User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
77 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Borusan Kullanılmış Otodaki Bmw ler Hk.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Borusan Kullanılmış Otodaki Bmw ler Hk.

Arkadaşlar merhaba
    Enişteye f10 520i arıyoruz.Borusan kullanılmış oto dan bi araba beğendik.Aradık satış danışmanını,ilanda olan arabaların km ler birbirine yakın olduğu için filo çıkması mı diye sorayım dedim,tahminim doğru çıktı.Elinde 1000 civarı 10.000-30.000 km arası araba olduğunu söyledi.
    Sizce nedir ne değildir,km düşük olsa bile filo çıkması alınır mı?Alıpta bir sıkıntı yaşayan oldu mu?Yaptıracağımız kaskoda geçmişe yönelik yüksek mebla çıkar mı?
    Kısaca 15000 km civarı filo çıkması f10 520i alınır mı alınmaz mı?

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence gidip bakın. O kadar çok araç varsa içlerinden illaki düzgün kullanılmışı çıkacaktır. Birde genelde bu tarz orta-üst segment araçların sahipleri kiralık bile olsa düzgün kullanıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba
    Enişteye f10 520i arıyoruz.Borusan kullanılmış oto dan bi araba beğendik.Aradık satış danışmanını,ilanda olan arabaların km ler birbirine yakın olduğu için filo çıkması mı diye sorayım dedim,tahminim doğru çıktı.Elinde 1000 civarı 10.000-30.000 km arası araba olduğunu söyledi.
    Sizce nedir ne değildir,km düşük olsa bile filo çıkması alınır mı?Alıpta bir sıkıntı yaşayan oldu mu?Yaptıracağımız kaskoda geçmişe yönelik yüksek mebla çıkar mı?
    Abi, Filoda olsa kimse satiscisina,teknik servisine veya alt kademe beyaz yaka personeline BMW tahsis etmez, benzinli BMW tahsis edilen personel en az director-manager tittlesine sahiptir.
    Araba kullanisida daha sakin ve duzgundur, sirketini benimser, arabasini benimser.
    Sahibinden almaktansa filo cikmasi almak daha mantikli olur, kaydi olur, bakimlari duzenli olur.
    Kasko vb. konulari bilemiyorum tabi ki.

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üzerinde yan sanayi, çıkma vs parça yoksa alınır bence
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duzgun denk gelebilir gidip mutlaka bakin inceleyin.
    Arkadasimda rentacar cikmasi Linea var 10 binde aldi dun bayiden cikmis gibi araba

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurumsal filo kiralama firmalarından güvenerek araç alabilirsiniz bence. Kiralama konusu artık eskisi gibi değil. Araca bir zarar verildiyse bakıma götürdüğünüz anda bile kiralama firması sizi arayıp masrafları istiyor. Araçlar yetkili servis bakımlı ve bakımları zamanında yapıldıysa ben içim rahat şeklinde alır binerdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bireyden almaktan cok daha mantıklı bence...

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
    Bakım kayıtlarına ulaşmak kolay,zaten araçların hepsi yetkili bakımlı ve garantileri devam ediyor.Açıkcası kafamı karıştıran nokta bu araçlar her ne kadar iyi statüdeki insanların altına verilsede insan sonuçta,kendi malıda olmayınca soğuk motorda yüksek devir kullanmıştır ne biliyim çakırı çukuru dümdüz geçmiştir vs.
    Bu işte biraz şans tabi..

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kurumsal bi oto kiralama firmasında çalışıyorum.Biz kaskolara ikame araç sağladığımız için genelde kmler yüksek ama hedef derindere leaseplan v.b firmalarada ikame veriyoruz onlara verdiğimiz araçlar en temizleri oluyor. Yerine ikame götürdüğümüz araçlarıda kullanıyoruz servise götürüp getirmede lüks araç kullanıcıları düzgün insanlar şirket müdürleri vesaiye araçlar temiz titiz kullanılıyor. Neyse çok uzattım şuraya bağlıcam 10-30 bin km bence hiç bişey alınır ama rent a car kasko olduğu için bu tip araçlar en ufak şey müşterinin beyanıyla yaptırılıyor onlarda tramere nasıl yansıyor bilmiyorum ama normal yansıyosa bizim şirketeki herhangi bi eko grup araçta en az 30 tane hasar kaydı çıkar

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    520yi normal bir çalışana vermezler geneli müdür filandır. Zaten bu tarz insanlar apacilik yapmaz düzgün kullanır diye düşünüyorum bence alınır. Kaldı ki normal kullanıcıların da nasıl kullandığını bilemeyiz ama bunların artısı en ufak şeyleri bile hemen serviste baktirmalari
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatı makulse,ekspertizinde bir sorun yoksa alın ancak filo veya kiralamada 15 bin km yapmış bir aracın titiz bir kullanıcıda 30-40 bin km yapmış kadar yıpranmış olma ihtimalinin %90 dan fazla olduğuda aklınızda olsun

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Piyasada gorunmesi icinde ust düzeylere satis mudlere falan verilenler oluyor genelde parti parti. Alabilirsin rahatca herhangibi birsey varsa soylemek zorunda zaten,soylemezde yakalarsa ümüğünü sıkarlar ayricada Premium selection garanti altinda arabalar
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba
    filo çıkması bmw audi çok aldım sattım filo çıkması diye mırın kırın edene fiyat kırana satmadım arabayı arkasından baktı aracın kusuru deformesi vrmı ondan bahsedin bnim aldıgım filo çıkması araçlar showroomdan çıkmış gibiydi 5binde 15 binde rahat rahat alınır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eniştenizin fiyat aralığı nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corporent'in 2.el bunyesindeki Az Kullanilmis Oto'dan Quattreporte aldik . Kismet olursa bu hafta da 525d alicam yine bu sefer ticaret sebebiyle ben cok memnun kaldim hem ilgi alakalarindan hemde sattiklari aracin dedikleri kadar temiz cikmasindan dolayi kiralama diye ele ayaga dusmus bakmamak gerek . Ellerinde 520i'de var dusunurseniz ilanlardan bakin gerekirse referans olarak bizi alirlar Fiyatta da guzellik yaparlar . Borusan kismina gelince kendileri onay vermeyecegi garanti disi araclari zaten 2.ele almazlar ters bi durum olacagini sanmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    premium selection dan 3 sene önce e90 almıştım şanzımanında idrivede ve klimasında sorun varmış 13.000 km deydi araç ve garantisi vardı idrive komple değişti şanzımanda birşey yok dediler. Özel servis var dedi borusan yok dedi. Ama 3 üncü viteste bir miktar boşa çeviriyordu. Alırken borusan diye 5k civarı fazla para vermiştim.. Bu olay Pek hoşuma gitmedi sattım.. Bir daha alırmıyım.. Almam.,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fılo cıkması 3 tane araba aldım bu zamana kadar hepsı 10bın km altındaydı hepsıde hatasız boyasızdı. satıs temsılcısı falan tarzı adamların kullandagı araclar yaramaz alınmaz ama adam muhasebe mudurune halkla ılıskler departmanına veyahut daha yuksek makamlara araba verıo ve o adamlarda arabayı hem duzgun kullanıyo hemde km az oluyo. dedıgım gıbı ben aldım sattım hem memnun kaldım hem ekmek yedım suan bındıgım golfde fılo cıkması 4600 kmdeydı aldıgımda. ıt kopuk galerıcıden araba alacagına böle kurumsal fırmalardan fılo cıkması almak cok daha mantıklı adam akusunun durumunu bıle soyluo kafan rahat
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz araclar niye 5-10 binde satiliyor? Vergiden düşme yada amortisman düşme ile mi ilgili acaba?
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tarz araclar niye 5-10 binde satiliyor? Vergiden düşme yada amortisman düşme ile mi ilgili acaba?
    Emin değilim ama bildiğimi söyliyim. Arabanın normal satış fiyatı atıyorum 50 bin tl. Firma bunu indirim toplu alım vesaire sebeplerden 40 a alıyor. Kiraya veriyor senelik. aylık 2bin tl olsa senede 24 bin tl 4 bin bakım ıvır olsa 20 bin kar. Zaten araba düşük km de diye 2.elde 40 bin tl ye satıyor.Fiyatları örnek olsun diye verdimde sistem bu diye biliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)