User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Kira Çarpanı Evin Gerçek Değerini Hesaplama

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bir diğer konu kardeşime ev aldırdım

Zarla zorla kazandığını harcıyordu

Stüdyo 170.000 tl bir rezidans daire aldım 900 tl kira getirili

Keşke 2,3 sene önce aldaydık dedi

Nedeni borcu bitince birikmişi olacak olması

Ev almanın diğer iyi tarafıda bu tabi

Parayı elde tutamayanlara fırsat

Aldığımız ev 2018 metro durağı yanında bitmiş disneyland falan yani

Evi değerlenecek olması faizleri bir miktar amorti edecek

Doğru lokasyon ve projede hesap kitaba gerek yok
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yada işte yiğitin yaptığını para varsa yapmak lazım yiğitin yaptığıda sistemde açık bugı görmüş ordan dalıyor içeri
    kentsel donuşumde ekstra bir avantaj daha var , eğer konum uygunsa iş merkezi olarakda proje yapılabiliyor ruhsat oyle alındığında kiraya verilebilirlik çok daha geniş bir kitleye ulaştığı gibi kira ucretide katlıyor daire değeride ve binada isteyenler daire olarakta taşınıp oturabiliyorda

yakın zamanda bitane yaptık o şekilde donuşum inşaat maliyeti yükselsede kesinlikle kendini amorti eder

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kentsel donuşumde ekstra bir avantaj daha var , eğer konum uygunsa iş merkezi olarakda proje yapılabiliyor ruhsat oyle alındığında kiraya verilebilirlik çok daha geniş bir kitleye ulaştığı gibi kira ucretide katlıyor daire değeride ve binada isteyenler daire olarakta taşınıp oturabiliyorda

yakın zamanda bitane yaptık o şekilde donuşum inşaat maliyeti yükselsede kesinlikle kendini amorti eder
    Aynen kentsel dönüşüm bir fırsat onun bu hesap kitaplarla bir ilgisi yok.. ama en büyük karı daha kentsel dönüşüm oraya gitmeden haber alıp ordan ev almak yada evler alabilmek o zaman güzel temiz voleyi vurursun.. oda çevre duyum ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bana görede bir noktada istanbul bina arzına doyucak belkide doydu.. aç adam gibi düşünün karnı doydukdan sonra tıkabasa önüne ne koysanız yiyemez.. aynısı istanbuldada bana göre bir açlık vardı yapıya talep vardı ama bence şu anda arz talebi aşdı.. geri dönüşüm ve yeni semtler şehirlerle beraber bence ilerde fiyatlarda genel olarak merkezler eski istanbul denilen semtler dışında bir değer düşüşü olucağını düşünüyorum.. balon söndümü yada patladımı zaten olucak onun bu dediğimle bir ilgisi yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben daha bu çarpana uyan ev görmedim..Emlak işi ile ilgiliyim baya , ne Sakarya'da ne Ankara'da bulunduğum muhitlerde uymuyor..

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hali hazırda lisansım olmasına rağmen değerleme yapmıyorum, fakat kardeşim aktif olarak çalışıyor. O iş o kadar basit değil, bilesiniz. Bir sürü faktör var değerleme için. Bir evin gerçek değeri ''satılabilir'' değerdir mesela. Banka ters bir durumda satışa çıkarır ve minimum zararla da satar ekspertiz değeri üzerinden.

Oturduğumuz evi alırken çok bilmiş bir eksper yamağı ''pahalıya alıyorsunuz'' demişti. Neticede ben haklı çıktım. Onu dinleyip almasaydım dövünüyordum şimdiye.

Yani siz siz olun, bilhassa yaşayacağı evi (ecnebilerin yuva dediği türden yani) alırken kimseye akıl vermeyin. Hesabını kitabını yapsın, bütçesine uyarsa alır uymazsa almaz. Herkes yatırım amaçlı alıyor neticede.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler