Her zam artışından sonra aklıma şu karikatür geliyo![]()
![]()
![]()
Ohh çok şükür en düşük 211.000
Allah devletimize zeval vermesin
Satılık 2013 model f10![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Sevinenler var 40.000 tl nin altındaki araçlara ötv yok yada etkilenmedi diye.
Örnek: euro 1.75 yıl 2007 yaklaşık 23.000 € yani vergi diliminin altında 23.000 + vergilere o tarihte ne alıyordunuz bir hatırlatın.
bu gün 11.000 € + vergilere ya ne alıyorsunuz. Yarın öbür gün bu paralara zaten araba maraba kalmayacak. şimdi firmalar zaten döviz olarak fiyatlandırmaya geçecek. Belki bu sabah onu hesaplıyorlar.
Kazığın iyisi yada azı olmuyor. ama unutmayın ki etrafınızda ki üç kişide ikisi bunu istiyor.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Okumadan imzalamam.....
Yalnız ikinci el piyasasında çok gözle görülür bir artış yok henüz halen temiz 520 ler 150-160 bandımda bulunabiliyor
ilanı koymayı unuttum araç budur yeni X1 :
Loading site please wait...
buarada genel fiyatları 145-155 arasında gezerken, şimdi bakarsak 160 altına nerdeyse 2016 x1 kalmamış 10 - 15 içinde
1881 - 193∞
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Koray'ım, o paraya hiç Bmw bulamazlar. Denemesi bedava, ben o liste fiyatındaki pure donanımlı olan Bmw'den istiyorum de bak nasıl havalara bakacaklar. Birde Pure donanım nedir ya, Puru saf anlamında mı? Utanmadan onunda donanım listesinin en başına velur halı paspas yazarlar; çünkü eminim otomobilde donanım anlamında hiçbirşey yoktur, ne yazalım velur halı paspas yazalım. Diğer markalar paspas vermiyor mu sanıyorlar nedir?
aha buraya da yazıyorum, sırf şu marka sevdası yüzünden de aha çok zam gelmemiş avutması ile gider yine alırlar, bunlarda yaslamaktan vaz geçmezler.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Ciğerim,
Ben zam oranları az çok fikir versin diye fiyatları paylaştım. Sen saf-ı pure donanım yerine donanım bazında fiyat artıl oranı olarak yorumla mesajımı.
520i
executive 201300 tl
executive plus 217900 tl
executive sport 219600 TL
executive luxury 220200 tl
executive m sport 226300 tl
idi.......
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)