elimizdeki 2012 model aracın değeri 35.000 den 40.000 e fırlıcağını sanmıyorum ... bence bu kur farkı sıfır araç satıcılarına yarıycak.
SM PERFORMANCE
@GokhanRS
Eyvallah abi senin canın sağ olsun, düşünmen yeter.![]()
adaptif ötv etkisini göstermeye başladıkurdan dolayı elbet bir gün tüm 1.6lt dilimindeki araçlar çaktırmadan %60lık dilime geçicek.
devlet bu defa cok güzel taktik yaptı adaptif ötv ile sevdim.
Ötv zammı geldi sıfır araç fiyatı 30 bin yükselince kendi 1-2 yaşındaki arabasını da 10 20 bin artıranları görünce gelen her zammın ikinci elde de yükselişe sebep olacağına eminim. Şu an piyasası ciddi kötü arabaları saymazsak herkes 2 - 3 yükseltti geçen seneye göre zaten.
Bu gidişle arabayı satma fikrinin aklımdan geçme ihtimalini dahi kaldıracağım ve ona göre davranacağım zatenDevir al model yükselt değil, elindekini iyileştir devri oldu :P
Valla ben elimdeki arabanın sıfırını alabilmek için 160.000TL veriyorsam ( Audi A1) memleket boku yemiş demektir.
Bu milletin en günleri böyle olur inşallah
madem bu ülke bana mazda 626 aldırabilecek refaha getirmiyor herkes herşeyini kaybetsin, Peygamber efendimiz nediyor? kendisi tok komşusu aç yatan bizden değildir.
herkes mal varlığını kaybetsinde ülke içindeki kapital emperyal sistem son bulsun![]()
天
@EscC
Yav abi dediğin gibi olsun git zaten ortalık karışık.
Hiç anlatmaya uğraşmıyorum dilediğini düşün...
gün geçtikçe paramız değersizleşiyor, bu gidişat çok vahim.
Goruyorum ve artiriyorum.
Kasim 2015'te sifirina 44bin lira teklif aldigim ve ayni hafta 39bine hatasiz, 9000 km'deki ikinci elini aldigim aracin fiyati su an kilciksiz 62 bin lira.
I10 lan bi, alti ustu i10. Kapi ici doseme olmayan, full plastik olan bi araba.
Ben yakinda fakir afrika ulkeleri gibi hic bir degeri olmayan trilyonluk, hatta kattrilyonluk banknotlar bekliyorum.
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)