User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Emlak Konut 240 ay Vade 0,79 Faiz Oranı Hakk

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pehh 3.5 trilyon be abi

ellerinde patlamamış güzel ama diğer seçenekler varken heleki deniz kenarı orası gözümde çöp artık, dediğim gibi kokusu bile yetiyor ataköy konaklarını sevmememe
    Önünden araçla geçerken durulmuyor. Bir de bu kadar para verip burada mı kalınır.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler TOKI, Emlak Konut vs hiç farketmez, gidin önce bir kaliteyi görün, satış sözleşmesinde yazan malzemelerin yüzde kaçı kullanılmış tespit edin, 200 bin lira etmeyecek çöpleri şimdi astronomik rakamlarla vadeli olarak itelemeye çalışıyorlar, merak etmeyin halkımız bunu da yer...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sportwagon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karat 34 Yenibosna fiyat listesi:
    1+0'lar 288 bin TL ile 325 bin TL arasında
    1+1'ler 440 bin TL ile 788 bin TL arasında
    2+1'ler 835 bin TL ile 1 milyon 100 TL arasında
    1+1 dubleksler 758 bin TL 974 bin TL
    2+1 dubleksler 852 bin TL 1 milyon 49 bin TL
    3+1 dubleksler 1 milyon 512 bin TL 1 milyon 512 bin TL
    Ofis fiyatları 916 bin TL 3 milyon 925 bin TL arasında değişiyor.

Sayenizde merak edip bakayım dedim yüzümde güller açtı...
    en kötü 1+1 daire alsan 440-790 arasıymış. afersiniz çüş demek istiyorum. 240 ay sıfır vade olsa ne yazar...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emlak'ta ki son 2 yıllık artışı gerçekten hayretle izliyorum . Artık emlakçı aç gözlülüğü mü deriz ; alıcıda ki bilgisiz yaklaşım har vurup harman savurma mı deriz bilemiyorum neredeyse 4 katı kazanmış daireler . Örnek ; geçen sene şubatta ilan falan değil direk emlakçı bir tanıdık vasıtasıyla 750.000e almıştık (ilanda da 950-1'den bulunuyordu) B tipi 2.5+1 geçiyor konum harici bir özelliği de olduğunu zannetmiyorum üstüne 2 milyon koymuş akıl karı mı bu ? Ya da hangi sektörde bu kadar kazanç var aklım ermiyor

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülke arabada tek parça boya varsa kıllanır ama ev alırken nelere bakması gerektiğini bilmez, hangi fiyattan alması gerektiğini araştırmaz... genelde 'bizim Ahmet almış, çok prim yapacakmış' ya da 'bizim muhasebecinin amcası demiş, orada milletvekilleri doktorlar hakimler alıyormuş hep!' sözleriyle tufaya geliriz...

isim vermeyim Ankara'nın elit projelerinden birinden bir tanıdığımız ev almış, rica etti teslim tarihi geçti gidelim bakalım diye... evin teslimine minimum 6-7 ay var, işçilikler berbat, kullanılan malzemeler 3. sınıf ve de 2+1 e verilen ücret 850bin TL... şu an avukatı ihtarname çekti bakalım ne olacak...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedir bu fiyatlar ya milyonlar havada uçuyor. Gayrimenkul danışmanlarına sorsan İstanbul diğer metropollere göre çok ucuz hala değerlenecek. Ulan kıyasladığın metropol Avrupanın başlıça şehirleri. İçine edilmiş bir şehirde yaşamak için 20 sene köleliğe imza atacam yok ya.. Dün akşam haberlerde vardı 240 ay 3300 TL 120 Ay 5000 tl miş ödeme 0,79 faizle!! rakamlarda sapma olabilir ama böyle bir şeydi. ya sen zaten adamdan bir ev parası faiz alıyorsun bide bunu ballandıra ballandıra anlatıyorsun !!
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim şahsi fikrim 50 60 sene kalacağım bir hayat için bukadar yüksek yatırımlara çabalamamak gerekiyor. Fiyatlar bana çok çok uçuk geliyor. Ben o fiyatlara daire almak için aşırı stres ve iş altına girmeyi istemem şahsen. Alana hayırlı uğurlu olsun.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuanda yatırımlık sağlam bir proje var mı? Kira getirisi olacak makul bir proje.

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda yapılan bir çok konut projesinin alıcıları özellikle arap kökenli ülkelerin orta ve üst sınıfı esenler bölgesindeki satış ofislerine uğrarsanız konuyu anlıyabilirsiniz. 2 sene öncesine kadar antep, hatay, adana bölgesinden gelen kontrolsüz para yatırımcıları dahi alım yapmıyor şu anda . Bu gözler 8 daire için 10 milyon dolar nakit veren hataylı dayı gördü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatlara bak kalp krizi gecirtir adama

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sportwagon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulda yapılan bir çok konut projesinin alıcıları özellikle arap kökenli ülkelerin orta ve üst sınıfı esenler bölgesindeki satış ofislerine uğrarsanız konuyu anlıyabilirsiniz. 2 sene öncesine kadar antep, hatay, adana bölgesinden gelen kontrolsüz para yatırımcıları dahi alım yapmıyor şu anda . Bu gözler 8 daire için 10 milyon dolar nakit veren hataylı dayı gördü

İstatistiklere de bakarsak nakit alım çoğunlukta yüzde olarak. Kredili alan %30 seviyelerinde. Para aklama kokusu var sanki senin anlattığın hikayede :S
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoğu kişi hayatının 20 senesini satmak zorunda malesef bir ev alabilmek için olay yaşayıp ölmekle bitmiyor arkandaki çocuklarına bir ev bile bırakamadan ölmek bence çok kötü bir durum o çocukta sizin gibi hayata 5 adım geriden başlayacak eğer bir ev bile kalmazsa ona. Artık o ben ceketimle istanbula geldim şimdi patronum devri bitti gibi herkes bir çeşmeyi tutmuş kıpırdatmıyorlar tanımadıklarını hiçbir sektörde. ve şartlar giderek ağırlaşıyor 20 sene sonra herşey çok daha zor olacak muhtemelen.

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wromm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İstatistiklere de bakarsak nakit alım çoğunlukta yüzde olarak. Kredili alan %30 seviyelerinde. Para aklama kokusu var sanki senin anlattığın hikayede :S
    Nereden buldun yasasını m a l u m oluşum iktidara gelir gekmez ondört sene önce kaldırıldığında sebepsiz zenginleşmeler son hızla artarak birçok sektöre dağıldı en çokta emlak. Memleket zaten kara para aklayıcılarının cenneti haline geldi.

mtay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşin en pis kısmı şu

Kamu toprağını tokiye veriyorlar tokide

Bunu inşaat firmasına kat karşılığı veriyor

Sonra kamuya faizle yüksek fahiş rakamla çakıyor

Ya küfür edilmiyor mu acaba kamuya

Hocam net ve güzel açıklama, süper

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çoğu kişi hayatının 20 senesini satmak zorunda malesef bir ev alabilmek için olay yaşayıp ölmekle bitmiyor arkandaki çocuklarına bir ev bile bırakamadan ölmek bence çok kötü bir durum o çocukta sizin gibi hayata 5 adım geriden başlayacak eğer bir ev bile kalmazsa ona. Artık o ben ceketimle istanbula geldim şimdi patronum devri bitti gibi herkes bir çeşmeyi tutmuş kıpırdatmıyorlar tanımadıklarını hiçbir sektörde. ve şartlar giderek ağırlaşıyor 20 sene sonra herşey çok daha zor olacak muhtemelen.
    Çok doğru söylemişsin, etrafımdaki paralı adamların nasıl zengin oldunuz abi siz sorusuna anlattıklarının içeriği hep bomboş, kıytırık bir dükkan açmışlar veya bir kamyon kiralamış ama şimdi 10 tane dairesi milyon nakiti var adamın. 20-30 sene önce hakikaten çok para varmış İstanbul'da. Aksaray-Laleli belgeseli yapıyorlardı Trt'de izlemiştim, bir hacı dayı 20 sene önce İstanbul'a yağmur yağarken Laleli'ye dolar yağıyor demişti adam haklı imiş.

Bir örnek daha vereyim Peder'in eskiden Hotel Resepsiyonu iken kazandığı parayı ben Hotel sahibi olarak kazanamıyorum. Bu durumu özetliyor.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuanda yatırımlık sağlam bir proje var mı? Kira getirisi olacak makul bir proje.
    açıkcası kişisel goruşum yeni projelerden çok oturmuş proje baksan veya semt ev baksan kira konusunda daha iyi olur

yeni yapılmış bomboş kiracı arayan birsuru dairenin olduğu bir yatırım kira beklentisi için kotu tercih olur

Alıntı Wromm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ev en güzel para aklama yolu şuan , bankaya goturup 1milyon tl nakit yatırıcam desen yatıramazsın ama gidip nakit bir ev alırsan noter satışı ile evi alan hesabına yatırabiliyor nakitin olmasada artık 1milyon değerinde belgeli evin oluyor

şuan için bunu pek sorgulamıyorlar ki bence bilerek zamanı gelince bunuda sorgulamaya başlar devlet

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uc ay once Tr de iken sefakoy basin ekspres yolunda yapilan bir projeye ugradim dolarda yukseliyorken acaba birseyler alsammi diye. 1+0 ( su anki mevcut evimizin salonu buyuklugunde ) 360k tl demislerdi. LOL. Kafayi yemisler almayin patlasin hepsi ellerinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf okulumuza yakın diye 1+1 dandik evlere baya baya yüksek yazıyorlar

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O paralara en kralindan villa yaparım. Garajli flan. Icine de bi sti bi range çekerim. Çocuğumu koleje gönderir servis parasını 5 yillik peşin verir bide köşeye tekel açarım flan. Bilader 1 trilyona ev mi olur. Ayıp günah yazık ya.
    SWAT

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler