User Tag List

Sayfa 14/25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
457 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Birisi birisini fena benzetmiş

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah razı olsun, güzel destekleriyle bugün mesajlar yollayan ve arayan arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim ve abilerim...

benim bu saatten sonra içimde, vicdanımda çok rahat. hala iddia olduğunu söyleyebiliyorsa valla helal olsun, güzel kafa yaşıyorsun, ne şekil haplarla patlıyorsun?

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

TEST | VW Golf GTI - YouTube

Elinde hissettin
    kaçıncı dk ?

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunca senede yanlis yatırım yaptık. Çekirdeğe yatırmayı akıl etseydik şimdi ülkenin en bilinen markasıydik peh...
    Saman ithal ediyoruz çekirdek mi üreticez?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bunca senelik topçuyum böle kale görmedim.
    Bu konuya bukadar yorum yapılmasının sebebi sevdiğimiz bir kardeşimize yapılan hakssiz iftiradır. Biz burda yeri geliyor dolandırıcılık konusunda da 100 sayfa yazıyoruz bu durumda hakkında konuştuğumuz dolandırıcıda baya başarılı oluyor değil mi....
    Bol bol eline sağlık okuyorum, kesinlikle çizginize uymayan şeyler.. Konu başlığı bile "benzetmiş".. Haksızlığa uğrayan birinin hak aramak için açtığı bir konu değil malesef..

cuneytturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaçıncı dk ?
    Son 1 dakika

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    26:19 arabanın ırzına nasıl geçilir? giden arabanın vitesi neden p ye almaya çalışılır? Sorsan mühendis ama otomatik arabayı hareket halınde p ye almaya çalışır

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan reise üzüldüm...

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bol bol eline sağlık okuyorum, kesinlikle çizginize uymayan şeyler.. Konu başlığı bile "benzetmiş".. Haksızlığa uğrayan birinin hak aramak için açtığı bir konu değil malesef..
    Dostum bol bol eline saglik okuyosan( ki tekrar Bugranin eline saglik diyorum) bu forumun cizgisi bu sekilde begenmiyosan baska foruma gidebilirsin kimse kimseyi zorla turmuyor.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    D den P ye aldığında bu ülkeyi terk etmeliydi asıl
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Drive Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otopark forumada bakıyorum burayada bazı arkadaslar konu iki kişi arasında yazmışlarda and zaten kapanan bi konuyu tekrar gündeme getirip gider ayak son şakasını yapmaya kalkmış bugrada bu sefer susmamış bütün herşeyi anlatmış şimdi madem bizlere yumruk yediği fotoğrafı atıp beni dövdüler abi ayağı yapıyorsan karşıdan cevap geldiğinde de bu ikimiz arasinda veya bu olay iki kişinin arasında demek anlamsiz madem ortaya bi suçlama attın karşılık geldiğinde cevabınıda vereceksin
    Drive Fast Live Young
    One Love E39
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı baba yaşın 30 falan dinlemem izmirin ortasında soda şişesine oturturum seni

Drive Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsun, güzel destekleriyle bugün mesajlar yollayan ve arayan arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim ve abilerim...

benim bu saatten sonra içimde, vicdanımda çok rahat. hala iddia olduğunu söyleyebiliyorsa valla helal olsun, güzel kafa yaşıyorsun, ne şekil haplarla patlıyorsun?
    Sen adamsın allah yardımcın olsun
    Drive Fast Live Young
    One Love E39
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı baba yaşın 30 falan dinlemem izmirin ortasında soda şişesine oturturum seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bol bol eline saglik okuyosan( ki tekrar Bugranin eline saglik diyorum) bu forumun cizgisi bu sekilde begenmiyosan baska foruma gidebilirsin kimse kimseyi zorla turmuyor.
    Ahahah la herkes bunu söylemek için fırsat kolluyor, ben yönetimin çizgisinin bu olmadığını biliyorum, sizin çizginiz ne?? Suçluya cezasını biz veririz mi? Umarım bir gün düşüncenizin hatalı olduğunu cezaevindeyken anlamazsınız

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok gecmis olsun. Hizla yukseldiler, hakettiler ama Türkiyede hic bir basari cezasiz kalmaz. Guzel ulkemin guzel insanlarindan biri cezasini vermeye kalkmistir ne olcak baska
    Konunun detayini ogrenince sozumu geri aliyorum. Zaten bu ulke disinda bir ulke var herkes kacip kacip oraya gidiyor sanki sinasi orda ram's orda simdide and gidiyor yaramaz adammis vay be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahah la herkes bunu söylemek için fırsat kolluyor, ben yönetimin çizgisinin bu olmadığını biliyorum, sizin çizginiz ne?? Suçluya cezasını biz veririz mi? Umarım bir gün düşüncenizin hatalı olduğunu cezaevindeyken anlamazsınız
    Suçlu suçsuz diye adlandirdigin iki tarafta yasal yollarla hak aramadiysa demekki yasal olmayan yollarlada bazi seyler olabiliyor biraz empati yapip Bugranin yasadiklarini kendin yasamis gibi dusun egerki seni tahrik eden kisiye hic bir sey yapmiyorsan senin rahatligindir derim ve buradaki %80 kisinin bu rahatligi saglamayacagindan da eminim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sergileyemeyeceginden olacakti

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G.U.Z

And arkadaşına selam söyle amaçlı amaçsız savunma laflarını hiç sevmiyorum. Otopark gibi yeni ve basit bir "forum"'u yılların bilgi birikimi olan techturkey ile sidik yarışına sokmak anlamsız olur diye düşünüyorum. Otopark Sinan'ın güzel bir geçmişi var hemen hemen de sevmeyen yok. Herkes gayet ılımlı ve güzel yorumlar yapıyor kendisi için .
    And'ı seven yok,sayan yok bu demek değil ki her türlü şiddete maruz kalsın. Ama gerekli açıklamayı yapmış şiddeti gösteren kişi ve bu kadar sevmeyen adamın gözünde de gayet normal karşılanıyor sebepleri ortada.

Tek katıldığım nokta focus ile kaza yapıyor üstüne bir de bu olay , öyle tip ve karakterde ki insanların hoşuna gider böyle bol sayfaları konular şu an egosunu tatmin ediyordur. Normal şartlar altında isyan edilmesi gerekir ama onunla geçmişi olan insanların anlattıkları bunun tam tersinin göstergesidir.

Sinan başkan güncel olaylara dönerse çoğu kişi severek devam eder izlemeye . Kendisi pek de önemli ya da başarılı biri değil . Geçmiş olsun.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son cümlede "kendisi pek de önemli değil" and için olacaktı.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yönetimin çizgisi tabiki bu değil. Ama konu bu. Biri birine sövmuş üstüne yürümüş adam da kendini korumuş vurmuş yumrugu. Konuyu dillendirmemis kapatmış. Sonrasonda bu noktadayız. Şiddeti onaylamıyorum ama biri bana sövse üzerime yürüse yerden keserim. Yoldaki masum vatandaşa atılmış tekme değil konu ikisini ayırt edebilecek yaştasın lütfen yazılanları sağa sola çekme daha fazla...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    G.U.Z

And arkadaşına selam söyle amaçlı amaçsız savunma laflarını hiç sevmiyorum. Otopark gibi yeni ve basit bir "forum"'u yılların bilgi birikimi olan techturkey ile sidik yarışına sokmak anlamsız olur diye düşünüyorum. Otopark Sinan'ın güzel bir geçmişi var hemen hemen de sevmeyen yok. Herkes gayet ılımlı ve güzel yorumlar yapıyor kendisi için .
    And'ı seven yok,sayan yok bu demek değil ki her türlü şiddete maruz kalsın. Ama gerekli açıklamayı yapmış şiddeti gösteren kişi ve bu kadar sevmeyen adamın gözünde de gayet normal karşılanıyor sebepleri ortada.

Tek katıldığım nokta focus ile kaza yapıyor üstüne bir de bu olay , öyle tip ve karakterde ki insanların hoşuna gider böyle bol sayfaları konular şu an egosunu tatmin ediyordur. Normal şartlar altında isyan edilmesi gerekir ama onunla geçmişi olan insanların anlattıkları bunun tam tersinin göstergesidir.

Sinan başkan güncel olaylara dönerse çoğu kişi severek devam eder izlemeye . Kendisi pek de önemli ya da başarılı biri değil . Geçmiş olsun.

Öncelikle objektif olarak yazdığınız için teşekkür ederim, umarım dayı mevzusunu atlatır, gönlünüzce bir işe girersiniz.
    2konuda itirazım var, and arkadaşım değil, sadece bir dönem aynı forumdaydık, ona ismimi söyleseniz hiç birşey ifade etmez onun için, 2.si kadrosu yeni de olsa otopark(oto-park) en eski otomobil forumlarındandır modifiyem, cardanadam zamanlarında mevcut olan bir forum.
    And ne yazacak merakla bekliyorum, giderayak yaptığı hamlelere kendi forumunda da tepki var, Sinan ın destek olmadığı bie açıklama hiçbir şey ifade etmeyecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler