_Emre_ Nickli Üyeden Alıntı
Aynen dediğiniz gibi. Bağırmadan olmuyor.
Sıfır araç aldım (VW), debriyajında bir gariplik vardı. Dedim herhalde alışamadım, hoş gördük ilk başta. Sonra servise gittim, siz arabayı kullanamıyorsunuzdur dediler :) Doğuşa şikayet edince araç tekrar incelendi, debriyaj grubu değişti. (Manuel araç)
Lastik basınç hatası alıyordum, bakmadılar bile lastikleriniz patlaktır dediler. Ki öyle olsa basınç kaybı uyarısı alıyordum, direk hata olarak karşıma çıkıyordu. Lastiklerimi kontrol etmeden tabiki gitmedim. Neyse salladılar, doğuşu aradım şikayet ettim, tekrar çağırdılar yazılımla ilgili dediler güncelleme yapıldı.
Sağ kapı içinden metal çarpma sesleri geliyordu, teste çıktık gözlemlediler. Ben bu sesi kesemem yapabileceğim bişey yok, duymayıver abi çok dinliyosun arabayı dedi :) Bu sefer polemiğe girmedim bile. Artık o kadar bezdim hafta sonu kapı döşemesini söktüm, cam motorunun vidaları gevşemiş, arkasına lastik bant çekip vidalarını sıktım. Doğuşu tekrar aradım, tespit edemediğiniz, uğraşmadığınız arızamı ben çözdüm, ustalarınıza bilgisini verirsiniz dedim. Servise bilgisi verildi diye mesaj geldi, artık ne olur bilmiyorum.
Bu yazdığım üç örnek bir sene içinde olan şeyler, zaten aracı da 15.12.2015'te aldım. Bağırtı çağırtı, servise girip zorla araca baktırıp kayıt açılmadan yapılan onarımların sayısını dahi hatırlamıyorum.
İşin özeti, vw grubu aracınız varsa ve serviste tanıdığınız yoksa bağırmadan işinizi çözmeniz çok çok zor...