Onur valla şimdilik arıza yok gibi,ne yapılmış sormadım bile konuştukça orda geriliyorum çünkü.Bana turbonuz sıfır olarak yenisiyle değişti dendi.Ekstra olarak vites kolunu bozmuşlar şimdi farkettim
Böyle birşey yoktu daha önce servisten sonra oldu.giderken mi p ye çektiler ,mandalsız mı sokmaya çalıştı gerçekten artık sabrım tükendi.
Servisten sonra oluşan tablo - YouTube
Dr.Ecu
Tussuz vites secimi guncelleme ile gelmis olmasin ?? Isin sakasi bir yana enes yasidigin olaylar saka gibi
74 model sehpa...
Ya yemin ediyorum,arabayı bomba koyup Adaptif Cruise Controlü açıp arabayı salıcaksın servisin içine patlatacaksın servisi havaya...
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Muhtemelende yarın arıza ışığını yakıcak...Kamerayla çalıştırın arabayı yarın videyu açın öyle girin
BMW G20 320i
bızım mıllete demirden yaprak olsa dayanmaz, geçmış olsun..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Doğuş's şikayet edin hangi servis ile çalıştıysanız, aracı Doğuş'a bırakın olan biten herşeyin düzeltilmesini talep edin. Israrcı olursanız sorunlarınızı Doğuş çözer, zaten yaptıkları herşeyi fatura edecekler diğer servise..
sanzuman olayından sonra yarın sabahta arıza ışığı yakarsa olayı Almanya Audiye taşımak gerekli yoksa imkanı yok çözümü olmayan bir çıkmaza giriceksiniz
'98 Peugeot 106 XS
Senelerdir kazandığım tecrübe ne kadar az servis ziyareti o kadar sağlam araç. Hele garantinde yokmuş zaten şu yaşadığın sinir stres parayla ölçülmez. Bence doğrudan dışarıda yaptırt derim.
Videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu :/ Ne zaman temiz işçilik olsun,kafam rahat olsun diyip servise girdiysem bin pişman oldum. Tamponu nasıl beceriyorlarsa kenarından resmen yırtılmış vuruk içinde buldum, fırça sürmediğim arabanın kaputuna jean pantolonla mı oturmuşlar napmışlar harita gibi çizik içinde, stop lambasının oraya güya takım arabası vurmuş benden habersiz boyuyolardı şans eseri yakaladım ahhh ahhh !!! Daha neler neler
Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız şekilde çözersin.. Anladığım kadarıyla biraz sessiz sakin birisin ama sakın tampondaki çizik için falan olur insanlık hali diye düşünme söylememezlik etme.. Direk söyle iyi niyet falan gösterme bence çünkü bunlar onu haketmiyor.
Şaka gibi..
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Aç ağzını yum gözünü Enes, servise karşı böyle olmuyor belli hatta o ufak çizik içinde cemkirseydin keske anlaşılan o ki senin servise o müstehak adamlar ondan hoşlanıyor demekki yapacagınız işe sokayım böylemi teslim ettim nasıl yapıosanız yapın minvalinde girişve ayrıca turboyuda kontrol ederdim ben vitesi o hale getiren servis o turboyu düzgün ve 0 takmışmı acaba dedirtiyor.
1881 - 193∞
Yanlış anlamayında bir şikayet oluştu servisde ***** işini severek yapan adam yok.Kavga dövüş küfürle vida sıkmalar takmalar falan.
Cem Yılmaz | Turizm Otelcilik - YouTube
Çarşafı tıkalan adamla vitesi değiştiren adam işte.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Sabah nasil calisti ?
BMW G20 320i
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)