User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
151 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Asgari ücretlinin 5 ayda alabileceği bir araba çıkmayacak mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asgari ücret : 1400 TL, yarısını ayrısa 5 ayda 3500 TL

İlk defa araba alacak bir çalışan ortalama 2000 TL sigorta
    illaki muayne ve mtv denk gelir : 500 TL
    alınca masrafsız değildir bakım vs: 500 TL
    5 aylık yakıt : 500 TL

Arabayı almadan içeri girdik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu yüzünü siyasete, sırtını kıbleye dönmüş.

Düzbo'lu Elfo'lu Filtro'lu Şahin ve Kartal kardeşler başkent göbeklerinde tandem kasarak dönerken bu ne terbiyesizlik?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İslam düşmanlığını da bırakın artık ayağınız taşa takılsa suç İslamiyet'in olacak adam araba alamadım diye dinden çıkacakmış bu nasıl bir düşünce tarzı

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İslam düşmanlığını da bırakın artık ayağınız taşa takılsa suç İslamiyet'in olacak adam araba alamadım diye dinden çıkacakmış bu nasıl bir düşünce tarzı
    Kardes kimsenin islam dusmanligi yaptigi yok. İslam adi altinda insanlarin milyarlar kazanmasina vurgu yaptik.

8-9-3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ustam yer yüzünde hiç bir ülke, vatandaşına orantısız maaşla ürün fiyatı biçmiyor ve buna ses çıkarınca sen esselatü besselamın ümmetindensin şükret demiyor, makedon göçmeniyim makedonyaya gidiyorum makedonlar ne kadar kazanıyor biliyor musun 200-300 euro arası ama bu adamların ülkede herşey ucuz o minicik para herşeye yetiyor makedonlar 200 euro ile haftanın 3-4 günü bara gidiyor, arabasıyla geziyor.

biz ne yapıyoruz ağzımız kokmasın diye uğraşıyoruz.

şimdi biri beni fakir bırakıp altında araba yok gezeme yiyemem içemezken kalkıp bana senin dinin islam esselatü vesselamın ümmetinden derse beni günaha sokup hazreti peygamberinde allahında ecdadına sövdürtür olay bu anlatabiliyor muyum ben burada fakirim alım gücüm yok sen kalkmış bana islam din şükür diyorsun benim refah huzurum yokken bu konuları açarsan söverim dine kitaba.

ülkede her olay din üzerinden olduğu için dine sinirleniyoruz olay bu.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8-9-3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır yani ben müslümanım diye neden yokluğa tabi tutuluyorum başlarım fetösünede pkksınada islamınada hristiyanınada yahudisinede kitabınada.

birileri mercedes maybach geziyor ben araba sahibi olamıyorum yok arkadaş müslümanlık yokluk demekse ben müslüman değilim bu kadar basit.

Kabir azabı loading.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mutlulugun kaynagi iyi giyinmek,guzel arabalar evler,guc karizmada aslinda sizde haklisiniz.

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Bunlar adamı dinden soğutur." cümlesi geçtiği için okuduğum bir şeyi sizinle de paylaşayım: "Bu insanlar kötü örnek,bunları görüp dinden soğuyorsun,eyvallah.Lakin,dünya üzerinde çok parası olup kötü örnek olan,zulmeden,insan hayatını hiçe sayan zenginler de var.Onları da görüp paradan niye soğuyan yok?"

Düşünmeye değer bir ifadeydi bence.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Bunlar adamı dinden soğutur." cümlesi geçtiği için okuduğum bir şeyi sizinle de paylaşayım: "Bu insanlar kötü örnek,bunları görüp dinden soğuyorsun,eyvallah.Lakin,dünya üzerinde çok parası olup kötü örnek olan,zulmeden,insan hayatını hiçe sayan zenginler de var.Onları da görüp paradan niye soğuyan yok?"

Düşünmeye değer bir ifadeydi bence.
    Paradan da soguyoruz da ihtiyaçlarımız için parayı kullanıyoruz, bazıları gibi dini değil.
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes kimsenin islam dusmanligi yaptigi yok. İslam adi altinda insanlarin milyarlar kazanmasina vurgu yaptik.
    Pek öyle görünmüyor aga örnek arıyorsanız alacağınız bir kişi var. İslamiyeti siyasi kişilere, araplara bağlamayın.

..................

2 tane dil bilin, İşinizde uzmanlaşın, sürekli araştırın. Sizde ayılık 25-30k maaş alın. Burada ziraat mühendisi var 250-200 puan'lı bölümden adam mezun oldu elma üstünde uzmanlaştı 25-30k maaş alıyor aylık en az.
    He bunları yapmadınız mı yapmak zor mu geliyor kusura bakmayın siz baştan kaybettiniz. Vakti zamanında cefa çekmez iseniz sefa süremezsiniz , Asgari ücretle araba ya babadan miras kalır ya da coook beklersiniz.

Bizim milletimiz ya ben üni bitireyim(nasıl biterse bitsin). Herkeşler bana 10k lık iş teklif etsin ama hafta sonu da çalışmayayım,hiç çalışmadan emek vermeden zengin olayım kafasında olduğu sürece adamlar bize fark atmaya devam edecek...

Demek ki neymiş para kazanmanın İslamiyeti sömürmekle alakası yokmuş,

samara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asgari ücretli 5 ayda cocuguna akülü araba alabilir anca bu ortamda.
    Aynen onu bile biryerlerden kısarak para biriktirip alabillir
    Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pek öyle görünmüyor aga örnek arıyorsanız alacağınız bir kişi var. İslamiyeti siyasi kişilere, araplara bağlamayın.

..................

2 tane dil bilin, İşinizde uzmanlaşın, sürekli araştırın. Sizde ayılık 25-30k maaş alın. Burada ziraat mühendisi var 250-200 puan'lı bölümden adam mezun oldu elma üstünde uzmanlaştı 25-30k maaş alıyor aylık en az.
    He bunları yapmadınız mı yapmak zor mu geliyor kusura bakmayın siz baştan kaybettiniz. Vakti zamanında cefa çekmez iseniz sefa süremezsiniz , Asgari ücretle araba ya babadan miras kalır ya da coook beklersiniz.

Bizim milletimiz ya ben üni bitireyim(nasıl biterse bitsin). Herkeşler bana 10k lık iş teklif etsin ama hafta sonu da çalışmayayım,hiç çalışmadan emek vermeden zengin olayım kafasında olduğu sürece adamlar bize fark atmaya devam edecek...

Demek ki neymiş para kazanmanın İslamiyeti sömürmekle alakası yokmuş,
    Tarım sektöründeyim . 25-30 k hiç bir ziraat mühendisi almaz kardeşim . Istiyosa 4 tane dil bilsin nunems proto yüksel tohum vs vs en cok paranın döndügü hollanda firmalarında bile üst düzey tanıdıgım bildigim insanlar var .

Dil bilen cok kaliteli bir mühendis tanıdıgım var mesela isminide duyurdu aldıgı 5-6 lira para. Standart mühendisler iş bulursa 1400-1800 alıyolar . Konuyla alakası yok ama durum bu . Yok öyle dünya 20 30 k falan .

Konuya dönersek 5 ayda asgari ücretli açlıktan ölmezse iyi . Dini kullanarak mercedeslere binen insanlar müslüman olamaz. Şu uhud dağı kadar malım olsa dağıtırım diyen hayatı bi kac hurmayla geçmiş olan peygamberin ümmetiyiz unutmayın .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarım sektöründeyim . 25-30 k hiç bir ziraat mühendisi almaz kardeşim . Istiyosa 4 tane dil bilsin nunems proto yüksel tohum vs vs en cok paranın döndügü hollanda firmalarında bile üst düzey tanıdıgım bildigim insanlar var .

Dil bilen cok kaliteli bir mühendis tanıdıgım var mesela isminide duyurdu aldıgı 5-6 lira para. Standart mühendisler iş bulursa 1400-1800 alıyolar . Konuyla alakası yok ama durum bu . Yok öyle dünya 20 30 k falan .

Konuya dönersek 5 ayda asgari ücretli açlıktan ölmezse iyi . Dini kullanarak mercedeslere binen insanlar müslüman olamaz. Şu uhud dağı kadar malım olsa dağıtırım diyen hayatı bi kac hurmayla geçmiş olan peygamberin ümmetiyiz unutmayın .
    Alamaz mı ? Zirraat müh. isen bahsettiğim adamı nasıl bilmezsi kendisinin de bahçesi var zaten+ zirai dükkanı(adı ne bilmiyorum ilaç falan satıyor)+ büyük şirketlere danışmanlık yapıyor . SDÜ ziraatten mezun bütün hocaların tanıdığı biri. Var öyle 25-30 falan... belki daha fazlası var.

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az sabredin abiler REİS büyük oyunu tekrar tekrar bozuyor hedef 2023-2053-2071 hedef BÜYÜK TÜRKİYE

Bakın nasıl Hollanda'ya Almanya'ya atar koyuyoruz, Eyy Askeri maaş sen kimsin ya!

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mesela golf 120 bin tl oldu yeni 5 serisi dizel 400 binden başlıyor ve bunu tekel 2000 alan gibi alanlar var, tahminimce 400 bin tl haftalık geliri neyse.

asgari ücretlinin yiyip içip wc sini yapıp kasmadan 5 ayda sahip olabileceği bir araba hiç mi çıkmayacak symbol 80 bin tl fiyatıyla godaman işi oldu.
    hiç bir köklü zengin eski aileler gidipde sıcak parayla araba satın almaz.

tiko 400 bin tl 300 bin tl 200 bin tl bir arabaya yatırmaz.. onlar o parayla oynar sadece o paranın getirisi ile bile o arabayı bedavaya alırlar...

zengin böyle zengin olur parandan para yaparak.. parayı çar çur ederek değil..

onların tiko keş sıcak parayı 200-300-500 bin tl yi bir arabaya yatırması o parayı heba etmeleri çar çur etmeleri çöpe atmaları demekdir.. tam aksine bu fakir adamın yapıcağı işdir..

diyebilrisin fakirde o kadar para ne arar bulunur ben 15 sene evvel tarlasını satıp manda kasa mercedes alan köylü bir abimizi bilirim.. zengin falan değildi köyde iki göz evde kalıyordu.. evini satmışdır,tarlasını satmışdır, biryerden yıllardır beklediği bir para vardır o gelmişdir v.b ..

zengin olupda sıcak parayla alan varsada o para nerden gelmiş bir sormak lazım tabiki herkesi kastetmiyorum kesinlikle ama sıcak parayla tiko 300 bini 500 bini basan insanlar genelde illegal kara para işleri yapan insanlar oluyor bunuda piyasalarda herkes bilir.. altını çiziyim herkesi kast etmiyorum tabiki çok parası olupda nadirde olsa tiko parayla alanlar vardır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu hayatta iki zaafım var sigara ve araba ve araba sigara içinde doğabileceğim en boktan memlekette doğdum yok böyle bişey

amerikada kanada da Japonya da almanyada ingilterede doğmak vardı

şans yok arkadaş işte doğacak onca araba cenneti memleket varken bu kabir azabı gibi yerde doğduk
    Arkadaşım yanlış anlama ama bu devirde sigara içen adamın parasızlıktan dem vurmaya hakkı yoktur.O boku içiyorsan biriktirebilecek fazladan paran var demektir.Sigarayı bırak sigaraya yatırdığın her kuruşu biriktir bir senede şok olursun.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi ciddi zengin olupta 50 KURUŞ çay parasının lafını yapan adamlar var, öyle zenginler tanıyorumki adamın bankada en az 500.000 TL"si var ama genede sefalet içinde yaşıyor.

Zenginlik içinde fakirlik yaşamak nasıl bir duygudur abi

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım yanlış anlama ama bu devirde sigara içen adamın parasızlıktan dem vurmaya hakkı yoktur.O boku içiyorsan biriktirebilecek fazladan paran var demektir.Sigarayı bırak sigaraya yatırdığın her kuruşu biriktir bir senede şok olursun.
    Abi günde 10 TL"den 1 paket içen adamın sigaraya verdiği senelik para 3600 TL yapıyor, eee bu adam 20 yıl içse 72.000 TL yapıyor.

Bu paraya küçük bir yerden ev alınır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bir köklü zengin eski aileler gidipde sıcak parayla araba satın almaz.

tiko 400 bin tl 300 bin tl 200 bin tl bir arabaya yatırmaz.. onlar o parayla oynar sadece o paranın getirisi ile bile o arabayı bedavaya alırlar...

zengin böyle zengin olur parandan para yaparak.. parayı çar çur ederek değil..

onların tiko keş sıcak parayı 200-300-500 bin tl yi bir arabaya yatırması o parayı heba etmeleri çar çur etmeleri çöpe atmaları demekdir.. tam aksine bu fakir adamın yapıcağı işdir..

diyebilrisin fakirde o kadar para ne arar bulunur ben 15 sene evvel tarlasını satıp manda kasa mercedes alan köylü bir abimizi bilirim.. zengin falan değildi köyde iki göz evde kalıyordu.. evini satmışdır,tarlasını satmışdır, biryerden yıllardır beklediği bir para vardır o gelmişdir v.b ..

zengin olupda sıcak parayla alan varsada o para nerden gelmiş bir sormak lazım tabiki herkesi kastetmiyorum kesinlikle ama sıcak parayla tiko 300 bini 500 bini basan insanlar genelde illegal kara para işleri yapan insanlar oluyor bunuda piyasalarda herkes bilir.. altını çiziyim herkesi kast etmiyorum tabiki çok parası olupda nadirde olsa tiko parayla alanlar vardır..
    Ulus'da 65li yaşlarda Izmirli bir abimiz var belki bilirsin abi Ermeni-Yunan zamanı kuyumculardan , dedemin yanına gelip gidiyordu tanışık oldum bi süre sonra bu arada 2001 E46'ya biniyor ilk sahibi ilgimi çekti muhabbete oradan girdim . Abimiz sadece Şişli ve Beşiktaş'ta kurumsal firmalara kiraya verdiği binaların aylık kirasını üstü kapalı söyledi hani yıllık kira geliriyle TR'ye giren Maybachleri komple garaja koyar öyle diyeyim o zamandan sonra anladım biz nakit verip alıyoruz da zengin falan değiliz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler