User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
133 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 2017 Asgari Ücret Açıklandı

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam bir de ata sözüyle açıkladı ya asgari ücreti, herkesi memnun etmek mümkün değil, çok daha yüksek oran açıklansa belki yüzler biraz daha tebessüm ederdi fakat şuan zaten 1404 olmasına rağmen kimse 1404 göremeyecek. Zorunlu bes den min. 50 tl kesinti artı vergi dilimi ki ona da oran bazında artış geldi. Yani ata sözü ile zam açıklaması normal, en azından utandığını gösteriyor.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan'cığım,
    Anlaşıldı, sana bundan sonra konuyu detaylandırarak cevap vereceğim.
    Doğalgaz ve elektrik arasındaki ilişkiyi bildiğini düşünerek doğrudan cevap vermiştim...
    Ben çok iyi biliyorumda, damat daha geçen gün açıkladı. Dağıtım bedeli payı arttı (yandaş bedeli) ancak birim fiyat düştü o yüzden elektriğe ilk çeyrekte zamma gerek kalmadı dedi. Sen takip etmedin sanırım.

Yani elektrik maliyeti artmamış. Doğalgaza indirim yapılmaması tamamen devletin yüksek kar sevdası
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçen sene dolar 2.92 idi asgari 1.300 tl idi 444 dolardı karşılığı
    Şimdi dolar 3.54 asgari 1.400 tl 395 dolar karşılığı

Yani işçiye zam yok maaşlarından düşüş var 48 dolar yani 171 tl para çalındı

Zammış beyinsizlere embesillere zam gelebilir ama düşünen varlıklar için hesap yukarıda

Biz nerdeyse herşeyi dolarla alan 3. Dünya ülkesi türkiye yiz.

Dolar bizi hep miker sabahtan akşama kadar rabia çektirsende
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi meydanlara))

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben çok iyi biliyorumda, damat daha geçen gün açıkladı. Dağıtım bedeli payı arttı (yandaş bedeli) ancak birim fiyat düştü o yüzden elektriğe ilk çeyrekte zamma gerek kalmadı dedi. Sen takip etmedin sanırım.

Yani elektrik maliyeti artmamış. Doğalgaza indirim yapılmaması tamamen devletin yüksek kar sevdası
    "Elektrik maliyeti artmadı" vb. diyerek elektrik üreticilerine mesaj veriyor,
    Neden veriyor, çünkü devlet, santrallerin ürettiği tüm elektriği almayı tahhüt etmiştir! Siz üretin ben hepsini alacağım diye.
    Neyle üretiyorlar; doğalgazla, doğalgaz nerden ? İran'dan...

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene 1300 tl olduğunda dolar 2980 tl idi yani maaş 437 $
    Bu sene 1404 tl oldu dolar 3502 tl yani maaş 400 $

Herşey dolar üzerinden hesaplanıyorsa maaş artmamış aksine gerilemiş zam olması içi en kötü geçen seneki dolar kuru üzerinden 437 dolar baz alınıp 440 dolara çıkarsan net 1540 tl olmalı zamda 3 dolar yapılmış hali
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden veriyor, çünkü devlet, santrallerin ürettiği tüm elektriği almayı tahhüt etmiştir! Siz üretin ben hepsini alacağım diye.
    Ya abi bu işi daha basit haliyle şöyle açıklasak ne düşünüyorsun merak ediyorum.

Dolar dolsa ne yazar dolmasa ne yazar diyip TL ile iş yapın hadi aslanlarım dendiği sene , bilmem kaç bin makam aracı 0 alındı; tamamı ithal 300-500-800 bin liralık araçlar. Bunda yanlış var mı ?
    Bu insan kılıklılar, 1300-1400 tl ile neler yapılır be deyip 20000 lira maaşı almaya utanmıyorlar değil mi ?
    Kızı danışman olup 50000 lira maaş alıyor değil mi ?
    vs vs liste uzar gider bu listeye itiraz var mı ?

Bin türlü şeye milyonlar harcanıp vatandaşa İran zam yaptı, rüzgar sağdan esti, dolar doldu dolmadı vs vs laf ebeliğinin savunulacak yanı var mı ?
    Devlet tabi kar edecek, harcanan milyonlar milyarlar var. Vatandaşa indirim yapıp asgari ücretliden vergi almıyorum dese nereden kaynak bulacak devlet...
    -Fırat

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene dolar 2.92 idi asgari 1.300 tl idi 444 dolardı karşılığı
    Şimdi dolar 3.54 asgari 1.400 tl 395 dolar karşılığı

Yani işçiye zam yok maaşlarından düşüş var 48 dolar yani 171 tl para çalındı

Zammış beyinsizlere embesillere zam gelebilir ama düşünen varlıklar için hesap yukarıda

Biz nerdeyse herşeyi dolarla alan 3. Dünya ülkesi türkiye yiz.

Dolar bizi hep miker sabahtan akşama kadar rabia çektirsende
    paylaştım +rep

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye tüm gaz alımını irandan mı yapıyor hayır ise % kaçını irandan alıyor?

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün mesajlarıma "hıım peki ok" diye cevap veriyor çünkü ekrana uzun süre bakıp gözlerimi bozayım istemiyo. beni düşünüyo çünkü bana aşık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asgari ücretlinin alım gücü 10-15 sene önceye göre kesinlikle artmıştır ya biraz araştırıp yazın, ister döviz ister ekmek ister benzin ister hıyar ister şemsiyeden gidin asgari ücretin alım gücü 10-15 sene veya daha öncesine göre artmıştır.
    Sorun; gerçekleri çarpıtmaya çalışanlar yüzünden oluyor doğruya doğru desen yanlışlar daha rahat anlaşılacak ama doğru şeylere bile çamur atıldıkça yanlışlarda arada kaynıyor.
    Çarpıtma sadece halk tarafından yapılmaz devletimizde büyüme verilerinin hesaplanacağı tarihi öyle bir seçmiş ki tam düşüş olduğu yıldan başlatmış Zaten diptesin illaki büyüme olucak.
    Asgari ücret tabi ki daha da artmalı fakat bu maaşı veren işverenlerin hepsi karşılayacak durumda mı? Bir ton esnafın sgk (bağkur ssk) borcu var sırf dükkanlar kapanmasın diye sürekli kredi pompalanıyor. Ama asgari ücret artsın peki esnaf nasıl karşılayacak bu durumu! Maliyetler %15-20-30 artsın ama enflasyon %7 baskısı ile durdurulsun eeee aradaki fark!!!!
    Araştırmayan okumayan neslimiz hayırlı olsun, sosyal medya da yayınlanan her şeyi doğru veya yanlış kabul eden neslimiz hoşgeldi.

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin elinde iPhone olunca galiba bu maaşlar bunlara cok geliyor düşüncesi sardı meclisi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asgari ücretlinin alım gücü 10-15 sene önceye göre kesinlikle artmıştır ya biraz araştırıp yazın, ister döviz ister ekmek ister benzin ister hıyar ister şemsiyeden gidin asgari ücretin alım gücü 10-15 sene veya daha öncesine göre artmıştır.
    Sorun; gerçekleri çarpıtmaya çalışanlar yüzünden oluyor doğruya doğru desen yanlışlar daha rahat anlaşılacak ama doğru şeylere bile çamur atıldıkça yanlışlarda arada kaynıyor.
    Çarpıtma sadece halk tarafından yapılmaz devletimizde büyüme verilerinin hesaplanacağı tarihi öyle bir seçmiş ki tam düşüş olduğu yıldan başlatmış Zaten diptesin illaki büyüme olucak.
    Asgari ücret tabi ki daha da artmalı fakat bu maaşı veren işverenlerin hepsi karşılayacak durumda mı? Bir ton esnafın sgk (bağkur ssk) borcu var sırf dükkanlar kapanmasın diye sürekli kredi pompalanıyor. Ama asgari ücret artsın peki esnaf nasıl karşılayacak bu durumu! Maliyetler %15-20-30 artsın ama enflasyon %7 baskısı ile durdurulsun eeee aradaki fark!!!!
    Araştırmayan okumayan neslimiz hayırlı olsun, sosyal medya da yayınlanan her şeyi doğru veya yanlış kabul eden neslimiz hoşgeldi.
    haklısın kesinlikle artmıştır. çünkü bu hükümet ülkenin dibe vurduğu bir dönemde gelmiştir. hatta ilk seçiminde ben oy verdim bunlara. sözlerini tutmayacağını anladığımda bir daha hiç oy vermedim.
    Geldikleri dönem fırsat dönemiydi. güzel işlerde yaptılar hepten kötüleyemem. ama özellikle son yıllarda gücü tamamen ele geçirdikten sonra iyice yüzsüzleşildi. Ülkeye beton ekonomisi pompalandı. Zengin fakir arasında ki farkı öyle fazla açtılar ki, ülkeyi öyle zengin oldu diye pompaladılar ki. Her yer rezidans alan yok. En son 2 yıl önce dış cephe aydınlatmasını bitirdiğim rezidans kuleler satılamadı ve başka bir şirket satın aldı. Üstelik bu yer bağdat caddesinde, halâ projenin yarısından çoğu boş daireler. Alan şirkette satamıyorum bir türlü.

Onun dışında fetöye yüz veren içerde bu kadar rahat gezmelerine sebep olan kendileri ama kabullenmediler. Hatta Atatürkçülere bu suçu yıkmaya bile çalışıyorlar şimdi. Kutuplaşmanın dibine vurdular. Kesinlikle iki tarafıda mutlu edeyim politikası izlemediler. Yıllardır pompalanan kredilerle elde ettiğimiz zenginliğimizi şimdi krizlerle geri alacaklar. Ancak ben parasında pulunda değilim, en büyük korkum ülkenin bölünmesi. Bknz. Irağa Amerika girdi çünkü O yıllarda maçaları yemedi Türkiyeden tezkere geçirmek. Ne oldu Irağa demokrası gelmedi. Amerika büyük maddi zarar etti. O zaman yapamadığını da şimdi yapıyor. Bizi destekliyor suriye ye girmemiz için. Ben amerika bir ülkeyi destekliyorsa bir savaşta mutlaka o ülke haksızdır diye düşünüyorum. Örnek ypg yide destekliyor. Ben ülkenin ekonomisinden çok huzurundan korkuyorum artık. Yakında bi kaç seneye döndüğümde sokakta korkmadan gezecek ülke kalmamasından korkuyorum.
    Dış politikada esadı terorist ilan ettilerde ne oldu? Şimdi masaya oturuyoruz ipe ipe ipe. Çünkü aksi olsaydı, dünün parisi sayılan ırak bağdat, şimdi bombasız günü yok. Suriye de de esadı devirdikleri gün bir daha ömür boyu sureyinin bombasız günü olamayacak. Geçmişte çok örneğini yaşadık. Çünkü bu ülkelerde din tüccarlığı var. Demokrasi orda şuanki şartlarda hiç bir şekilde dikiş tutmaz ırakta da tutmadığı gibi. Yani aslında yaptığımız çok fazla hata var bu aralar. Mavi marmara olayını da 3 kuruş paraya örtbas etmemiz gibi. Bir daha olsa bir daha düşürürüz dediğimiz uçak için özür dileyip fetö yaptı dememiz gibi. Yani GTA5 oynar gibi ülke yönetir olduk.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2016 başında asgari ücret 1.300₺
    Dolar 2,95= 440$
    Benzin 4,32=300lt
    2017 başında asgari ücret 1.404₺
    Dolar 3,54=396$
    Benzin 5,22=268lt

Bence tüm ücretler benzin üzerinden hesaplansın. Senin maaşın şu kadar litre benzin densin. Bir daha da zam filan yapılmasın.
    Nadide şeyler değerlidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye tüm gaz alımını irandan mı yapıyor hayır ise % kaçını irandan alıyor?
    Bak bu foto hükümeti seven bir haber kanalından. %18 irandan alıyoruz. İran küçücük zam yapsa etkileniyoruz yani öyle mi? Ayrıca siyasi bilimler mi okudun acaba aklımızla dalga geçiyorsun? Ülkeler öyle birbirlerine kafasına göre zam mı yapabilir. Hadi yaptı ki imkansız sözleşme şartları dışında zam yapılması ama yaptı diyelim. %18 lik kısmına zam geldi diye mi verilen sözler yutuluyor yani?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gökhan'cığım, çok safsın.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak bu foto hükümeti seven bir haber kanalından. %18 irandan alıyoruz. İran küçücük zam yapsa etkileniyoruz yani öyle mi? Ayrıca siyasi bilimler mi okudun acaba aklımızla dalga geçiyorsun? Ülkeler öyle birbirlerine kafasına göre zam mı yapabilir. Hadi yaptı ki imkansız sözleşme şartları dışında zam yapılması ama yaptı diyelim. %18 lik kısmına zam geldi diye mi verilen sözler yutuluyor yani?
    Of grafikte kapak şeklindeymiş

74 model sehpa...

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökhancığım yapma oyuncu değiştirme hakkımız da dolduuuu

oof hocam dolduuuu ,dolduuu yapmaaa.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada bu yıl %64e çıkıyor rusyada alımımız. indirimde yaptı yine. elin gavuru bize indirim yapıyor. müslüman dostumuz hükümetimiz bitanemiz maaşallahımız bize yapmıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler