İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Fiyatlara sudan ucuz diyeceğim ama ucuz dediğimiz su bile 50 kuruş
Bunlar hep hikaye ekonomik kriz sebebiyle farklı yollarla satış amacındalar.
Bir dairenin maliye hadi 80- 90 bin olsun bunu 800 - 900'e satıyorlar.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
bi süredir oh ne güzel her yanı balkon trakya tarafında bi arsa vardı o ne haldedir falan fıstık diye hayal mayal kurarken dün sabah oturup sahibindene yalı ataköy yazdım
insan hayret etmiyor insanlıktan çıkıyor![]()
- Bize Her Yer TRABZON
yatırımlık arıyorsanız antalyaya filan salça olun bence. geçen sene 135bine aldığım sıfır 2+1 ebeveyn banyolu bahçeli otoparklı daire şuan 220 altına bulamıyorum. deli prim yapıyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Yalı ataköy nekadar pahalı olabilir acaba diyecektim sahibindeni açıp bakınca kanım dondu resmen
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
geneli
Konut Fiyatları sahibinden.com'da
Yok ebesinin **ı Ali Sami - YouTube
1881 - 193∞
Evveli hafta Dolar konusunda "şuan yatırım yapılacak en güzdl şey gayrimenkul, çünkü faiz artırımı olacak ve faizler artacak. İster istemez gayrimenkul fiyatlarıda yükselmeye meyilli. Alabiliyorsanız düşük faizli uzun vadeli gayrimenkul alın." dediğimde forumun çok bilmiş birsürü müdavimi gülmüştü
Şimdi bu konuyu tartışıyoruz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
2 gündür şu karat 34 fiyatlarına bakıp bakıp gözlerimi ovuyorum doğru mu gördüm acaba diye, max 2-3 sene öncesine kadar kurbanlık satış hatta kesilme alanı olan yerde 2+1 neredeyse 1 milyon, herkesin evinde ayakkabı kutularımı var bi bizmi fakiriz acaba anlayamadım, o paraya etilerde ulus ta ev alabiliyorsun.
Bu denli uzun yatırıma girecek arkadaşların öncelikle Kiracı olması avantaj.
Tahmini 1500 tl kirada oturduğunuz bir daireyi, siz uzun vadede 2500-3000 tl aralığında sabit faize alabiliyorsanız avantajısınız.
Çünkü bugün 1500 tl olan kiranız her yıl %10 yasal artışa maruz kalacak. Birkaç sene sonra zaten normal olan kiranız kadar hatta daha ilerde daha azını ev sahibi olmak için ödeyeceksiniz.
Kiracı değilde eğer yatırım amaçlı alıyorsanızda. Belirlediğiniz tavan bir rakamdan hemen kiracı sokup ödediğiniz rakamı hafifletin. Düşününki 10 yada 20 yıl sonra yine daire sizin ama içinden kira bedeli sürekli düşmüş şekilde
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yakın tanıdıklarımdan da olmak üzere birçok insan şu anda bilinmiş markaların konut projelerinden topraktan ev satın alıp, inşaat bittikten sonra 2 3 misline satmak yoluyla yatırım yapıyor![]()
Bir emlakçı olarak şunu söyleyebilirim konut artık eskisi gibi kazandırmayacak 240 ay vadeyle alınca tefe üfe ile astronomik rakamlara gelecek bizim insanımız önce alıp sonrasında elinden çıkarmaya çalışacak örnek olarak başakşehirde emlak konut başakşehir evleri yapıldı en son 6 aylık tefe üfe artımı 300 civarı yansıdı 3+1 lere bu ev sahiplerinin yanlış hatırlamıyorsam 114 taksiti daha var toplam maliyete bakarsanız en son artışla borçun üstüne 34 bin civarı daha eklendi bu yılın ortasında bi bu kadar daha eklenir. Bazen diyorum keşke suriyeli olsak da Cuhmyuurbaşkanımız bizede tokiden konut vermeyi düşünse.
Miami beach de şöle bi ev ilanı var lokasyonu bilmem hiç öylesine baktım
733 85th St, Miami Beach, FL 33141, MLS A10114324 - $232,000
Everyday I ** çapuling...
Şimdi buradaki 2+1 lerin lokasyonu buradan iyi mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)