User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
202 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Audi Yetkil Servisinde Yaşananlar... Önerilerinizi Rica Ediyorum.

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla 5 defa gitmişsiniz hala çözememişler sabrınıza hayran kaldım.

Aracınızın garantiside bitmiş yetkili servis diye diretmeyin bence sonuçta dışarıda yetkili servisi cebinden çıkaracak ustalar var sorununuzu hemen çözerler.

Allah yardımcınız olsun

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bugraaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baştan diş göstermeniz gerekirdi 5-6 defa aynı arızadan servise gitmenizde yanlış 1 olur 2 olur yani siz sabrettikce onlara gün doğmuş büyük serviste olsa farketmez benim için sonuçta servise her adımınız para. Bence bu sorun düzelmeyecek siz böyle satmaya bakın
    Farkında olmadan böyle bir araç alma ihtimalin yok değil mi.

Bak adam sıfır almış neler yaşıyor. Yorum çok enteresan.

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu araba 2 yıl 7 aylık.Bugüne kadar yetkili servisin kara kaşına kara gözüne dışarının 3 katı bakım parası vermedim.Bu tip durumlarda mağdur olmayalım ,başımız ağrımasın diye gittik.Burda en azından kanser olarak hakkını arama şansın var.Düşünsene şu işlemi dışarda yaptırdığımı turbo 3.5 lira işçilik 1 lira(servis fiyatı değil) Ertesi gün arıza yaktı varsayalım , dışardaki usta aa turbodan değilmiş diyip sevinçle paranızı iade mi edicek sanıyorsunuz.

Her marka için geçerli , sattıkları araca servis desteği vermekle yükümlüler.

Bende bıktım gitgelden ,uğraşmaktan ,stresini yaşamaktan ama bu kadar uğraşmışım bu araba yapılmadan peşini bırakmayacağım.Sert konuş bağır çağır diyenlere; bağırmadığımız için mi beceremiyorlar?

Usta saat 12.30 da mesaj atmış whatsaptan.hava kalite sensörü değişmiş aracı istediğim gibi dışarı parketmiş ***** soğukken ve uzun süre sonraki ilk çalıştırmada veriyor arızayı.kmsinin sağının solunun fotoğraflarını çekmiş.Bu akşam birde yarın sabah çalıştırıp bakıcak.bekliyoruz inşallah çözülür.
    Dr.Ecu

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo değişçek yazısını okuyunca; değişirse çıkan turboyu görmek istediğini söyle dicektim boşver dedim

Şimdi bu turbo değiştiyse servis kayıtlarında bu turbonun seri nosu vs kayıt edilmiyor mu ? Sökülen turbonun nosu sisteme işlenmiyor mu ? Sonuçta garantiden yapılıyor bi şekilde sisteme işlenmesi gerekiyor bu durumun.. Yada servis kayıtlarına girildiğinde bu aracın şikayetler üzerine turbosu garantiden değişti diye çıkmıyor mu ? Kontrol et aga bakcam gözümle görcem de zulüm ol gerekirse.. Gözünü seveyim bu kadar iyi niyetli olma bunlar onu haketmiyor şuan '

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla çatır çatır dsg nin mekatroniğini değiştiriyo wv tr, almanya onayı ile bence hepside tamirlidir. sıfır taktıklarını sanmıyorum. görmedim ,buda eski mekatronik beyni ,alın diyeni. enes allah sabır versin kardeşim sana umarım çözüme kavuşur.

Furkan_z3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okurken sinir stres oldum.. sizi düşünemiyorum umarım yarın çözülmüş olarak haber verirler ve derin bir oh çekersiniz... Benzer sorunları bende peugeot'ta rcz sahibi iken yaşadım git gel yılmıştım artık çalışanlar bile beni görünce bazıları kaçıyordu , o kadar para veriyorsunuz ve servislerin saçma prosedürlerinde rezil oluyorsunuz.
    instagram : _RAVENDARK_

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu araba 2 yıl 7 aylık.Bugüne kadar yetkili servisin kara kaşına kara gözüne dışarının 3 katı bakım parası vermedim.Bu tip durumlarda mağdur olmayalım ,başımız ağrımasın diye gittik.Burda en azından kanser olarak hakkını arama şansın var.Düşünsene şu işlemi dışarda yaptırdığımı turbo 3.5 lira işçilik 1 lira(servis fiyatı değil) Ertesi gün arıza yaktı varsayalım , dışardaki usta aa turbodan değilmiş diyip sevinçle paranızı iade mi edicek sanıyorsunuz.

Her marka için geçerli , sattıkları araca servis desteği vermekle yükümlüler.

Bende bıktım gitgelden ,uğraşmaktan ,stresini yaşamaktan ama bu kadar uğraşmışım bu araba yapılmadan peşini bırakmayacağım.Sert konuş bağır çağır diyenlere; bağırmadığımız için mi beceremiyorlar?

Usta saat 12.30 da mesaj atmış whatsaptan.hava kalite sensörü değişmiş aracı istediğim gibi dışarı parketmiş ***** soğukken ve uzun süre sonraki ilk çalıştırmada veriyor arızayı.kmsinin sağının solunun fotoğraflarını çekmiş.Bu akşam birde yarın sabah çalıştırıp bakıcak.bekliyoruz inşallah çözülür.
    Aynen dediğiniz gibi. Bağırmadan olmuyor.
    Sıfır araç aldım (VW), debriyajında bir gariplik vardı. Dedim herhalde alışamadım, hoş gördük ilk başta. Sonra servise gittim, siz arabayı kullanamıyorsunuzdur dediler Doğuşa şikayet edince araç tekrar incelendi, debriyaj grubu değişti. (Manuel araç)

Lastik basınç hatası alıyordum, bakmadılar bile lastikleriniz patlaktır dediler. Ki öyle olsa basınç kaybı uyarısı alıyordum, direk hata olarak karşıma çıkıyordu. Lastiklerimi kontrol etmeden tabiki gitmedim. Neyse salladılar, doğuşu aradım şikayet ettim, tekrar çağırdılar yazılımla ilgili dediler güncelleme yapıldı.

Sağ kapı içinden metal çarpma sesleri geliyordu, teste çıktık gözlemlediler. Ben bu sesi kesemem yapabileceğim bişey yok, duymayıver abi çok dinliyosun arabayı dedi Bu sefer polemiğe girmedim bile. Artık o kadar bezdim hafta sonu kapı döşemesini söktüm, cam motorunun vidaları gevşemiş, arkasına lastik bant çekip vidalarını sıktım. Doğuşu tekrar aradım, tespit edemediğiniz, uğraşmadığınız arızamı ben çözdüm, ustalarınıza bilgisini verirsiniz dedim. Servise bilgisi verildi diye mesaj geldi, artık ne olur bilmiyorum.

Bu yazdığım üç örnek bir sene içinde olan şeyler, zaten aracı da 15.12.2015'te aldım. Bağırtı çağırtı, servise girip zorla araca baktırıp kayıt açılmadan yapılan onarımların sayısını dahi hatırlamıyorum.

İşin özeti, vw grubu aracınız varsa ve serviste tanıdığınız yoksa bağırmadan işinizi çözmeniz çok çok zor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen dediğiniz gibi. Bağırmadan olmuyor.
    Sıfır araç aldım (VW), debriyajında bir gariplik vardı. Dedim herhalde alışamadım, hoş gördük ilk başta. Sonra servise gittim, siz arabayı kullanamıyorsunuzdur dediler Doğuşa şikayet edince araç tekrar incelendi, debriyaj grubu değişti. (Manuel araç)

Lastik basınç hatası alıyordum, bakmadılar bile lastikleriniz patlaktır dediler. Ki öyle olsa basınç kaybı uyarısı alıyordum, direk hata olarak karşıma çıkıyordu. Lastiklerimi kontrol etmeden tabiki gitmedim. Neyse salladılar, doğuşu aradım şikayet ettim, tekrar çağırdılar yazılımla ilgili dediler güncelleme yapıldı.

Sağ kapı içinden metal çarpma sesleri geliyordu, teste çıktık gözlemlediler. Ben bu sesi kesemem yapabileceğim bişey yok, duymayıver abi çok dinliyosun arabayı dedi Bu sefer polemiğe girmedim bile. Artık o kadar bezdim hafta sonu kapı döşemesini söktüm, cam motorunun vidaları gevşemiş, arkasına lastik bant çekip vidalarını sıktım. Doğuşu tekrar aradım, tespit edemediğiniz, uğraşmadığınız arızamı ben çözdüm, ustalarınıza bilgisini verirsiniz dedim. Servise bilgisi verildi diye mesaj geldi, artık ne olur bilmiyorum.

Bu yazdığım üç örnek bir sene içinde olan şeyler, zaten aracı da 15.12.2015'te aldım. Bağırtı çağırtı, servise girip zorla araca baktırıp kayıt açılmadan yapılan onarımların sayısını dahi hatırlamıyorum.

İşin özeti, vw grubu aracınız varsa ve serviste tanıdığınız yoksa bağırmadan işinizi çözmeniz çok çok zor...
    +1 benimde anlatmak istediğim bi nebze bu aslında

hani param var servise gider hallettiririm diye düşünmeyin, sert olmazsanız harcanır sinir stres sahibi olursunuz

onlar bizim gibi günde kaç kişiyle uğraşıyordur her geleni de birşeyler uydurup göndeririz derdindeler çok tanıdığım var çalışan onlardan biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah ustayla beraber soğukken marş yaptık.Birkaç dk rölantide bekledik freni pompaladık 15-20 dakika yol yaptık.Videoyada çekti kendisi , arıza yok.

Ben sormadan kendileri söyledi.Dün verilen ikame aracı size verebilmek için başka müşteriden rica minnet geri aldık dediler, oda açıklığa kavuştu.yine hiçbir ücret talep edilmedi , usta müdür herkes gayet ilgili en ufak bir sorunda herzaman çözmek için burdayız dediler.

Benim sorunum sabah soğuk ilk çalıştırmada frenlerin şişip tutmaması,start stop devredışı uyarısı ve ardından aracın limp moda geçmesiydi.Soruna yol açan parçanın işlevide buymuş benim sorunlarla bi alakası yok gibi gözüküyor ama varmış işte Umarım turbo değişiminde olduğu gibi bunda da 2-3 gün sonra tekrar nüksetmez arıza.

http://binekarac.vw.com.tr/vwsozluk/...ponentID=17741
    Dr.Ecu

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorununuz umarım bu kez kalıcı olarak çözülmüştür.İyi günlerde kullanın

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben bu başına gelenlerden sonra yanlış anlama Enes ama ne o turbonun değiştiğine ne hava bilmemne sensörüyle alakalı olduğuna hatta ve hatta sabah senden önce aracı çalıştırıp deneme yapmamalarına imkan veremiyorum
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enes kardeşim,
    Uzun yıllar yurtdışında kaldığını ve oranın kültürünü aldığını düşünüyorum senin için bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Yanılıyorsam da bir şekilde yurtdışında yaşananın yollarına bak zira uyum sorunu yaşamazsın.

Neden böyle düşünüyorum? Çok iyi niyetlisin, iyi düşünmek için de zorluyorsun kendini. Bir şeyi atlıyorsun ama.. Burası Türkiye. Sen ise Türkiye'de, üstelik İstanbul'da yaşıyorsun! Çakalların ülkesinin başkentidir İstanbul.
    Böyle düşünmekten, kendi insanımıza böyle laflar etmekten hoşlanmasam da, kahretsin ki gerçek bu.

Yaptığı işe saygısı olmayan, müşterisinin arkasından küfürler patlatan, kendisine evine ekmek götürmesine sebep olan insanları eşşek yerine koyan, başkalarına duyacağı saygıyı geçtim kendisine bile saygısı olmayan, Allah'tan bile korkmayan insanların yaşadığı bir toprak parçası burası.

Hal böyle olunca bağıracaksın arkadaşım.

Çünkü saygı göstermediğin zaman saygı görüyorsun bu canına yandığımın memleketinde..
    Çünkü deli deliyi gördüğü zaman sopasını saklıyor.
    Çünkü güçten güçlüden korkan onun şakşakçısı olma eğilimde olan bir toplumla muhatap olma durumundasın.

Bağırdığın an, huysuzluk yaptığın an, ağzını bozduğun an, saygısızca davrandığın an işlerin ne kadar kolay ilerlediğini göreceksin ve sen bile şaşıracaksın bu duruma.
    Senin motton "ben huzursuz olacağıma başkası huzursuz olsun" olmalı.. Huzurunu korumak için bencillik yapmayı öğreneceksin, öğrenmelisin.

Böyle yaptığında ne mi olacak:
    İkame aracını da verecekler, tamir olmayan araban da tamir olacak, hatta arabanda farkında olmadığın eksiklikler bile giderilecek, 15 günde teslim alabileceğin araba 3 günde hazır olacak. Huysuz adamın tedarik edilemeyen parçası o anda yaratılıyor bu memlekette. Defalarca yaşadığım bir olay. Tecrübeyle sabittir.

Diyeceğim o dur ki BAĞIR..

Naçizane fikrim, yazdıklarımı değerlendirmek yönünde.. Kimse için değil, kendin için.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hava Kalitr sensoruyle gram alakasi yok ahahahahahahahah Arada hava kalite sensoru arizaya duser hafizada kalir,bu daha cok rolantide kapali ortamda calsitiginda arizaya duser havalandirma iyi degilse.Araba ne yaparsa yapsin surekli yuksek oranda kirli hava okudugu icin arizaya duser ama sadece arkada hafizada kalir o kadar.Bir sonraki calistirmada kendi adaptasyonu ile halleder bunu Muhtemelen serviste kapali ortamda calismaktan vermistir arizayi.Benim golf7 aracima dikiz aynasinda komple sokseniz bile oyle bir hata alamazsiniz limp mode a dusucek kadar

Neyse yavas yavas sifirliyoruz araci merak etmeyin

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben artık yarın hangi parça değiştirilecek tamam bak bu sefer kesin oldu denilecek diye merak ediyorum.

Mekaniğinden çok anlamam ama hava sensörü ile bağlantısını mantıken kuramıyorum. Sabırlar versin.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Enes şu vakum hortumun ver parasını değiştir kardeşim kafan rahat etsin...
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim golf7 aracima dikiz aynasinda komple sokseniz bile oyle bir hata alamazsiniz limp mode a dusucek kadar
    Dikiz aynasını sökünce limp mode'a geçen araç mı var, anlamadım ne demek istediğinizi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enes kardeşim,
    Uzun yıllar yurtdışında kaldığını ve oranın kültürünü aldığını düşünüyorum senin için bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Yanılıyorsam da bir şekilde yurtdışında yaşananın yollarına bak zira uyum sorunu yaşamazsın.

Neden böyle düşünüyorum? Çok iyi niyetlisin, iyi düşünmek için de zorluyorsun kendini. Bir şeyi atlıyorsun ama.. Burası Türkiye. Sen ise Türkiye'de, üstelik İstanbul'da yaşıyorsun! Çakalların ülkesinin başkentidir İstanbul.
    Böyle düşünmekten, kendi insanımıza böyle laflar etmekten hoşlanmasam da, kahretsin ki gerçek bu.

Yaptığı işe saygısı olmayan, müşterisinin arkasından küfürler patlatan, kendisine evine ekmek götürmesine sebep olan insanları eşşek yerine koyan, başkalarına duyacağı saygıyı geçtim kendisine bile saygısı olmayan, Allah'tan bile korkmayan insanların yaşadığı bir toprak parçası burası.

Hal böyle olunca bağıracaksın arkadaşım.

Çünkü saygı göstermediğin zaman saygı görüyorsun bu canına yandığımın memleketinde..
    Çünkü deli deliyi gördüğü zaman sopasını saklıyor.
    Çünkü güçten güçlüden korkan onun şakşakçısı olma eğilimde olan bir toplumla muhatap olma durumundasın.

Bağırdığın an, huysuzluk yaptığın an, ağzını bozduğun an, saygısızca davrandığın an işlerin ne kadar kolay ilerlediğini göreceksin ve sen bile şaşıracaksın bu duruma.
    Senin motton "ben huzursuz olacağıma başkası huzursuz olsun" olmalı.. Huzurunu korumak için bencillik yapmayı öğreneceksin, öğrenmelisin.

Böyle yaptığında ne mi olacak:
    İkame aracını da verecekler, tamir olmayan araban da tamir olacak, hatta arabanda farkında olmadığın eksiklikler bile giderilecek, 15 günde teslim alabileceğin araba 3 günde hazır olacak. Huysuz adamın tedarik edilemeyen parçası o anda yaratılıyor bu memlekette. Defalarca yaşadığım bir olay. Tecrübeyle sabittir.

Diyeceğim o dur ki BAĞIR..

Naçizane fikrim, yazdıklarımı değerlendirmek yönünde.. Kimse için değil, kendin için.
    Abi çok güzel ,açıklayıcı yazmışsın eline sağlık.Yurtdışına hiç çıkmadım malesef ama demek istediğini anladım teşekkür ederim.Biraz aile ve kendini yetiştirmekle alakalı sanırım.Aslına bakarsan söylediklerini bende biliyorum hatta haklılık payıda veriyorum sana , iş uygulamaya gelince vicdanım bir dur diyor.

Senin postu okurken benimle son 2 gündür ilgilenen usta aradı.Dün doğuşu aramıştım 15 gündür sorunumu çözemiyorlar siz destek olabilir misiniz diye.-kardeşim seninle iyi bi dialog kurduğumuzu düşünüyorum memnun kalmadın mı ,aracının sorununu çözmedim mi ,özel telefonumu bile paylaşmadım mı ,senle sohbet edip aklında ne soru varsa sormadın mı bana şikayet maili düştü doğuştan diye sitem etti.Haklıda cidden dediklerini yaptı.Bende seninle sorunum yok memnunum şu anda sorunum çözülmüş gibi gözüküyor ama banada hak ver 16 gün sürdü sorunun çözülmesi bugünle birlikte 6. Kez servise geldim ikame aracı bi dün alabildik sende biliyorsun dedim.O 2 gündür benle ilgileniyo öncesinde alakası yoktu ama tüm olay ona patlamış.Rica etti şikayeti geri çek diye.okey verdim,

şimdi ne yapayım abi sen söyle senin türkiye felsefesine göre aman banane bana o kadar eziyet çektirdiler kurunun yanında yaşta yansın demem lazım öyle mi
    Dr.Ecu

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi çok güzel ,açıklayıcı yazmışsın eline sağlık.Yurtdışına hiç çıkmadım malesef ama demek istediğini anladım teşekkür ederim.Biraz aile ve kendini yetiştirmekle alakalı sanırım.Aslına bakarsan söylediklerini bende biliyorum hatta haklılık payıda veriyorum sana , iş uygulamaya gelince vicdanım bir dur diyor.

Senin postu okurken benimle son 2 gündür ilgilenen usta aradı.Dün doğuşu aramıştım 15 gündür sorunumu çözemiyorlar siz destek olabilir misiniz diye.-kardeşim seninle iyi bi dialog kurduğumuzu düşünüyorum memnun kalmadın mı ,aracının sorununu çözmedim mi ,özel telefonumu bile paylaşmadım mı ,senle sohbet edip aklında ne soru varsa sormadın mı bana şikayet maili düştü doğuştan diye sitem etti.Haklıda cidden dediklerini yaptı.Bende seninle sorunum yok memnunum şu anda sorunum çözülmüş gibi gözüküyor ama banada hak ver 16 gün sürdü sorunun çözülmesi bugünle birlikte 6. Kez servise geldim ikame aracı bi dün alabildik sende biliyorsun dedim.O 2 gündür benle ilgileniyo öncesinde alakası yoktu ama tüm olay ona patlamış.Rica etti şikayeti geri çek diye.okey verdim,

şimdi ne yapayım abi sen söyle senin türkiye felsefesine göre aman banane bana o kadar eziyet çektirdiler kurunun yanında yaşta yansın demem lazım öyle mi
    Adamsın keşke herkes senin onda birin kadar iyi niyetli olsa,ülkemiz şuan daha iyi bir yerde olurdu.(Tanışmadığım halde içten samimi olarak adamsın kelimesini kullandım lütfen yanlış anlama)

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynen öyle olman lazım

Vicdanlı ırk olsakta hatta sen karakter olarak ekstra naif sakin olsanda, bence çekmemen gerekli Enes çünkü acıdıkça senin sorununu çözmüyorlar veya çözemiyorlar ustaya servise laf gelmesin diye senin frenin araban verimli çalışmıyor daha 40 k daki arabanda abuk subuk arızalar meydana geliyor vs. vs..

bu arıza yanlışlıkla garanti sürecinde olsa aracı değiştirmeye kadar yolun vardı farklı veya aynı nedenlerden 5 kere servise gidip düzeltemediğin için
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler