kimse yemiyor bence, sadece gormezden geliyor. alan memnun satan memnun
kesinlikle cok daha emniyetli ve guvenli
Bence dogru bir karar degildi, bence 4-5 bin daha verilip getz,i20 vb alinmaliydi, aile sahibi olunca sattim zaten. Picanto bile guncel bir araba, 106, ies,crx, vtilar yerine onu hala tercih ederim, en azindan 3-4 kere sase darbesi olmayan yorulmamis bir arabaydi, bir de hizli gitmiyordu. Carpisma testlerine bakilirsa kabin hala idare eder durumda. ABS,EBD var, iki airbag var şasesi yeni vb...
Zaten o araba ile de 'hafta sonu' gazlamiyordum, soganliktan kartala gidiyordum, böylelikle riski daha azdı. Alıp bir de rollinge çıksam tamamen haklısın.
Official Kia Picanto 2004 safety rating
Official Honda Civic 1998 safety rating
106/saxo cok cok zayıf
Official Citroen Saxo 2000 safety rating
Ayrica kaderde varsa ölürüm demek cok sacma, tehlikeli araba kullanirsan istatiksel olarak kaza sansin artar. Guvenliksiz bir arabada kaza yaparsan ayni oranda hayatta kalman azalir. Bu sigara icip akciger kanserini olma ihtimalini arttirip, kaderde varsa ölürüz demeye benziyor.
Bu tip eski, yorulmuş araçlara binip, sonra da roll'a çıkıp kendini riske atmaya değmez diyorum.
o konuya hic girme zaten, hem pahalı hem de ülkemizdeki araçlar çok yoruluyor. Kötü yakıt, kötü şöför, kötü yollar, eksik yapılan bakımlar araçlar erken yıpranıyor.