyor 5 aydada.Full race ten bir turbo kit veya Endless tan bir fren kiti istedğin zaman adam seni bir sıraya alıyor 3 ay deigi parca 5 ayda geliyor iş biraz uzuyor yol yordam bilmek çok anlam ifade etmiyor.
Bu arada başta Korhan,Hakan,Orhan ve Dayı olmak üzere tüm Tork Garaj ekibinede burdan tekrardan tesekkürlerimi iletiyorum bu arac benden çok onların aracıdır onların emeğidir.
ben hayatım boyunca aldıgım hıc bı malımda gumruk sonuru yasamadım . typer headerstan manıfolda ıntercooler debrıyaj aklına gelecek herseyde. ıkı takım pıstonum aynı kolıde bıle geldı. sasırdım 2 tımer ıcın o rakama. bıraksaydınız kanka valla o paraya kac tane alınırdı![]()
Bende aractaki hiçbir parçaya gümrük ödemedim birtek bloğu gümrükle soktuk onuda işletecegimiz için ama yakın zamanda gümrükte çok büyük değişiklikler olmus artık toplu iğne bile sokulmuyormuş ve adamlar özellikle bu parça işlerinden anlıyorlarmış ve yanlış beyan olduğu zamanda direk ceza ödüyorsun bırakmakta işe yaramıyor.İşler çok karısık anlıyacağın.
Benim rollbar,koltuklar ve 4point harness lar içinde çare arıyoruz bakalım ne yapacağız...
İnşallah takılmazda sorunsuz bir şekilde uğraşmadan halledersin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)