Noldu bizim vitrocoinler haber varmı?![]()
We are please to announce that we have successfully partner with BITTREX, HITBTC and YOBIT, Vitrocoin will be listed on Bittrex and yoBit on 7th of february 2018; and will be listed on HitBTC on 9th of february 2018. We have also released our client API and successfully created an internal trading model; where you can trade your vitrocoin directly from your account to Bitcoin. Great news; We have also extended the Initial coin offering(ICO) deadline, This is to enable everyone seeking for an extention to key into this amazing project. More and exciting projects will be announced very soon.
demişler. Bekliyoruz![]()
Okumadan imzalamam.....
Bitcoin 'le ilgili dün çok güzel bir video izledim. Sizinde izlemenizi öneririm
YouTube
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Hindistan bi açıklama yaptı tüm borsa tepe taklak. Ama ben kısa zamanda toparlayacağını düşünüyorum.
Ayağı en sağlam basan yine DigixDAO oldu. Adamlar altın endexli. Altın hep kazanıyor
Bir miktar daha nano alıyorum düşmüşken. 7000 de Telcoin aldım çerezlik 0.0030 dan. ytd
Bitcoin'in şimdiye kadar ki çıkış ve düşüşlerini paylaşmıştı biri telegram da. Elbette olacak bunlar ama ilginç bir piyasa gerçekten. president trump altcoin uçtu gitti 1 haftadır mesela...![]()
Evini arabasını alan kaçtı mı noldu anlamadım ki.
Balina abiler kaçmasından şüphe ediyprum, sonunda korkacaklar bari paraya çevirelim diyecekler ondan sonra gör panayırı...
![]()
taaa ilk sayfalarda söyledim sistem hoşunuza gittiyse coini seçin parayı basın unutun
gitmediyse hiç boşuna bakmayın yorumlara aldanmayın kimseyi sallamayın
al sat yapıyorum abi piyasanın kurdu oldum abi diyen arkadaşlardan 1 haftadır haber alınamıyor![]()
benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler![]()
Yaza doğru alınamayacak fiyatlara çıkacak btc demedi demeyin
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Roubini bitcoin yazıp bir dinleyin lütfen.
Para benim katlarsam bana batarsamda bana diyene eyvallahta birde böyle ekonomi bilimiyle ilgili bir gerçekmiş gibi yorumlar cidden hayretler içinde bırakıyor beni.
Örnek dünyanın en kıymetli parasınında en değersiz parasınında bir dayanağı var.
Bu neye dayanıyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)