User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
133 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 2017 Asgari Ücret Açıklandı

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada bu yıl %64e çıkıyor rusyada alımımız. indirimde yaptı yine. elin gavuru bize indirim yapıyor. müslüman dostumuz hükümetimiz bitanemiz maaşallahımız bize yapmıyor.
    Gökhancığım bu kadar yapma ama

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye tüm gaz alımını irandan mı yapıyor hayır ise % kaçını irandan alıyor?
    Genel anlamda büyük resim üç aşşağı beş yukarı bu şekilde;

Bak bu foto hükümeti seven bir haber kanalından. %18 irandan alıyoruz. İran küçücük zam yapsa etkileniyoruz yani öyle mi? Ayrıca siyasi bilimler mi okudun acaba aklımızla dalga geçiyorsun? Ülkeler öyle birbirlerine kafasına göre zam mı yapabilir. Hadi yaptı ki imkansız sözleşme şartları dışında zam yapılması ama yaptı diyelim. %18 lik kısmına zam geldi diye mi verilen sözler yutuluyor yani?
    Gökhan, umarım bu grafikten sonra ne demek istediğimi anlatabilirim;
    Şu konuyu da vurgulamam gerekmez(Devlet neden ısrarla yerli zenginlik kaynağımız olan kömürümüzü çıkaralım ve elektriği onunla üretelim diyor)çünkü, buradaki bilinçli kullanıcı kitlesi zaten bunun farkındadır. Böylelikle vana kısma, gazla elektrikle tehdit edilme vb. aşılacaktır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat;

Gökhan;

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsan hayatı doğalgaz maliyetinden ucuz olduğundan olabilir mi ? (301 Madenci göçük altında kalmıştı hani)

Bilinçsiz bir kitle olarak ben kömür'ün (elektrik üretiminde kullanılacak olanın) doğaya ve üretim tesisi çevresine vereceği zararın çok fazla olacağını düşünüyorum.

Hyrenayt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İhaleden işi alıyorsun bitiriyorsun devlet benim işimden ben den fazla para kazanıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak bu foto hükümeti seven bir haber kanalından. %18 irandan alıyoruz. İran küçücük zam yapsa etkileniyoruz yani öyle mi? Ayrıca siyasi bilimler mi okudun acaba aklımızla dalga geçiyorsun? Ülkeler öyle birbirlerine kafasına göre zam mı yapabilir. Hadi yaptı ki imkansız sözleşme şartları dışında zam yapılması ama yaptı diyelim. %18 lik kısmına zam geldi diye mi verilen sözler yutuluyor yani?
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel anlamda büyük resim üç aşşağı beş yukarı bu şekilde;

Gökhan, umarım bu grafikten sonra ne demek istediğimi anlatabilirim;
    Şu konuyu da vurgulamam gerekmez(Devlet neden ısrarla yerli zenginlik kaynağımız olan kömürümüzü çıkaralım ve elektriği onunla üretelim diyor)çünkü, buradaki bilinçli kullanıcı kitlesi zaten bunun farkındadır. Böylelikle vana kısma, gazla elektrikle tehdit edilme vb. aşılacaktır...
    Kömürümüzü çıkaralım diyen devlet ile ,

Madenlere önem vermeyen , adam akıllı denetim yapmayan , Üretimi ve geliştirilmesi ile ilgili kamuoyu ile herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmayan (en azından ben bugüne kadar görmedim böyle bir bilgi paylaşımı) , madenlerde yaşanan facia ları FITRAT kalıbına sokup kendini sıyıran devlet aynı devlet değilmi?

Enteresan...

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sana ne kadar anlatsam az. şuan indirim yapılabilecek durumda olduğumuzu hükümet kendi söyledi. söz de verdi ama yapmıyor. belki başkanlık seçiminde yapar ama çoktan kış geçmiş olur. yani ne kadar savunsan da bu konuda haksızsın. sırf savunmak için halka indirim yapılmamasını istemen de çok komik geliyor bana. indirimi yapmama konusunda haklı değiller kesinlikle. bende çok araştırdım.

Koyduğun tablolar doğalgaza indirim yapılmasına engel olduğuna dair hiç bir ibare yok. bizde biliyoruz sanayide ne kadar doğalgaz kullanılıyor. zaten ben evler için istemiyorum indirimi.

Farkındaysan bende en çok fabrikamız için istiyorum. Yada hammaddemi üreten metalci için istiyorum. Aluminyumcu için istiyorum. Banane milletin faturasından. Sanayinin maliyeti düşerse herşey düşer.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat;

Gökhan;
    evocuğum bende onu diyorum senin söylediğin gibi tek irandan alım yapmıyoruz hatta ezici bir çoğunluğunu rusyadan alıyoruz bu durumda kendi söylediğini çürütmedin mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsan hayatı doğalgaz maliyetinden ucuz olduğundan olabilir mi ? (301 Madenci göçük altında kalmıştı hani)

Bilinçsiz bir kitle olarak ben kömür'ün (elektrik üretiminde kullanılacak olanın) doğaya ve üretim tesisi çevresine vereceği zararın çok fazla olacağını düşünüyorum.
    küçük bir katkı yapayım dünyadaki en büyük kömür rezervleri almanyada ve onlar kademeli olarak kömür ile elektrik üretimini sonlandırıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben sana ne kadar anlatsam az. şuan indirim yapılabilecek durumda olduğumuzu hükümet kendi söyledi. söz de verdi ama yapmıyor. belki başkanlık seçiminde yapar ama çoktan kış geçmiş olur. yani ne kadar savunsan da bu konuda haksızsın. sırf savunmak için halka indirim yapılmamasını istemen de çok komik geliyor bana. indirimi yapmama konusunda haklı değiller kesinlikle. bende çok araştırdım.

