Tabiki benim ilanım yok, benimkiler elden kendi getirdiklerim.
Printable View
coinleri anlık buradan takip edebilirsiniz
Coin Market Capitalisation lists of Crypto Currencies and prices , Lives streaming Bitcoin & Ethereum Market Cap and all other crypto currencies. | CryptoCompare.com
Geçen yıl 3 ay gibi bir zaman diliminde 18 kat değerlenen Ether in Hackerlarla mücadelesi.
Hacker Uses A Simple Trick to Steal $7 Million Worth of Ethereum Within 3 Minutes
Elimde 6 adet EthOS lisansı satılıktır, fiyat lisans başı 20$'dır. Alan arkadaş ETH, TL veya USD olarak ödeme yapabilir. Ödeme alındıktan sonra EthOS'tan gelen lisans mailleri alıcıya yönlendirilecektir. İndirme linki gelen mailde mevcuttur. EthOS'u bilmeyen arkadaşlara yardımcı olunur. Basitçe anlatmak gerekirse mining rigleriniz kontrol etmenize ve overclock ayarlarınızı yapmaya müsade eden bir işletim sistemidir. Linux tabanlıdır, windows çilesinden kurtulmanız için bire birdir :)
Tolga kardeşim ben btc alıp satarken
Abi neden kazmıyorsun demiştin
Sayende kazmaya başlayalı 6. Hafta oldu
Teşekkür ediyorum sana
Hayatımın en güzel işi
44 kartla 1050mhs eth+dcr kazıyorum
Gerisini sen anladın zaten
Teşekkür ediyorum
Btc kafkaslıyı bilenler vardır koptu gidiyor be :):)
Para çekimini en hızlı nerden yapıyorsunuz?
Pm atıyorum
hala kazanmak mümkün mü burda mantığı nasıl işliyor
Ya agalar eth ve ripple almak istiyorum btc aldıktan sonra nerede nasıl exchange edeyim bana bi yol verin...
beni en cok dusunduren konu da bu. simdi amerika coin cikarsa euro bölgesi coin cikarirsa simdiki coinler duser gibi geliyor.
Bittrex'e nasıl bitcoin yatırıyoruz ya bulamıyorum ben bir türlü
4 ya da 5 tane RX-580 8GB lık ekran kartı ile mininge başlamayı düşünüyorum değer mi sizce?
Yoksa daha büyük bir rig mi kurmak gerek?
Hashflare tarzı cloud mining yapan arkadaşlar var mı ?
aklıma takılan bir soru var oldu ki altcoin kazdık ve kazandık 3 5 bişey bunu USD yada TL olarak cebimizde nasıl koyacağız, banka hesabımda o parayı nasıl görebilirim.
BTC ve ETH da satmak için bir dünya yer var ama diğer altcoinlerde bu nasıl olacak ?
6.200$ .
Altın veya dolar yerine BTC ile yastık altı yapmak mantıklı mı? İki gündür neredeyse %5 koyuyor üstüne.
Offline olanları var. Bir kere oradan satın alıp pc nizde offline olarak tutabilirsiniz. En garantisi bu sanırım.
şuan tası tarağı satıp bitcoine yatırasım geldi, o derece güzel göründü gözüme :D bi anlık heyecanla çok büyük hata mı yapmış olurum?
He diyince hemen alıcı çıkıyor mu bitcoine?
Hemen satılabiliyor mu?
agzım sulandı la resmen agalar dun bir arkadasla konustuk 16 mılyon btc nin tanesi 500bin dolar civarına kadar cıkabılmesı mumkunmus sıstem ıyıce oturduktan sonra dogru mu?
borsa gibi anında alıp satabiliyormuyuz turk sitelerinden
7.450 dölaRR
şuan bitcoine yatırım yapmak istiyorum, yatırım dediysem 300 lira falan :D olay basit, 'google' amcadan 'bitcoin türk' yazıp aratıyorum ve herhangi bir sitede üyelik açıp havalemi yapıp ederi kadar bitcoin alıyorum ve çayımı yudumlarken paramın artmasını bekliyorum doğru mu? çayım bittiğinde de bitcoini tl ye çevirip banka hesabıma atıyorum, ve parayı yiyorum
isi iyi bilen biri bana en iyi saklama yöntemini söylesin 1 tane olduktan sonra cevrımdısı olarak bir yere koyup 5 sene tutmak istiyorum illa trezor vb bişey mi alayım yolsa harici disk falan olur mu
bir de bu cex.io daki btc leri nasıl cuzdana atıcam
Bitcoin işini az çok biliyorum , fakat şu offline disk te tutma işi nasıl oluyor ? Cüzdanlar müzdanlar var para cüzdan da kalmıyormu ? Bilgisayar a nasıl indiriyoruz ? Mesela şu btc türk sitesinden 300 tl lik bitcoin aldık borsa oynamış gibi mi oluyoruz ? Kağıt yükseldi bekleyelim biraz daha yükselsin karımız iyi olur öyle satarız , ama kağıt düştü *** e geldik gibi mi olay ? Yoksa orada 300tl lik aldığımız parayı da korumamız gerek pc ye offline a indirelim mi ?
him. dunya parasini yonetenler bunun da hakkindan gelmeyi bilir. para onlarin cebine girmeli yoksa burayi patlatirlar.
benim bu sistemle ilgili tahminim soyle:
yatirim ortakliklari bankalarla birlesip bitcion alacaklar , bunu yaptikca bu zimbirti yukselecek, sonra satip cikmak isteyince hacim dolasyisiyla dusecek, bundan once mutlaka bazi yatirimlar gruplarin sahip oldugu bitcoinler uzerinden para kazanmak isteyince bunlari paket yapip yatirim yapacaklar' e haliyle deger dusunce ellerindekini kaybedecekler, yeni kriz bundan cikacak.
yatirim tavsiyesidir: ulkenin icinde bulundugu para kazanma yollarindan biri uzerine yatirim yapin, mumkunse somut seyler olsun. baskalarinin manupule ettigi yatirim araclarinda paranizi kaybederseniz uzulursunuz. bence yani..
bir dostum 1 sene kadar önce 11.200le girdi
şuan 76.000 küsürlerde
kusura bakmayin resim koyamadim bi turlu, duzenleme de yapamadim, artis egimlerine dikkat cekmek istedim sadece
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...ac&oe=5AA41246
2017 Ocak ayında 650-850 dolar arasıydı :)