Verdi arızayı yine servise gidiyorum.
Verdi arızayı yine servise gidiyorum.
5217 kere yazılan hortumu değiştirdiler mi ?
Aynı arızadan dolayı sürekli servistesin ve maddi ve manevi külfeti olmuyor mu bu işin size ?
Her gün işe gider gibi servise gitmek nasıl bir durum üzüldüm açıkçası.
Aracın garantisi devam ediyorsa tüketici haklarına başvuru imkanınız var hatırlatmak isterim.
Aşağıdaki link ten ayıplı mal kavramı detaylı yazılmış kanun maddesi olarak. Garanti bitmeden bu hakkınızı kullanın derim.
Ayrıca ispat açısından mutlaka arızayı kayıt edin (log yada video olarak) servisteki onarımaları / iş emirlerini de saklayın.
Davalık olursanız size çok faydası olur.
Geçmiş olsun.
Ba
Type R duraymis iyiymis.
Saka bir yana gercekten sinir bozucu. Bu yapilan mudahelelerin faturalarinla beraber bence audi genel merkeze mail atarsan donus daha saglikli olacaktir.
Hortumu bugün 3. Kez söyledim dur şu arızayı okuyalım konuşuruz dediler.
Aracın garantisi geçtiğimiz mayısta bitti.
İkame araçları yok koskoca servisin bugün 4. Kez istedim aynı cevabı aldım.
Yapılan işlemlerin hiçbir faturası yok.2 kere imza attım bi kağıda sadece.
Her sabah video çekiyorum.
Şimdi araba kalsın inceleyelim diyecekler ben yine araçsız karda kışta taksiye para akıtacam.
Bu yanılmıyorsam 5. Gelişim servise 2 haftada.
İkame araç verdiler şimdi , arızanın ne olduğunu öğrenip çıkıcam.1 saat oldu arabayı vereli çoktan arızayı söylemeleri lazımdı ne yapacaklarına karar vermeye çalışıyorlar heralde.Müdürede söyledim destek ekip filan yok mu çözülsün şu iş artık diye.Var gerekeni yapcaz dedi.
Arkadaş ne saçmalıktır ya böle servis olmaz olsun.
Bence map sensorude bozuk olabilir
Araç 100 dk çalıştı yazısına kadar okudum, ancak o kadar dayanabildim :)
O servisin gelmişini geçmişini ........!!!! Enes bence direk Almanya ile irtibata geç uğraşma, gerekiyorsa tanıdık eş dost varsa bu işlere bakan avukat bulman daha sağlıklı olur.
Dert çekmeyelim diye pahalı araba alıyorsun gördüğün muamele sanayide yok :)
Sanayi esnafınada selam olsun hayırlı işleri olsun :)
Hava kalite sensörü arızası vermiş bugün.Vakum test cihazına bağlanacakmış araba ,6 saat sürüyormuş.Arabayı dışarı parkedip yarın sabah çalıştırcaklar.Yeni takılan turboda hatalı olabilir dedi.Aklımda bi kaç senaryo var ama olay netleşmeden açıklayıp günah almak istemiyorum.
Bugün ustaya tekrar söyledim ,bak frende şişiyor şu vakum hortumu olabilir mi düşün diye değerlendircem dedi.
1 haftadır mide ağrısı çekiyorum sırf şu olayların stresi yüzünden.Sizde şahitsiniz işte işi gücü bıraktık hergün bunla uğraşıyoruz.Yinede Hiç bir çalışanıda zor durumda bırakmak istemiyorum içim rahat etmez benim.Ama artık sabrımın sonlarına geldim.kötü düşünmeyeyim diyorum , defalarca ikame araç istedim ,yok yıl sonu diye sattık diyorlar.bu sabah usta bırakman gerekebilir bilgin olsun deyince ikame araç verilirse bırakırım ancak dedim aynı şeyi söyledi araba yok.Kiralasınlar o zaman dedim en son.Sonra baktım ikame araç için kağıt imzalıyorum ayarlamışlar.Heralde başka yerden kiraladılar çünkü satmışlar arabalarını diye düşünürken ruhsatta servisin üzerine olduğunu gördüm.Umarım ben olumsuz düşünüyorumdur geçerli nedenleri vardır.
Turbonun tamamiyle değiştiğine eminmisin peki :)
Şunu skoda yapsa anlarımda audi yapıyorya
İnsanın harbi midesi bulanıyor
Kanka sen birinin ahını almışssın bunkadar bahtsız bir hikaye olamaz :)
bence turbo deyişti dedilerse deyişmiştir servis ne tamir yönüne gider nede parca parca deyiştirir turboyu risk almamak için al tak yapıyorlar
Ya bu ülkeye gelen dsglerinde patlama sebebi doğuş. Beni miksen bu saatten sonra bu guruptan araç maraç almam renault alırım daha iyi .
Zamanında 3 kuruş ucuza araç almak için almanyadan bantta tölerans dışında kalan şanzumanları TR ye çakıverdirdiler araçlara taktırıp. Netice çok kazandılar ama şanzuman millete girigiriverdi.
baştan diş göstermeniz gerekirdi 5-6 defa aynı arızadan servise gitmenizde yanlış 1 olur 2 olur yani siz sabrettikce onlara gün doğmuş büyük serviste olsa farketmez benim için sonuçta servise her adımınız para. Bence bu sorun düzelmeyecek siz böyle satmaya bakın
Vallahi buraya yazılanları okuduktan sonra aracımı yetkili servise götürmemeye karar verdim. Sadece git gele harcadığınız zaman, stresi yeter insana. Gerçekten iyi sabır göstermişsiniz, ben şimdiye kadar çoktan patlardım.
Araba yok diyip şirket adına kayıtlı araç getirmeleri falan hiç hoş olmamış. Geçmiş olsun, umarım daha fazla can sıkmadan sorununuz çözülür.