1 Bitcoin Turk Lirası kuru - Son 1 Yıl Grafik Doviz Cevirici, Para Kurları
Printable View
https://i.hizliresim.com/1GpGmB.png
cok degil 2015 temmuzda 0,35 bitcoini 100euroya almisim. 2600 euro yapiyor su anda :)
ödeme icin almistim tabi su an hic bitcoinim yok. 1800 leri gorunce treni kacirdim bi daha inerse alirim dedim inmedi :)
Pariteyi takip edip alıp satarak olabilir, altcoinler çok karlı olabiliyor...
Bilgi vermek amaçlı farming işindeki ortağımın bloğu;
https://steemit.com/@nomad88
BTC HEAT
btc oyunu :)
denemek bedave :D
hedef 10.000 dolar artık :)
Geçen hafta 6100 den aldım dün 7750 den okuttum. Düşse de girsek yine
9.200 dolar oldu. Nereye kadar artacak bilen yok mu :D
100.000 dolar :p
Devletin btc'den geliri yok demek ki :) sormak lazım hocam bu özel yurt ve kuran kurslarında yaşananlar için ne diyorsunuz diye...
bakalım geleceği nolcak
bu para birimini en cok sevmeyen, bankacılık-finans sektoru ... ordan olumlu yorum hıc gelmiyor nerdeyse
`Bitcoin`in çökme ihtimali yüzde 80`in üzerinde` - Türkiye'nin bir numaralı finans ve ekonomi portalı uzmanpara.com.
Hashflare'ı bileniniz varmı bilmiyorum. Ben kullanıyorum madencilik için. Kazım gücü satın aldım 1 Th günlük 1.80 $ civarı bitcoin çıkartıyor. Ekşi de görmüştümn bende kullanan var mı ?
Cloudminingden uzak durum
Ben 3400 dolarken 1 btc almıştım. Bu saat itibari ile 9892 dolar. Alırken parayı çöpe attım diyerek girdim. Alma diyen arkadaşlarımın o kadar çok moralini bozdum ki şu an patlasa bile umurumda olmaz :)
Btc oyunu var
btc hesabınızı giriyorsunuz belirli bir seviye kazandığınız hesabınıza geçiyor
reklam gelirlerini paylaşıyorlar
Linki burada
BTC HEAT
ben 1300 tl lik bir ödeme aldım
şimdi 2.ci si için kasıyorum boş zamanımda
https://i.hizliresim.com/LOM8lj.png
@Yigit-Y bu nasıl bir şeydir anlat hele bi. Kaç liraya kaç lira aldın.
olymp trade e mi kayıt oluyoruz ?
Btctürk 1000 liradan aşağı para transferi kabul etmiyor, şöyle gariban işi 100-200 atacağımız site yok mu haha :D
biliyorum bi ara ben de mining kısmı ile spin kazanmaya çalışıyodum :D
şuan 0.0064 btc var. 18%'deyim daha ama o yazılanları görünce bıraktıydım
Bu arada bende hashflare'de 1.42 th/s hız aldım bakalım günlük 2.4dolar falan getiriyo onu da tekrar hız almaya ayarladım otomatik bi 3-5 ay unutucam bakalım. Equation'ı kursam 1 senedeki döngüsünü hesaplıycam ama matematiğim yetmedi :(
Ben BITTURK - Turkiye'nin Dijital Para Platformu kullanıyorum. 20 lira bile atabilirsin
daha geçen haftaya kadar pek birşey bilmiyordum. işyerinden bir arkadaştan gördüm paribu dan bitcoin alıyordu şimdi 6 kişi olduk 2-3 günde 5 bin liraya 700-800 lira kazandım :D
herkez patlıcak diyor ama inadına yükseliyor küçük bir miktarı bozdurmadım coin olarak e cüzdana attım. 10 yıl sonra benim çocuk bakar artık şimdiki gibi yüzde 1000 falan artar belki :)
herkes 10 bin dolar olacak diyor bakalım hayırlısı :)
rusya fazla saapmayin dedi , para aklama isi icin ideal . aciklamalar iyi degil
ufak bir miktar ethereum alıp kenara koydum. 2018 için ethereum'u takip edin tarzında yazılar okudum.. kısmet :D
10 gun once btc 29k di simdi 42 olmus . 300 500 dolarlik al sat yapilacak bi site tavsiyesi alabilirmiyim
Az düşsün de alim yine dediğim gün 30 liraydı. Çimdi 43 lira. Keşke alaymışım.