Koyduğun tablolar doğalgaza indirim yapılmasına engel olduğuna dair hiç bir ibare yok. bizde biliyoruz sanayide ne kadar doğalgaz kullanılıyor. zaten ben evler için istemiyorum indirimi.

Farkındaysan bende en çok fabrikamız için istiyorum. Yada hammaddemi üreten metalci için istiyorum. Aluminyumcu için istiyorum. Banane milletin faturasından. Sanayinin maliyeti düşerse herşey düşer.
    Aman tadımız kaçmasın Gökhan'cığım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    küçük bir katkı yapayım dünyadaki en büyük kömür rezervleri almanyada ve onlar kademeli olarak kömür ile elektrik üretimini sonlandırıyorlar
    Arkadaşlar, işte bu sebeple de Nükleer Enerji Akkuyu santrali, yakında....

Bu arada, gönül isterdi ki madenlerimiz geçtiğimiz on yıllar boyunca modernize edilmiş olsun ve şuan robotlar aracılığı ile güvenle kömür çıkarılsın...
    Ama başka mühim işler sebebiyle oralara eğilememişiz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada geçtiğimiz yıllarda rusya %6 indirim yapmıştı. %10 yine yaptı. Bu yıl yine yaptı.

Hatta özel sektör direk rusyadan devleti bulaştırmadan alanlar gazpromdan %30 indirim kaptı. Ama devlet gıdım gıdım kapıyor indirimleri ancak hiç yansıtmıyor. Ya madem yansıtmayacaksın söz verme be kardeşim. Biz o indirimlere göre maliyet hesabı yapıyoruz sektörde. Söz verme hiç heveslenmeyelim. Kaç ülkeye kaç üründe indirim sözü verdiğimizi bilen yok tabi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu arada, gönül isterdi ki madenlerimiz geçtiğimiz on yıllar boyunca modernize edilmiş olsun ve şuan robotlar aracılığı ile güvenle kömür çıkarılsın...
    Mesela?

Devlet bankasının parasıyla kendi çevresindeki müteahhitlerin cebini doldurarak yapılan Köprüler , yollar , tünellermi? bitme aşamasındaki pkk yı güçlendiren ve toplanma imkanı veren Barış sürecimi? Fetullahçıları önce devlete yerleştirip sonra temizlemeye çalışma? Süt kadar AK subayları Ergenekon , Balyoz saçmalıklarıyla içeri tıkıp canlarına kastetme?

Hangi mühim işler?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya gerçekten özür dilerim ama birde yaz saati uygulamasında neden ısrar edildiğini de açıklasan ya madem herşeyi biliyorsun. Acaba esadı mı protesto etmek için o da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yine lafı eğip büküp daldan dala atlıyorsunda yine yanlış cevap nükleer enerjinin ne kadar kötü olduğunu burada anlatmayayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş hadi anladık cebiniz doluyor boşuna hurra yapmıyorsunuz da.. Çoluğunuza çocuğunuza da mı acımıyorsunuz ya.. Vay anasını..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine lafı eğip büküp daldan dala atlıyorsunda yine yanlış cevap nükleer enerjinin ne kadar kötü olduğunu burada anlatmayayım
    Ya murat beyciğim

biz başka mühim sevdik,o yüzden başka sevemedik.
    imzasız..

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de yapıldığı yeri görseniz. Cennet gibi bir yer. Neden oraya yapılıyor kimse bilmiyor. Turizm cenneti olabilecek bir yer halbuki.
    Bu arada alternatif elektrik üretme yöntemlerine de hiç eğilen yok. Bir rüzgarla, bir dalgayla falan filan. Bir dünya da akarsu var. Hidro elektrik santrali yapılacak olsa aşağı yukarı her ilçe kendi elektriğini çıkarır. Doğalgaza kömüre pek gerek te kalmaz.
    Nadide şeyler değerlidir.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahaha çok iyi ya. 2 dk önce kömür'ü savunurken 2 dk sonra nükleeri savunmak.

Çernobil ve sonrasını okumasını tavsiye ederim bu minvalde düşünen insanlara.

Japonyadaki için. Deprem bölgesi olan TR de bu işi yapmak bile bile ladestir. Kaldı ki çed raporları da yapılmaması konusunda uyarıyor.

Fukuşima I Nukleer Santrali kazaları - Vikipedi

Bu kafa güzel ama dimi Gökhancığım sen nedersin ?(@GokhanRS)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler