User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
110 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 530d vs 530i

Drive Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim serviste gördüğüm araçlar neredeyse ayda o km yi yapıyordu siz farklı noktaya değinmişsiniz. bizim araba bile garajda yatan arabaydı o km yi yapmış gerisini siz düşünün. sizin gözünüze hitap etmiş madem alın ben düşüncemi soyledim.
    hocam niye kızdın şimdi bi şey demedimki
    Drive Fast Live Young
    One Love E39
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı baba yaşın 30 falan dinlemem izmirin ortasında soda şişesine oturturum seni

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tlazibere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    55 bin tl verdikten sonra e39 almam.10 Daha zorlar e60 alirim.540a gelince bi araca 5 bin fazla vermek koymaz ama yilda 3 bin tl vergi koyar.o yuzden 3.0 uygun diye dusunuyorum.Emin olamadigim konu dizel mi benzinli mi cunku yuksek km dizeller her zaman risk.atmosferik gibi saglam olmuyorlar.bir de ses olarak benzinli daha iyi ve daha iyi hizlanma hissi veriyor.Ama dizelleri de cok ovuyorlar.neden bu kadar ovuluyor anlamiyorum.Sonucta hic bir spor araba dizel degildir.Sdece dusuk devirde o gucu hissetcem diye o tercih edilmez
    Yanılıyorsunuz,
    540 ın yıllık vergisi 913.50 tl x2 ,
    baktığınız 530'ların vergisi ise 880x2.
    Kimseye zorla 540 aldırmak gibi bir derdim yok yanlış anlaşılmasın.
    Sadece 540'tan her anlamda öcü gibi bahsedilmesine gıcık oluyorum. Yaklaşık 2 yıl 5.40 kullandım, yakıt olarak diğer e39'lardan farkı yok. (5.40'tan öncede 5.20 ve 5.28'imizde vardı) Çünkü 540'ta gaza basma ihtiyacınız pek olmuyor, 1000 devirden itibaren güçlü ve dengeli bir torkla yürüyor. Şehir içi normal trafikte 16-17lt uzun yolda 9-10 lt ortalama lpg tüketiyordu. Hangi 6 silindir bmmw bundan çok daha az yakıyor bilmiyorum, en azından 5.20 ile hemen hemen aynı yakıtı yakıyordum, 5.28 ise biraz daha az yakıyordu 5.40'tan.
    ///M Rulez...

Dean's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    55 bin tl verdikten sonra e39 almam.10 Daha zorlar e60 alirim.540a gelince bi araca 5 bin fazla vermek koymaz ama yilda 3 bin tl vergi koyar.o yuzden 3.0 uygun diye dusunuyorum.Emin olamadigim konu dizel mi benzinli mi cunku yuksek km dizeller her zaman risk.atmosferik gibi saglam olmuyorlar.bir de ses olarak benzinli daha iyi ve daha iyi hizlanma hissi veriyor.Ama dizelleri de cok ovuyorlar.neden bu kadar ovuluyor anlamiyorum.Sonucta hic bir spor araba dizel degildir.Sdece dusuk devirde o gucu hissetcem diye o tercih edilmez
    Atmosferik kolay kolay bırakmaz kendini iyi devir çevirir ama herkes 5.30i yerine 5.30d tercih ediyor çünkü düşük yakıt daha çok performans hissiyatı gibi bir durum var. Ufak oynamalar ile hatrı sayılır güç elde ediliyor. Ki sağlıklı yazılımlı kat iptali olan 5.30d lerin panameraya 1 boy açtığını bilirim. Düzgün de yürürler namussuzlar. 535d önerenler var tabi ki iyi bir seçenek fakat fiyat bakımından adamı üzer birde 535d ler çift turbo olması lazım tek fark bu diye biliyorum. f/p ölçüsünde 5.30d en iyi tercih olur. Mümkün oldukça dolusunu almaya bakın satarken zorlanmazsınız. Bende uzun zamandır bakıyorum ben aldıktan sonra boş da olsa dolduracağım zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanılıyorsunuz,
    540 ın yıllık vergisi 913.50 tl x2 ,
    baktığınız 530'ların vergisi ise 880x2.
    Kimseye zorla 540 aldırmak gibi bir derdim yok yanlış anlaşılmasın.
    Sadece 540'tan her anlamda öcü gibi bahsedilmesine gıcık oluyorum. Yaklaşık 2 yıl 5.40 kullandım, yakıt olarak diğer e39'lardan farkı yok. (5.40'tan öncede 5.20 ve 5.28'imizde vardı) Çünkü 540'ta gaza basma ihtiyacınız pek olmuyor, 1000 devirden itibaren güçlü ve dengeli bir torkla yürüyor. Şehir içi normal trafikte 16-17lt uzun yolda 9-10 lt ortalama lpg tüketiyordu. Hangi 6 silindir bmmw bundan çok daha az yakıyor bilmiyorum, en azından 5.20 ile hemen hemen aynı yakıtı yakıyordum, 5.28 ise biraz daha az yakıyordu 5.40'tan.
    Bakımı baya konulu film tadında diyorlar

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    her modelini dahil etsemde özellikle e60 Karpuz jant + böbrekteki M renkleri çıtaları itemlerini gördükce bir titreme, bir ilanı direk kapatma isteği geliyor bana
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şubat mart gibi fiyatlarda ne gibi değişme olur acaba ? düşer mi çıkar mı aynı mı kalır fikriniz nedir ?

Dean's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şubat mart gibi fiyatlarda ne gibi değişme olur acaba ? düşer mi çıkar mı aynı mı kalır fikriniz nedir ?
    Onun için eminim kimse net bir şey söyleyemez sanırım. İyi mal iyi para hesabı gibi şuan da koyulan araçların ucu açık 55 bin TL ye de 5.30d var , 85 bin TL ye de. Piyasa da ki değişiklikler vergilendirme sistemi ve alıcıyla alakalı bir durum.

ugurcan52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle bir araba almam için kapıya oncelıkle dizel bir clio alıp sonra bunlara bakarım ;
    EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
    BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
    DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
    D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy

ugurcan52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
    BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
    DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
    D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi konuya atılan yorumları, fikirleri neden ciddiye almıyorsun...

Seni anlıyorum,x paraya daha iyi olan a alabilecekken neden x paraya yakın maliyetle a aracından daha eski olanı alayım diyorsun, haklısın.
    Fakat attığın araçlar, kusura bakma ama çoğu patates olmuş.Bunları alsan en iyi ihtimalle 15 milyar masraf edersin, en iyi ihtimalle... Hele her şey oem olsun dersen bence daha da artar.
    Mesela 06 plakalı iç dış m paket dediği arabanın ön tampon-kaput vs kaporta çizgilerine bak.Bagaj yamuk, özellikle 11. fotoda belli.Ön kaputta Bmw logosunun olduğu yer dalgalı.Direksiyon m değil, bilmiyorum m olması gerekir mi ama onu bilen cevaplar.

Öbür karın üstünde karpuz jantlı, ızgarası m logosu renkli olan e60'da tuhaf duruyor.Zaten tüm bu ikisine ek, kışın o havada yazlık lastikle gezen adam arabasını ne kadar önemser? Kaputa karşıdan bakınca sağ tarafı da daha havada duruyor.

42 plakalı kahverengi galiba dizel e60'ın arka tampon farklı tonda.Farlar ve sisler çok solgun bence değişmeli.Direksiyon ufalanmaya başlamış gibi geldi, o kilometrede bir e60'ın direksiyonunun bu kadar ezileceğini sanmıyorum.Koltuk süngerleri bile ezilmeye başlamış.Kilometreyse doğruysa bile ağır bakımı yapıldı mı? Arabanın her yeri dalga dalga, en basitinden 7. fotoda kapı eteklerine bakın.

64 plakalı e60 facia zaten.Değişen yok demiş ama ızgara bile yan sanayi galiba? Orijinalinden farklı.Sürücü kapısı havada duruyor ayrıca.

Daha sayarım da gerek yok.Bu bütçede e60 hayalini bence bırakın, takip edin ama çok zor.Ha hasarı sorun değil, başıma da dert açarsa razıyım diyorsanız sorun yok.Gerçekten kafaya taktıysanız gidin yerinde görün bizim yorumlarımız doğru da olmayabilir.Ama çok çok büyük ihtimalle öf niye gittim vah niye gittim der durursunuz.Konuya kaç kişi yazdı çoğu e60 bu bütçeye zor diyor, ille de e60 diyorsanız bence model düşürün, veya çokomeli arttırın.
    Selametle.

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlamayın ama bu araçları gerçekten almayı düşünüyorsanız ya arabandan anlamıyorsunuz yada dalga geçiyorsunuz ilanlar enkaz sanayiden çıkamaz vaziyettedir çoğu. İlk sahibinden temiz vs.e60 530d halan bugün 100bin lira tertemiz eder.mantıklı olarak bakın şu koyduğunuz paralara clio vermiyorlar acaba bu adamlar neden 530d gibi bir aracı 60 liraya veriyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız tabiki düşük bütçe ama sonuç olarak 13 yaşında arabalar.sıfır gibisini zaten 100e alamazsınız.Önemli olan aldıktan sonra cok masraf çıkarmaması .Yoksa her araç masraf cıkartır.Öte yandan bi aracın kazalı olması onun buyuk masraflar cıkaracagı anlamına gelmez.adamın arabası hıc kazasız olur ama bakımları yapmaz elınde patlar.baktıgın zaman da muaazam araba gıbı durur.Bır de bazen sıkışan falan oluyor uyguna satıyorlar ondan bakıyorum boyle uyguna.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60 liraya 530d alırsan 90'lık olursun. 90 liralık olduğun gibi elinde temiz bir bmw olmaz

30-35 kodlu tertemiz e60 rahatlıkla 100 binden fazla eder.

E39 bakarsan reel tüketimde 28 galiba en az yakanı. Kendime bakıyor olsam 28-30-40 bakarım. Yaşları büyüdü vergileri kalmadı bu arabaların artık.

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız tabiki düşük bütçe ama sonuç olarak 13 yaşında arabalar.sıfır gibisini zaten 100e alamazsınız.Önemli olan aldıktan sonra cok masraf çıkarmaması .Yoksa her araç masraf cıkartır.Öte yandan bi aracın kazalı olması onun buyuk masraflar cıkaracagı anlamına gelmez.adamın arabası hıc kazasız olur ama bakımları yapmaz elınde patlar.baktıgın zaman da muaazam araba gıbı durur.Bır de bazen sıkışan falan oluyor uyguna satıyorlar ondan bakıyorum boyle uyguna.
    Abi orasını bilemeyiz dediğim gibi, kaporta leştir, şasisi, motoru şanzımanı gibi arabanın her yeri kusursuzdur yerinde görmeden emin olamazsın.Ama attığın ilanları açıyorum, kaporta tamamen yamuk yumuk, karpuz jantlar 30k xenonlar, değişik fontlu plakalar,m logo renkli ızgara, kilometreyle tamamen ters parçalar, tamamen bordo filmli stoplar, veya karartılmış...
    E şartlar bu olunca ben arabanın hiçbir yerine güvenmiyorum.Motorunda, yürüründe sorun olmasa bile şu arabalaın hiçbirini de alıp binmem.Oem jant, sonra yaz-kış lastik, km yüksek değişmesi gereken parçalar, ağır bakımlar, oem far-stop grubu vs liste uzar, hatta uçar gider.
    Ki şu araçların kullanıcı profili de az çok bellidir.Yürütmeye gücünüz yetiyorsa e39 540i alın.X pipe bir egzoz yaptırırsınız, gürül gürül,tertemiz olduktan sonra bozamayacağı e60 da kalmaz.
    Yedek parçası falan da her türlü e60'dan uygundur.

Yoksa dediğiniz gibi sıkışıp satan birine denk gelmedikçe bu fiyata alamazsınız ki sıkışan da çok çok 75'e koyar ertesi gün satar diye düşünüyorum.

huncherry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav biladerim 5 sayfadır aynı şeyi konuşuyoruz; baktığın arabada hem en önden hem cam kenarı olmuyor maalesef. sürekli ona o parayı vereceğime şunu alırım kafasındasın,burada tavsiye edilenleri yabana atma. hatta 60 bin bütçen varsa 7-8 kenara ayır. 53 bin tl bandında e39'lara bak,buraya link at onlara yoğunlaşalım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler