E60 severim ama ilandaki arabalar pek sağlıklı gözükmüyor ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama ben o paraya e39'da alınması taraftarı değilim. Ben olsam bütçeyi arttırma şansımda yoksa 45-55 bin Arasında bi alfa 159 alır keyifle binerdim. Alfalara da göz gezdirmelisiniz bence. İlanlarla hiçbir alakam yok sadece örnek olması açısından sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İstediğin arabayı en kısa zamanda bulursun umarım.
66 68 e güzel bir 2010 1.8t a4 alırsın 60 70 binde teknolojik araç mis gibi bin. BMW ve merso gereksiz pahalı eski araçlarda.
Amacınız güçse eğer 520D ya da 525D E60 alıp yazılım vb extralarla beraber çoğu standart 530D'i üzme imkanınız bile var. Hem temiz bir araca sahip olmuş olursunuz hem de, aracınız giderli olur.
Bana kalsa da konuyu gördüğüm de en başta aklıma gelen Alfa159 olmuştu o paralara. Arkadaş çok güzel araçlar göndermiş. Şahsen Alfa'yı severim, en azından Fiat bünyesine geçmeden önceki araçlarında çoğu kullanıcı ağzı kulaklarında bahseder ve kullanım, sürüş zevki olarak hep anlatır dururlar. Bence değerlendirin. Araştırın, bilgi edinin.
Hatta en güzel bilgiyi şuradan alabilirsiniz; http://www.techturkey.com/forum/proj...-manifold.html
Baştan sona okursanız demek istediğimi anlayacaksınızdır mutlaka. Şuanda 300HP dumansız olarak bahsediyor Emre abi. Küçümsenecek bir güç değil 300HP. Benim diyen E60 530D'yi üzer bence. Büyükte emek ve zaman harcayarak yapıyor aracını. Maşallah, Allah utandırmasın inşallah kendisini.
Hatta onuda buraya etiketleyelim belki kendisi de fikirlerini beyan eder, farklı bir bakış açısıyla yaklaşır. @emre2blue
Düzgün bir E60 ın bırakın 530'u 50-55 gibi rakamlara satılması 520i için bile zor. Km's, orijinal düzgün bir e60 520i'nin normal fiyatı 58-60 bandında şu an.
55 alıp 15 değil 25'te harcasanız baştan 70 e alacağınız araç kadar düzgün olmayacaktır. Ve aracı satacağınız zaman en fazla 60 lira edecektir.
Bütçe 50-55 bandıysa düzgün e39 530 almanız sizin hayrınıza olur.
70-75'lere kadar çıkarım derseniz, 530i, 530d'den daha masrafsız olacaktır. Sebebi atmosfrerik ve benzinli motor olmasıdır, Turbo işin içine girince 10 yaş üzerinde masraf riski illa ki artıyor. Ayrıca dizel motorların yüksek km'lerde revize yapılmış olsa bile çalışma prensibinden dolayı benzinli motora göre daha düşük verimle çalışacağıdır. Tek istisna sıfır sandık sandık motor konulmuş 530d bulursanız o olur.
Son olarak yinede ille ucuz 2. el bmw alacağım diyorsanız diğer arkadaşların da yazdığı gibi bmw'den soğumamanız için almamanızı tavsiye ederim.
İlandan göründüğü kadarıyla gidip bakılmaya değecek tavsiye ilanlar;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
///M Rulez...
Dodge nitro alırdım ben olsam.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
İş yerinden arkadaş geçen sene E39 2001 model 5.30İ aldı. Tam 62 bin liraya.
Araç ilk sahibinden yetkili servis bakımlı. Zengin birisinden aldı adam gözü gibi bakmış arabaya. Full bir araç.
1 senede 1 kuruş masraf yapmadı. Üzerinde Prins lpg var. Borusanda boyatılmış 6 bin lira fatura var. Kazası yok. Gören aracı gözünü alamıyor.
Senin gibi bende dedim E60 alsaydın diye. Abi dedi E30 coupe E36 coupe hepsine sahip oldum.
Sanayide Bmwciyim diye geçinenlerin nasıl işçilik yaptığını çok iyi biliyorum. Alabileceğim en iyi secereli aracı aldım dedi. Masrafsız kullanıyor şimdi.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
E39'un tadını alanı E60 kesmez zaten, çok temizi bulunursa E38 e geçiş yapılır ancak, orasıda ayrı bir nirvana. Bu arada bir kaç postu okumamışım, güç isteniyorsa en düzgün tercih 540 olur, düzgünü bulunursa F10 u bile bozacak donanımda çoğu.
Sahiplerinin bmw konusunda aşırı titiz olduğunu bildiğim iki 5.40 ilanda şu an, ikiside daha temizini, daha iyisini bulmak için eski çok temiz bmw'lerini sattıktan sonra bulup bindikleri araçlar ;
E39 alacaksam olsam gözüm kapalı alabileceğim durumda olduklarını tahmin edebiliyorum.
///M Rulez...
2 araçta bitmiş okeye dönüyor 2side birbirinden yorgun gözüküyor bence ikisinede yanaşmayın derim.
Hakkı Can Eryüzlü...
Hocam alfa da baktım ama ön çeker araba binmek istemiyorum artık.
Daha önce ;
jaguar s type 3.0
w140 s320
e39 530i
audi a6 3.0 tdi qautro
volvo s80 2.8t
gibi araçlar baktım bunlar genelde 55 altı araçlar ama e60 bence en optimum araç gibi duruyor.Hem sportiflik hem de motor açısından.60'lara çıkmam gerekecek sanırım.Ben mantığıma göre premium olsun yaşlı olsun farketmez.Kalite zamanla eskimez.2 yaşında clio bineceğime 12 yaşında e60 ve w220 binerim
Kesinlikle akıllı bir adammış arkadaşınız. Kafa rahatlığı ayrı bi şey, zırt pırt arızayla uğraşıp sürekli para harcayarak ekonomiyi bozmak ayrı bi şey.
Ben de geçen sene ciddi bir meblağ vererek sıfıra yakın bi Megane RS aldım. Benzin harici bi masrafı şimdiye kadar yok çok şükür.
Yani, ikilemde kalan arkadaşlara sesleniyorum. Emin olun iyi arabaya biraz daha fazla vermek enayilik değil. Ama hakikaten iyi olduğuna eminseniz. Yoksa internette bakınca maşallah kötü araba yok ne hikmetse![]()
Uzun zamandır bende bakarım e60 5.30i ya da 5.30d hatta sosyal medya da gruplara üyeyim. Elimden geldiği kadar toplantılara , görüşmelere katılırım. Maalesef sizin gösterdiğiniz arabalar emin olun hepsi çöp. Düzgün arabalar grup içinde el değiştiriyor genellikle. Sahibinden e düşen araçlar için de 5.30i için 65 i gözden çıkarıp kenera 3 lira koymak şartıyla. Dizeller için ise 70 i gözden çıkarıp kenara en az 5 lira koymak şartıyla alırım. Çünkü alacağınız belli bir yaşa gelmiş bir araç. e60 lar çok kronik sorunlu makineler değildir. Sadece artık miladını dolduran parçaları değiştirmek lazım. Çünkü değiştirmezseniz hakikaten üzer adamı. Elektronik aksama da çok dikkat etmek lazım. Çünkü herhangi bir sıkıntısı olsun elektronik olarak çözüm üretemediğiniz anda o sıkıntı başka bir yere sıçrar. Hayırlısı olsun. 60-62 bandında 5.20 alınır. Çok kötü olmamak ve çok da iyi olmamak kaydıyla orta seviye de alınır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)