BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Dölördön östömözö gölöyörlör. Yeni savunmaları budur.
Coğrafya kaderdir
ulan arabaya zam eve zam ona zam buna zam hani bize dam dam?
ne vatanını savunacaklar. pyd mi vatan savunuyor öso mu. vatanını savunuyor denebilecek tek kişi halkını katlederek savaşan esad. halkını kenetleyecek, birleştirecek bir örgüt varda suriyeliler mi savunmuyor. ayrıca suriyelilerde vatan millet bilinci bizim ülkede olduğu gibi güçlü değil. buda suriyelilerin değil millet bilinci oluşturamayan diktatör ve baskıcı yönetimlerin hatası.
Banane kardeşim niye bedelini biz ödüyoruz
Mal mıyız biz 3.500.000 kişi içeri alıyoruz
Sanki paraya mok diyoruzda
Mantıklı bir açıklaması yok
Reisin var bana oy verirler ab yi tehdit ederim diyor kendisi
10 milyondan fazla işsiz
Abartılı kira ev bedelleri
Al size fatura suriyenin yardımlar hariç bu arada
Eşek olana kırbaç vuran semer vuran çok olur
Anlamak neden bu kadar zor
Ama padişahlık için her yol mübah diyor işte asıl mesele bu
Siz bu durumdan hoşnutsanız zaten sıkıntı yok 50 tl lik yakıt döviz almaya devam ediniz
Bir gün o 50 tl yi bulamazsanız ne diyeceksiniz acaba
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Geçen gün evde bizim kömürlüğü karıştırıyorum bir baktım dedemin eski sandığı. Ulan sandığı bir açtım içi bor dolu. Hasstr dedim. sonra bir baktım yanında not yazıyor. 2023 ten önce açmayın. hemen unuttum ÖTV zammını mamını koştum yukarı elimde kağıtla öz köldö gölölyör ökökbönyörmööç diye bağırdım.
İşin özü bizi bu duruma sürükleyenler utansın.
74 model sehpa...
siz derken? akp'li filan değilim ben akp'yi destekleyen bir laf mı ettim. neye dayanarak kategorize edildim anlamadım. canını kurtarmak için kaçan suriyelilerin vatan haini ilan edilmesine karşı çıktım. türkiye kapısını açarsa suriyeli napsın, kaçacak tabi. çocuğunu karısını kendine siper edip çatal bıçak mı fırlatsın terör örgütlerine. bende hiç hoşnut değilim suriyelilerin kontrolsüz şekilde saatli bomba gibi dolaşmasına. ama oturduğum yerdende, karısının, çocuğunun canını kurtarmak için kaçan insanları vatan haini ilan edecek kadarda ucuz kahraman değilim.
Ülkesini savunmayıp kolayına kaçmak hainliktir
Kurtuluş savaşı herkese nasip olmaz ama bir ülkeden bu kadar kolay vazgeçmek korkaklık ve hainliktir
Eğer bu durumdan hoşnutsanız ve 50 TL lik yakıt alıyorsan demiştim zaten bi katagori olayı yok yani
Suriyelilerin türkiyede olmasının bir amacı var
O da bu saf millet müslüman yardım etmemiz gerek değil
Irakta camilerde kadınlara tecavüz edilirken nerdeydi bu hükümet derler sonra
Bizim kendi içimizde pkk meselesi var ondan sonra da tek mesele kalıyor
Ama başa geçecek bir adam yok Atatürk gibi malesef Allah bu kullarına inş 2. Bir şans verir lütfeder de kurtarır yine bizi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
türkiye ve diğer güçler tarafından silahlandırılıp organize edildikleri için olabilir mi? bölgeleride direnişe daha uygun bildiğim kadarıyla dağlık bir bölge. ayrıca kime karşı direndiler buda önemli. şu anda ülkenin bütünlüğünü sağlamaya çalışan tek kişiye esad'a karşı.
Hocam öyle bi konusuyosun ki.Buraya gelen Suriyelilerin bir çoğuda Esad tan kaçıp gelmedi mi?silah yok bilmem ne bahane Atalarımız bi kuru üzümleri hoşaf yiyerek 14,15 yaşlarında cepheye gidip vatan savunmadi mi?hadi o kadar caresizler burda kamplarda bebek maması viegra etkisi yapıyor diye koca koca adamlar mama yiyip bebek yapma derdine ndn düştüler?
Yaşayın TC Devleti Gebersin Banane 150.000 tane de Suriyeli veledi zina doğmuş onlarda kendi evinizde bir yer açarsınız
3.500.000 + 150.000 neyi düğü belirsiz ırksız doğmuş veledi zina vatana millete hayırlı olsun MK
Topunun ırkının tohumunun gerisini siz ekleyin havale geçireceğim sinirden
Ne yazayım bu topraklar kara parçası değil ki toplum nasıl umarsamaz oldu bir tane aciz kulun ağzının içine bakıyor yazıklar olsun herşey oldu bu toplum ırklara bölündü övündüler partilere bölündüler övündüler
Neden kendi insanına birşey yapıldığında tepki koyup evet ben Türk'üm evet benim bir inancım var muslumanim ırklara bölündüm
Ama ilk başta ben bir insanım düşünebiliyorum demedi ortak bir tepki koyamadık yazıklar olsun
Mezheplere bölündüler olucak ırklara degil düzeltme
yeni oranlara güzel oldu, çokta iyi oldu diyen var emenike![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
cahil oldukları için düştüler. çoğalarak ülkeyi ele geçirme planları mı yapıyorlar yani. ülkesini savunan tek adamdan kaçmak zorunda işte bu insanlar ne yapsınlar. kimi kime karşı savunsunlar. ne uğruna savaşsınlar.
bizim kurtuluş savaşında şansımız atatürktü zaten. atatürk osmanlıya rağmen askerleri ve halkı organize edebildi. bir amaç uğruna toplayabildi. buna rağmen ordunun yarısı savaş sırasında korkup kaçmıştır. suriye zaten avrupa ülkeleri tarafından istikrarsız olması için oluşturulmuş vatan millet bilinci yerleştirilmemiş, hiç bir zaman bağımsız olamamış, sömürülmek için oluşturulmuş yapay devletler. bunun faturası halka kesilemez. osmanlının kaybettiği ve şu anda diktatörlükle yönetilen tüm arap ülkelerinde durum üç aşağı beş yukarı bu şekilde. hükümetimizin politikalarına gelince zaten savunulacak bir tarafı yok. amerikanın gazıyla hareket edip şu anda suriyenin bu hale gelmesine sebep olan baş aktör onlar.
Ben türkiyemin kucak açmasına kızmıyorum da, bu adamlar zaten durmak istemiyorlar. Avrupaya dikmişler gözü gitmek istiyor hayaller Parisbizin totoşlarınbaraj görevi görüp engel olmalarına kızıyorum. Bırak beğenmeyen ibine s.olsun gitsin yahu! Niye zorla tutuyorsun. Gitmesinler diye maaş bağlıyorsun
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)