User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
59 sonuçtan 58 ile 59 arası

Konu: Amazondan ürün getirme hk.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani sözde mi bitti yoksa o kural çıkarıldı mı ? Niye soruyorum çünkü cep telefonu yakalandıgında üstüne vergi ekleniyor aynı fiyata gelecek ama gönderen kardeşim , gerçekten amerikada yaşıyor elimde belgelerle gümrüğe gitsem acaba vergisiz alabilirmiyim diye düşündüm.Yada işte gizli saklı halledicem çinden daha yeni oppo r9 plus geçirdim , 2 adette çin malı dandik telefon geçirdim.Bi şekilde iphone da geçer umarım de işin boktan yanı iphone pahalı kardeşime aldırıcam geri dönerse ayıp olur o yüzden takıldım... Yada gidicem abi alıp gelicem başka şeylerde alıcam karlı olsun diye de çalışmıyorum sigortam yok evli değilim vize çıkmaz diye korkuyorum.
    Ben resmi olarak bitti diye biliyorum çünkü çok istismar edildi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıfır oppo fınd 7 bulunur mu? Fb da tonla çin grubu var ama size de sorayım dedim
    internette bu işin ticaretini yapan insanlar var .. sipariş veriyorsun getiriyorlar.. sahibindende bulursun .. tabi üstüne komisyonlarını ekliyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler