User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İspark ödememe

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    küçükyalıda delta hospital var bilenler vardır belki fizik tedaviye gidiorum dünde aynı yere koymuştum bugün bi geldim fiş var 5 tl bide 20 gün gidicem 100 tl park parasımı vercem böyle saçmalık olamaz üye olduğum macfitin önünede baktılar rağbet var dikmişlerdi elemanları gidemiyorum diye iptal ettirmeye niyetim vardıda gittiğimdede sıkıntı olmaya başlayınca iptal ettirmiştim üyeliği

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda bizim Burbakçılar bildiğin sümük gibi yapışıyorlar insana. Bende ödemiyorum kaç tane de araba sattım otopark borcuyla herhangi bir yaptırım yok

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klasik taktiğim yaz plakaya şirket aracı zaten diyorum çok debelenirse yanımda para yok şirkette bu fişleri kabul etmiyor yaz sen plakaya diyorum geçip gidiyorum.

resmen otopark mafyacılığı dönüyor kim bilir nereye kimlere gidiyor o paralar ( Düzcedekiler Audi'ye gidiyor da ) vergi vs hiç birşeyde yok

Han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan bir yaptırımı yok eyvallah. Satışda önümüze gelmez muaynede gelmez. Aracida ispark borclariyla sattik gitti. 3 yil sonra bu arabanin bu tarihde sahibi senmişsin ispark borcu var üstüne faizide bu derlerse nasıl olucak o iş ? İnsanı 5 10 lirayı ödemediğine pişman ederler valla

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan bir yaptırımı yok eyvallah. Satışda önümüze gelmez muaynede gelmez. Aracida ispark borclariyla sattik gitti. 3 yil sonra bu arabanin bu tarihde sahibi senmişsin ispark borcu var üstüne faizide bu derlerse nasıl olucak o iş ? İnsanı 5 10 lirayı ödemediğine pişman ederler valla
    Bende bundan korkuyorum

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    geçmişe dönük borcun bir süresi vardır 5 yıldı galiba bu bir..

ikincisi öyle 3 sene 5 sene sonra borcun varmış derlerse bunun ayarı olmaz memlekete bir araç sahibinde bir kaç yıldan fazla durmuyor artı olarak bazı arabalar yıl iki üç kez el bile değiştiriyor kime nasıl yollasınlar. hadi onu geçdim istanbula şehir dışından bile araçlar geliyor.. plakalar değişiyor arabalar hurdaya çıkıyor insanlar hakkın rahmetine kavuşuyor.. kısaca o iş zor. öyle ibr şeyde on milyonlarca insana ceza gider..

o cezayı yollıyan adamın kendine bile geçmişdeki araçlarından falan bir tanesinden ceza gider
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursada hiç ödemiyorum Götün Götün yaklaşan görevliyede yaz diyorum bilader senin görevin zaten yazmak tahsilat kısmı belediyeye ait

zaten para almaya gelen plakayı girince görüyor ordaki eski borçları her arabada 5-6 bin lira olmuş geçenlerde sorguladım ama bir süre sonra yazmayı bırakıyorlar burda
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazıları plaka yaz deyince trip atıyor, hatta kavga çıkartmaya çalışan bile oldu . Bu arkadaşlara böyle plaka yaz deyince giren çıkan bişey var mı acaba
    Livestrong

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence cebe atilan baya bir meblag da vardir. Bazilarindan fis istemezseniz vermiyorlar. Oderseniz kesin fis alin adam parayi cebe atip plakaya arkanizdan yazabilir kimisi geliyor 5 lira ver yeter deyip kapatiyor konuyu Yada palakanizi yazmiyorlar giris aatininya aklinda yada bir kenarda tutuyor. Ona gore ucret istiyor fis soyleyince abi yanlis olmus diyip size cikis saatinizden sonrasina fis kesmeye calisiyorlar Herkes dolandirici memlekette. Odememek en guzeli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görevliler yaptıkları tahsilatlar üzerinden prim alıyorlar bu yüzden para almak istiyorlar. Ben de satış yaptım o şekilde Bursa'da herhangi bir sorun çıkmadı.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildiğim kadarıyla günlük kotları var, onları doldurmaları gerekiyor mesai içinde. Eksik çıkarsa cebimizden vermemiz gerekiyor dedi bir tanesi hatta. Fazla çıkarsa da size kalıyor mu dedim kalmıyor dedi. Pek inanmadım.

İzmit'tekiler özellikle iyice mafyaya bağlamışlar yolda önümü kesip arabanın fotoğrafını çekmeye çalışıyorlar ellerindeki cihazlarla. Garip bir hal almış.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En son Ankara'da olanları hatırlarsınız. Ulusta görevliler esnafı canından bezdirdi en son esnafla kavga edip ufacık çocuğu silahla vurdu. Daha sonra Ankara genelinde belediye ücretsiz yaptı.

Çoğu ilde gördüğüm kadarıyla durum pek hoş değil. İnsanları ciddi manada rahatsız ediyorlar bazen.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gene o 90 lılarda değneci köy kahyalarının zamanına göre misli misli iyi şu anda .. gene bir nizam düzen sistem var şu anda.. gerçi hala tam atamadılar o değnekcileri fatih de falan hala ara ara var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'nın da değnekçileri meşhur, koy arabanı Tunalı'ya veya Sıhhiyeye,iki dakika sonra hemen tipi bozuk biri gelir.
    Klasik cümle : " arabanın başına bişey gelirse karışmam " (parayı bizle beraber kazanıyor pezemenk)
    Tercümesi : HEY dostum lanet olası 5 lirayı ateşle hemen, yoksa geldiğinde arabanı her tarafı çizik ve sileceği kırık bir halde bulursun"

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Belediye otopark mafyası oldu ben de ödemiyorum. Bu isparkçılar tahsil ettikleri para üstünden komisyon alıyorlar o yüzden vermeyince sinirleniyorlar.
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı 1 kere çektirsen 200 TL'ye mal oluyor.
    Onun yerine 5-10 TL otoparka vermek mantıklı.
    Eğer arabayı alırken adam gelirse plakaya yaz diyorum.
    Park ederken gelirse "15 dk ücretsiz, işim kısa, 15 dk geçerse yaz" diyorum. Dönüşte adam yoksa dip gaz full yan alayına isyan, adam varsa bakınız 1 üst satır .
    Okumadan imzalamam.....

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    banada gördümü boyuna yapışıyor valla daha geçen yeşilköydeyapıştı madonun karşı kaldırımda abi 7 lira vermicem dedim yaz plakaya söyle ık mık etti biraz sonra olmayınca abi mesai 2 saate bitiyor ozaman verirsin olmadı dedi tabiki alamadı @Sezgin daha yeni bizim locanın ordaki yere ugricam 2 dakika neyse eczaneden halletim işimi çıktım geldi abi borcun var dedi, ee yani var biliyorum ödiycenmi yoksa dursun alırsınız biara insallah dedim aarkadaşın vel bakışları ışıgında terk ettim

Ayrıca merak ettiğim bu para vermeme olayı giriş-cıkısta bariyerli olanlarda ödemicem plakaya yaz desek açmaz heralde bariyeri örnek karaköy katlı-bakırköy deniz otobusunun ordaki otopark gibi
    1881 - 193

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende diyorum bu kadar kısa aralıklarla neden bu kadar çok ispark görevlisi var.
    Sebebi kaçan olmasın diyeymiş.

Ben genelde veriyorum ama 2 farklı isparkçıyla konuşmamda(Birisi çalıştığım kuruma gelmişti kendi özel işi için diğeriyle isparkda konuştuk) bana yüklü miktar olmayınca birşey olmuyor dedi. Milyarlık borçların peşine koşuyorlar dedi.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca borç var iken satışını almıştım aralık 9 da.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler