User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Suriyeliye araç satışı hakkında

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok zor durumdaysan,aracına başka alıcı bulamıyorsan çak gitsin .

Ama su veren itfaiyenin hortumunu .. İyice çoğaldılar amip gibi yemin ediyorum ,çete gibi dolanıyorlar bi de . Elin kızına ,eşine sataşıyor şerefsizler ,her gün hırsızlık ,gasp . Sabah ezanında milletin evine giriyorlar bir şeyler çalıp gidiyorlar .

Bu nedir başkan ya , milletin derdini sıkıntısını bizim ülkenin vatandaşı çekiyor .

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse bunları insan yerine koyup konuşmazsa belki sktir olup giderler geldikleri yere. Şimdi konuda deniliyor ki esnaf adam insan ayırmaz herkes değerlidir önemli olan para kazanmak- ticarettir deniliyor. dqwas xca

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La birşey yazıcaktık mesaj gitti iyi mi neyse demem o ki varın 1 lira az kazanın ama kendi insanınızı tutun.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticarette göm gitsin kardeşim. Burdan kimse almayacak bu aracı sonuçta. Yarın bi gün sana da külfeti olacak dediğine göre.
    Bizde istemeyiz böylelerine araba satmak falan ama devlet destek veriyor ki adamların miki maşşağına denk.. o yüzden sen satmazsın,ahmet satar,mehmet satar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir ilginçlik yaşanabilir,bu arkadaş arabayı satar ,iki gün sonra da o laleler arabayı yağlar ballar bizim insanımıza satar kâr ederek . Onlar niye ekmek yiyor abi

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla izmitte geçen gün dilenci bir kadın( max 25-30) elinde bebek var birkaç aylık belli...Yüzüne birkaç bir şey söyledim de işte..... Sokaklarda çocuklarını yapıp sonra dileniyorlar.....

Birde izmit yahyakaptan girişinde benzinlik var ,onun oradan geçerken bir yaşlı amcamız(türk) dedi ki suriyeli çocuklara açmısınız? onlarda dedi ki evet. Adam elinde ki birkaç simidi verdi ki adamcağızın da durumu belli yani iyi niyetle verdi bir de kazanacağı da belli sokakta dolaşırken. Suriyeli çocuklar aldı adam gitti bana dediler ki(durdum izledim valla) simit 2 lira alır mısın? dedim az önce adam size onu ücretsiz verdi parayla satmak yakışır mı? Evet dediler ve bir tanesi hastaydı sanırım(umarım öyle olsun) dalga geçer gibi oynamaya başladı,alacak mısın demeler vs... Çektim gittim de sokakta gördüklerim böyle en azından izmitte durum bu.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Işıklarda gelene soruyorum suriyelimisin evet

Miktir git diyorum ben direk

Türk vatanfaşına denk gelirsem selpak alıyorum

Bunlardan o kadar nefret ediyorum ki

Allah biliyor başımızın belalıları
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamlar yazin Canakkale Biganinin bilmemne koyundeler. Gecen yaz bende gittim yanlarina. Suriyeliler kamp gibi birsey kurmuslar orada takiliyorlardi cocuklari diger cocuklarla oynuyorla, koyluler yemek veriyorlar ihtiyaclarini elden geldikce karsiliyorlar is veriyorlar vs...Bunlarin kalma surelerimi dolmus ne olduysa bir sabah cekip gitmisler. Orada biraktiklari pislikleri, cer copu gordukce topunun ustune benzin dokup yakmak gerek. Igrenc, pislik, korkak, vatan hainleri.. acimayin hicbirine..

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beter olsun şerefsiz ıbn*ler . yağmurlu havada su yok denildiği gibi.güven olmaz onlara.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana katılmıyorum bu konuda mikail. adamlar yaramaz yada hain olabilir , onu zaten savunan yok. ama esnaflık sattığın malı bi şekilde müşteriye pazarlamaktır bence.

Peki ya müsterin teröristse ve sen terörist olduğunu biliyorsan?

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz ne desek sen satmayı kafana koymuşsun.Umarım ilerde bir sıkıntı olmaz.Bunlara yüz verdikçe ülkenin içine ediyoruz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ite köpeğe çakala degıl araba su vermem o arabayı yatırırım gene satmam o serefsızlere. ısın ucunda kazanc var dıye bu kadar gozu kara olmayın. o arabadan kazandıgı paraylamı zengın olacaksın yada 1000 2000 zarar etsen ıflasmı edeceksın. sadece surıyelıye degıl ben çakal takımına ne mal satarım ne mal alırım onlardan kazandıgım para gelmesın lazım degıl
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ticaret ticarettir, istediğin parayı veriyorlar ise parayı noterde teslim al kontrol et say v.s sonra verirsin satışı gerisini onlar düşünsün. 34 mü ister 155 mi alır seni ilgilendirmez o kısmı. para peşin kırmızı meşin alana sat. duygusal düşünülmez ticarette bence.

zaten dini imanı duyguları ırkçılığı ticarete karıştıranlar ticaretin içine edenlerdir. fikir bedava herkes elinden geldiğince fikir verir. başın sıkıştı mı kim sana 1 lira verecek. ticaret tek ahlakı dolandırmamak kazıklamamaktır. her şey kitabına uygunsa umursamadan sat.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesele burda bence o değil Gökhan abi,ticareti din ile karıştırmak değil.

benim bu konudaki düşüncem ülkesinden kaça kaça buraya gelen adamların işini görmüş oluyosun,senin aracılığınla bir şekilde mal sahibi olmuş olacak,parasını veriyor olabilir,paranın nerden geldiği zaten meçhul.
    Yaa beter olsunlar gram acıyorsam şerefsizim.sadece o bebekleri yolda görünce biraz üzülüyorum gerisinin zerre önemi yok.Bugün satılmaz yarın gelir başkası alır.

Ama mal sahibi ne isterse onu yapacak tabi ki , biz fikir buyuruyoruz sadece burada .

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adli sicil kaydı filan isteyin.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir ilginçlik yaşanabilir,bu arkadaş arabayı satar ,iki gün sonra da o laleler arabayı yağlar ballar bizim insanımıza satar kâr ederek . Onlar niye ekmek yiyor abi
    Başlığı ilk görünce aklıma gelen , adamlar marjlara bakmadan çalışıyor..Öyle bir kesimi de var

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesele burda bence o değil Gökhan abi,ticareti din ile karıştırmak değil.

benim bu konudaki düşüncem ülkesinden kaça kaça buraya gelen adamların işini görmüş oluyosun,senin aracılığınla bir şekilde mal sahibi olmuş olacak,parasını veriyor olabilir,paranın nerden geldiği zaten meçhul.
    Yaa beter olsunlar gram acıyorsam şerefsizim.sadece o bebekleri yolda görünce biraz üzülüyorum gerisinin zerre önemi yok.Bugün satılmaz yarın gelir başkası alır.

Ama mal sahibi ne isterse onu yapacak tabi ki , biz fikir buyuruyoruz sadece burada .
    herkesin fikrine saygı duyuyorum. ben şehit çocuğum ona rağmen bunları terorist olarak görmüyorum. seviyor muyum? aksine ifrit oluyorum. ancak neden parasını başkasına versin ki, alırım parasını veririm arabayı, gitsin ne yapıyor ise yapsın. marketin var gelen giden alışveriş yapıyor her birinin siciline mi bakıyoruz? sen satmassın gider terorist kılıklı vatan haini bir galericiye para kazandırır. terörist herife parasını kaptırsa daha mı iyi? o yüzden ticaret ticarettir benim gözümde. sadece türk gelse 500 indirim yapıcaksam bunlara 1 kuruş fiyat düşmem. ben gurbetteyim sürekli başka bir ülkeye gidip duruyorum. erdoğan sağolsun yok haçlılar yok sahtekar yahudiler filan hakaret etmediği ırk kalmadı, tüm halklar erdoğan ismini duyunca mide bulantısı geçirip hakaret ediyorlar adama. ben sanıyordum ki hep onun yüzünden bizi de aşağılayacaklar dünyada. ancak hiç öyle olmadı. aksine elin gavurları sağolsun daha iyi davrandılar. politikacıların .... olması senin suçun değil diyerek yaklaştılar ve hep hoş görü gördüm ben gavurlardan. almanlara nazi diye hakaret ettiği adamları sinirlendirdiği dönemde bile elin almanı boşver dostum politikacılar şerefsizliği bizim arkadaşlığımızı bozmaz dedi. biz insan olanı seviyoruz dediler.

kaypak bile olsa suriyeliler biz ön yargılı olmamalıyız. hele arapları hiç haz etmem normalde ama aşağılamam karşıma denk geldiklerinde adam yerine koyar muhabbet ederim, karakterinin bozuk olduğunu anlarsam da muhataplığımı keser yoluma devam ederim. vatanı zor durumdayken kaçıp başka ülkede keyif çatan adam benim gözümde de tabi ki karaktersizdir bunu da unutmayın. yine ön yargı yanlıştır kimin ne olduğunu neden ne halt yediğini bilemiyoruz sonradan pişman olmaktansa ya haklı bir tarafı varsa ihtimalini hep göz etmeliyiz insanların.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim surili bir motor alacakmış kuryelik yapan birinden hatta resmini gösterdi tam çakal tipi,, neyse motor sahibi bir şekilde bu salaktan parayı alıyor 1200 tl..yarin gel satış yaparım diye bizim suriliyi postalıyor yarin oluyor ne gelen var ne giden bizim surili yanıma geldi napacaz diye vs olan oldu para gitti sonra bu kuryenin babasına ulaştı babasına alo diyor babası buna direk küfür ediyor konuşmuyo öyle bir olay olmuştu aralarında fakir gibi gözüken zenginlerde var gelirken müze vs yagmalayanlar var ,,aralarında işidli var her türlüsü var yani..ama bir kısmı bunlar gibi degil düzgünleride var ...yani ne bunlarda suç var nede bizde suç bunları ülkeye sokanlarda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Türk Milliyetçisiyim abi ,ülkemin adamı dışında kimse umurumda olmaz. Bizim başımıza öyle durumlar gelse bir Allah'ın kulu ülke sahip çıkıpta içeri almaz. Yaşayacak ülke buldular,mokunu çıkardılar afedersin. Ne zaman denk gelseler,azarlarım kavgaya zorlarım.
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler