User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
86 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Amazon Hakkında

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    euro dolar kuru belli neyin uygun olmasını bekliyorsunuz?

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar herkese,

Mevcut bir Amazon başlığı olduğu için yeni bir başlık açmak istemedim.
    Apple'ın Homepod testleri her ne kadar ses anlamında diğerlerinden ayrıştığını belirtse de hemen hemen tüm testler Alexa'nın Siri'den çok daha iyi çalıştığını gösteriyor.
    Sorum şu; Amazon Echo 2nd gen. almak istiyorum ancak Amazon'un sitesinde "This item does not ship to Istanbul, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally. Learn more"
    diyor...

Amazon üstünden Echo almış herhangi biri var mı ya da alternatif olarak ne yapabiliriz yurt dışına çıkıp bizzat temin etmediğimiz sürece?
    psn: DAGHAN26

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dağhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar herkese,

Mevcut bir Amazon başlığı olduğu için yeni bir başlık açmak istemedim.
    Apple'ın Homepod testleri her ne kadar ses anlamında diğerlerinden ayrıştığını belirtse de hemen hemen tüm testler Alexa'nın Siri'den çok daha iyi çalıştığını gösteriyor.
    Sorum şu; Amazon Echo 2nd gen. almak istiyorum ancak Amazon'un sitesinde "This item does not ship to Istanbul, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally. Learn more"
    diyor...

Amazon üstünden Echo almış herhangi biri var mı ya da alternatif olarak ne yapabiliriz yurt dışına çıkıp bizzat temin etmediğimiz sürece?
    Türkiyeye gelmeyen ürünleri sizin yerinize getiren siteler var. Siz ürünü belirtiyorsunuz alınacak tüm masrafları ve hizmet bedelini ödüyorsunuz. Onlar sizin yerinize alıyor, kendi amerika adreslerine kargolatıyor sonra oradan buraya kendileri gönderiyor ve size ulaştırıyorlar.

Eğer ürünü başka yoldan elde etmek mümkün değilse cazip kalıyor kimi zaman. Lakin ben hiç kullanmadım.
    Alıntı bhb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memlekette beyaz olup tutulmayan tek şey kedi herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiyeye gelmeyen ürünleri sizin yerinize getiren siteler var. Siz ürünü belirtiyorsunuz alınacak tüm masrafları ve hizmet bedelini ödüyorsunuz. Onlar sizin yerinize alıyor, kendi amerika adreslerine kargolatıyor sonra oradan buraya kendileri gönderiyor ve size ulaştırıyorlar.

Eğer ürünü başka yoldan elde etmek mümkün değilse cazip kalıyor kimi zaman. Lakin ben hiç kullanmadım.
    Ben kullandım. Eğer yardıma ihtiyaç olursa haber ver. amerikadaniste falan hikaye daha düzgün az profesyonel ve diğerlerine oranla daha ucuz bi yer biliyorum.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kullandım. Eğer yardıma ihtiyaç olursa haber ver. amerikadaniste falan hikaye daha düzgün az profesyonel ve diğerlerine oranla daha ucuz bi yer biliyorum.
    Olur da yurtdışı noktasında tıkanırsam ilk ulaşacağım kişisin patron. Ben amatör tüketiciyim yorumlarım senin bulunduğun yerde yok hükmünde
    Alıntı bhb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memlekette beyaz olup tutulmayan tek şey kedi herhalde

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ebayden alışveriş yapılabiliyormu? bende öğrenmek isterim mümkünse..
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal işletmeler için tedarikçi başvurusu var mı? Varsa bulamadım. Bende başvuru yapacağım

Global gönderimle işler zor yürür çünkü kargo ve süre dezavantajı. Türkiyede e-ticaretin neredeyse tamamına yakını ücretsiz kargo ve hızlı gönderim yapan firmalardan.
    Amazon bugün açıldı. Sisteme tedarikçi olarak katılmıştım. Bu hafta içinde ürün girişleri yaparım. Umarım diğer pazaryerine benzemezler.
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek bir ürün için kıyas yapmak tabi ki doğru değil ama XBOX One X Hepsiburada'da 3600TL, Amazon'da 5100TL.

Bir de amazonu amazon yapan Kindle, Amazon Prime, EchoDot gibi kendine ait olan hiç bir ürünün satışı yok. Umarım ilerleyen zamanlarda bu eksiklikler giderilir.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5lira olarak güncellenmiş telefon

7yi hemen satasım geldi bir an sonra kendimi tuttum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5lira olarak güncellenmiş telefon

7yi hemen satasım geldi bir an sonra kendimi tuttum
    8 binlik macbook 5800₺ satılıyordu, bitmiş olabilir

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek bir ürün için kıyas yapmak tabi ki doğru değil ama XBOX One X Hepsiburada'da 3600TL, Amazon'da 5100TL.

Bir de amazonu amazon yapan Kindle, Amazon Prime, EchoDot gibi kendine ait olan hiç bir ürünün satışı yok. Umarım ilerleyen zamanlarda bu eksiklikler giderilir.
    Baktığımda tek bi tedarikçi görünüyordu.

Elektronik ve bilgisayar konusunda henüz çok çeşitlenememişler gördüğüm kadarıyla.
    PS4 veya Xbox oyunu falan bakayım dedim, onlar da çok kısıtlıydı mesela.

Diğer ürünleri bilmiyorum.

Bunlar arttıkça fiyatlar falan da değişir büyük ihtimalle. Ama Amazon markasına göre kıyaslarsak piyasaya biraz "güçsüz" çıkmışlar gibi. En büyük rakip HB, iade, garanti bilmemne mevzularında Amazon'un global başarısına ulaşır o kafada çalışırlarsa müşteri kaparlar. Ama fiyatların ve tedarikçilerin artması lazım kesinlikle.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bsg . adamlar kale alıp mail bile atmıyor.
    bi ürünümü kaybettiler . hiç üstlerine alınmıyorlar bile.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz fiyatları karşılaştırdım gittigidiyor n11 yada hepsiburadadan bir farkı yok fiyatların...
    médiocrité partout

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah bi ürünü almaya çalışıp kanser olduğum müşteri hizmetlerini arayıp senelerdir kullandığım "kartınızda problem var, bankanızı arayın" dediklerinde hemen aynı ürünü n11.com dan aldığım site.

Aynı problemi bir tek benim yaşamadığımıda yeni fark ettim bir çok şey var oturması gereken.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurye hakkında sıkıntı yaşayan var mı? Baya kötü yorumlar var daha ilk günden..

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar kimseye haber vermeden aniden açtılar siteyi. Ürün girişleri yapan firmaların ürünleri eski fiyattan kalmış. Bir çok sipariş iptal edildi. Amazon gibi bir firma için çok amatörce bir açılış oldu.

Geri sayım, indirimler, tedarikçilerin hazırlanması, reklam kampanyaları, güzel fiyatlar bol çeşitle giriş yapmaları gerekirken dile düştüler.

Tedarikçiler için komisyon oranları rakipler arasında en düşüğü, vade süresi en kısa olanı. İyi bir politika uygularsa piyasaya yön verir.
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar kimseye haber vermeden aniden açtılar siteyi. Ürün girişleri yapan firmaların ürünleri eski fiyattan kalmış. Bir çok sipariş iptal edildi. Amazon gibi bir firma için çok amatörce bir açılış oldu.

Geri sayım, indirimler, tedarikçilerin hazırlanması, reklam kampanyaları, güzel fiyatlar bol çeşitle giriş yapmaları gerekirken dile düştüler.

Tedarikçiler için komisyon oranları rakipler arasında en düşüğü, vade süresi en kısa olanı. İyi bir politika uygularsa piyasaya yön verir.
    2 senedir ön hazırlığını yapıyorlar, habersiz girmeleri biraz garip oldu evet.
    Ürün tedarik Müdürü arkadaşım, 2 senedir Belçika'da eğitim alıyor.
    Vardır bir bildikleri diyorum ben.. Kurye kısmında baya sıkıntı yaşanıyor sanırım.
    Arkadaş 1 telefon 1 kapak siparişi verdi, kapak mng kargo ile gelmiş fakat telefon dün saat 19:00 itibari ile Amazon'dan çıkmasına rağmen hızlı kuryeden hala ses yok..

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen dediğiniz gibi, haber siteleri, bilgisayar siteleri falan da eleştirmeye, yazdıklarımız gibi haberler yapmaya başladılar.

Arkadaş, bakkal değilsin ki sen, Amazon'sun. Niye böyle bişey yaptılar gerçekten anlamak güç. Sövülen Hepsiburada bile daha iyi hizmet verir modda şu anda.

Vodafone gibi olmasın da sonları...
    Vodafone Türkiye'ye gelirken yüksek lisans yapıyordum, Pazarlama vb. x dersi için sunum hazırlama ödevi gibi bişey vardı, vatandaşın biri de TELSİM'de çalışıyormuş o zamanlar, Vodafone'a geçiş ve buradaki pazarlama hamleleri hakkında yaptıkları sunumu getirmiş. Burada kalsın, pek dillendirmeyin, satış öncesindeyiz demişti...

Sonra anlatmaya başladı, işte efendim Vodafone şu ülkeye girmiş, 1 sene içinde pazar payını %1'den %80'e çıkarmış, yok efendim buraya girmiş, buradaki en büyük operatörü dağıtmış, şöyle olmuş böyle olmuş... Bi yandan da anlatıyor, işte yok abonelere kontrat yapıyor 1 Dolara telefon veriyor, bilmemne yapıyorsun ücretsiz cihaz veriyor cart curt.

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah demiştim, Turkcell bitti, adamlar piyasayı altüst edecekler, hizmet, kalite nedir göreceğiz, müthiş olacak, şöyle olacak, böyle olacak... Yıl 2006 idi. Vodafone'un "gel(ebil)diği" yere bakın. 12 sene... Şaka gibi. TELSİM kafasında hareket etmeye devam ediyorlar, geçen arkadaşlarım lanet edip tekrar geri dönüyorlar falan filan Pazar payı ne acaba, hiç bakmadım.

Amazon'un da akibeti bu olmasın. Çok yazık olur... Ellerinde eşşşşşşşek gibi potansiyel var. Yani bunu değerlendirememek büyük enayilik olur.

Açılış, kargo vb. konusunda daha baştan sıçtılar. Arkadaş, yine yazıyorum, bakkal değilsin ki sen, yolda düzülür dersin, hallederiz dersin... Amazon'sun laaa Amazon alooooo.. Nasıl böyle bi amatörlük yapıyorlar, anlamak mümkün değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler