User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
119 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: booking kapatıldı !!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Demin bakındım bookingden herhangibi Türkiye içi oteli Türkiyeden aratamıyoruz zaten sitenin en üstünede söyle bir yazı yazmışlar

"Not: Bulunduğunuz ülkeden Türkiye'deki tesisler için rezervasyon yapmak şu an ne yazık ki mümkün değildir."

Ancak sık kullananlar veya ucuza yer ayırtmak için kullanan arkadaşlar amaçlı her derdin devası yüzyılın icadı "vpn" ile girdiğniz takdirde yurt dışından bağlanmışda burda rez. yapacakmış gibi yine görebiliyorsunuz.
    1881 - 193

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yetmedi diyenler içinde

Booking.com’un Türkiye’deki faaliyetlerini mahkeme kararı ile durduran TÜRSAB, mahkeme kararını Alman trivago.com, Amerikalı tripadvisor.com gibi diğer tüm online rezervasyon sitelerine de gönderecek, uymayanlar hakkında yasal yola başvuracak.

Trivago ve Tripadvisor da TURSAB’ın hedefinde – Sozcu Gazetesi
    1881 - 193

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu mantalitenin gelmişini geçmişini seveyim ya.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trivago ve tripadvisor booking.com gibi satışı direk kendi yapmıyor.

ikisi de arama motoru olarak çalışıp yönlendirdikleri müşteri başına ücret alan ve feedback toplayan siteler.
    kıçının üstünde oturarak yazılmış bir haber.

booking.com muadili hotels.com / otelz.com / agoda.com

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah oy verenlerden razı olsun, yetmez ama evet! bu sene 1 tane bile otele mal satamadık - bırak satışı tamir tadilat değişim bile alamadık. (Mobilya)

Butik otel sektörüne yatırım yapacaktık şimdi faize veya dövize atacağız, bir de her tarafa sözde SGK sını biz karşılayalım diye, 2.5 milyon personel muhabbeti dönüyor, hıhı evet daha çok personel alıp farklı sektörlere yatırım yapacağız. Bizim ciromuzun %80 Avrupa biz bile %10 işçi çıkardık ki çevremizde mobilya açısından en az çıkartan firmalardan bir tanesiyiz.

Kayseri'de bölgesi ve çevresine kültür odaklı turizm yapacaktık. (Ermeni Rum vs) ki bu insanların harcama alışkanlığı, sadakati ve memnun olduğundaki feedback i hiç bir turist sınıfı ile kıyaslanamaz, çok şükür ki Suriyeli turistler var her ışıkta.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    acenta devri bana göre kapandı.. yeni nesil öyle dükkan dükkan gezip acenta kovalamaz hepsi digital internet nesli.. trivago gitse o gitse bu gitse bir yerel yatırımcı o boşluğu fırsat bilip otelsepeti.com diye açar booking in yerini alır..
    yani bu işden bir kaçar yok.. teknolojiye direnmek osmanlı zamanı matbaaya gavur icadı almayalım demek gibi bir şey..

zaten yeni nesil bile yurtdışı türkiyeden ucuz diye yurtdışına kaçıyor.. yunan adaları sudan ucuz biz bir yemek yedik masada kuş sütü eksikdi ahtapod bacağından yengeç salatasına onlar böyle güzel mezeleri var kızartılmış eritilmiş peynir falan kalamar kısaca masa full dü içeçek barbaryani vardı biz hepsine 55 euro ödedik .. 55 euro yuda üçe böl adam başı ne geldiğini sen düşün.. Türkiyede o masayı kurdursan 500-600 tl günahı vardır rahat..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan harbi gerizekalı bunlar

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acenta devri bana göre kapandı.. yeni nesil öyle dükkan dükkan gezip acenta kovalamaz hepsi digital internet nesli.. trivago gitse o gitse bu gitse bir yerel yatırımcı o boşluğu fırsat bilip otelsepeti.com diye açar booking in yerini alır..
    yani bu işden bir kaçar yok.. teknolojiye direnmek osmanlı zamanı matbaaya gavur icadı almayalım demek gibi bir şey..

zaten yeni nesil bile yurtdışı türkiyeden ucuz diye yurtdışına kaçıyor.. yunan adaları sudan ucuz biz bir yemek yedik masada kuş sütü eksikdi ahtapod bacağından yengeç salatasına onlar böyle güzel mezeleri var kızartılmış eritilmiş peynir falan kalamar kısaca masa full dü içeçek barbaryani vardı biz hepsine 55 euro ödedik .. 55 euro yuda üçe böl adam başı ne geldiğini sen düşün.. Türkiyede o masayı kurdursan 500-600 tl günahı vardır rahat..
    Oyle deme abi. Turkiye'de hem yuksek meblagda hesap odersin, hem de ustune bedavadan dayak yersin. Boyle hizmet nerede var?

İstanbul Beşiktaşta Kadınlara Toplu Dayak Olayının Gectiği Turgut Vidinli Muhurlendi Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
    "Korkmadık, savaştık"

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan ne zaman tatile çıktım onu unuttum işimize sahip çıkalım aman kaybetmeyelim diye nelerle uğraiıyorz cello geziyoruz etrafta, allah herkese iş imkanı huzur nasip etsin. Memleketim şu halinde hiç ilgilenmiyorum ilgilenemiyorum bunlarla.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az evvel periscope ta kapatıldı rus hatunları izleyemicez mk..
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Booking kötüydü diyen otelciler yabancı müşteri bulmak için ne yapmayı düşünüyor acaba, yoksa yabancı zaten gelmiyordu, booking yokken yerliyi daha rahat sövüşleriz diye mi düşünüyor?

Bodrum diye arattığımda 19km mesafedeki yunan adaları çıkıyor, çok iyi oldu bu yasak çoook

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllardır booking ile gider gelirim, adamlar piyasayı kırıyor diye bizleri yerli firmalara mecbur bırakıyorlar yazıklar olsun.
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Booking kötüydü diyen otelciler yabancı müşteri bulmak için ne yapmayı düşünüyor acaba, yoksa yabancı zaten gelmiyordu, booking yokken yerliyi daha rahat sövüşleriz diye mi düşünüyor?

Bodrum diye arattığımda 19km mesafedeki yunan adaları çıkıyor, çok iyi oldu bu yasak çoook
    Ben iki senedir yurtdışı yapıyorum

Geçen sene booking kıyağı ile didim yapmıştım

Booking bu olaydan sonra türkiyede nasıl tatil yapılır artık valla orası tam muamma
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekonomik kriz falan umrumda değil yavaştan Yunanistana yerleşme planları yapmaya başladım ben.. Herşey hergün dahada boka sarıyor.. Yakında Koreden bir farkımız kalmayacak..

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekonomik kriz falan umrumda değil yavaştan Yunanistana yerleşme planları yapmaya başladım ben.. Herşey hergün dahada boka sarıyor.. Yakında Koreden bir farkımız kalmayacak..
    Nasıl bırakıcan Ado tekel shopu
    ALLAH VAR GAM YOK..

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Booking aracılığı ile tr de rez. yaptırmak isteyen arkadaşlar applestore da bulunan puffin web browser'ın free version ı kullanabilir.

Android uyumlusu da vardır sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl bırakıcan Ado tekel shopu
    Orayada açarız başkan ayıpsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ya ben sık sık kieve gidiyorum, orda ciddi olarak begendim bir iki club var ki, o tarz müzikleri istanbulda çalan 1 2 yer var fazla yok..
    sırf bunların yuzunden 3 senedir turkiye içinde 3-4 ayda sadece 1 kez rakı balık yaparım baska da hic bir yere gidip 1 lira harcamam.. yazık günah.... 8-10 kişilik vip loca fiyatları 4000 4500 grivna 140 150 euro. ve bar deposit, o kadarlık ye iç üstüne adisyon acılıyor. litrelik jack 1200 grivna .. cogunda da üste paramız kalıyor ne isterseniz paranız kaldı paket yapalım götürün diyorlar ))))))) ucak parasını gece harcadıgını 3 4 gun gez toz harcadıgını topla, istanbulda bi gece localık olsan fazlasını verirsin.
    yazık ya fena dutuluyoruz .

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasha34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben sık sık kieve gidiyorum, orda ciddi olarak begendim bir iki club var ki, o tarz müzikleri istanbulda çalan 1 2 yer var fazla yok..
    sırf bunların yuzunden 3 senedir turkiye içinde 3-4 ayda sadece 1 kez rakı balık yaparım baska da hic bir yere gidip 1 lira harcamam.. yazık günah.... 8-10 kişilik vip loca fiyatları 4000 4500 grivna 140 150 euro. ve bar deposit, o kadarlık ye iç üstüne adisyon acılıyor. litrelik jack 1200 grivna .. cogunda da üste paramız kalıyor ne isterseniz paranız kaldı paket yapalım götürün diyorlar ))))))) ucak parasını gece harcadıgını 3 4 gun gez toz harcadıgını topla, istanbulda bi gece localık olsan fazlasını verirsin.
    yazık ya fena dutuluyoruz .
    Masq'ta bir loca örneğin, 1800 Tl... Majesteux felan da keza aynı. Zaten eski işler yok, clupler yavaş yavaş kapanıyor. Yeni açılan yerler de bardan bozma yerler oldu İstanbul'da. Stant deseniz keza aynı 1 şişe 600 Tl fiyatı. Stand fiyatına Vip Loca iyiymiş hakkaten Birde orada poposu arşa değmiş hanım kızlar da yoktur eminim :P

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler