Selamlar konu hakkında bilgisi olan vardır diye paylaşma geregi duydum. 5 ay önce vatan bilgisayardan 3100 liraya toshiba marka gaming notebook aldım toplamda 5 6 defa kullandım ve gözlemledigim kadarıyla aşırı ısınma ve yük biniyor gibi oldugu zaman kasma donma yapıyor fps yi bii anda aşagı çekiyor.
1 Ay önce vatan bilgisayara verdim servise gönderilmek üzere ve bugun teslim aldım. Geçen sürede tam 15 gün önce servis beni aradı ve blgisayarınızın fan temizligi yapılıcak ve sorunlar çözülücek diye söylendi. Bende evde bile cıkmayan bilgisayar ve 5 kere kullanılan bir cihazın nasıl olurda böyle bir sorunu oldugunu sordum açıklama yapmadılar ve 60 tl ücret istediler.
Parasında degilim fakat midem bulandı sıfır cihazımın neyini temizliceksiniz anlamış degilim!! Vatan bilgisayar konuyla alakalı müşteri memnuniyeti acısından ücretsiz yapmalarını talep etti ve yaptılar neyi yaptılarsa artık. ürünü bugun teslim aldım aynı sorun aynı sıkıntı hala devam ediyor. Bende evraklarla birlikte direk tüketici hakem heyetine başvurdum 5 6 ay sürücegini dönüş yapıcaklarını söylediler.
Merak ettigim konu bu süreçte magdur olan insanın neden magduriyeti giderilmiyor? bu süreç çok uzun degilmi ? sonucu ne olabilir bilgisi olan yada daha önce yaşamış birileri varmı.
Vatan bilgisayardaki arkadaşım toshiba markasında böyle sorunların hep görüldügünü servisinde klasik fan bakımı temizligi vs diye adlandırıp ücret talep ettigini hatta bir kişiden 3 kere aldıgını ve sorununun çözülmedigini anlattı. Sizler yaşadınızmı böyle sorunlar. Teşekkür ediyorum şimdiden.