Empati yapmak için forumdaki herkesi 1 haftalığına günlüğü 150 liradan taksi şöförlüğü yapmaya davet ediyorum. Lütfen biraz empati yapın. Öyle bir para kazanmanız gerekiyor ki günlük araç parasını 70-80 mazot parasını yıkama parasını durak parasını kazanmanız gerekiyor. kalan para da cebinize kalacak. Ve tüm bu parayı kazanmanız için gereken şey trafikte ilerlemek. Lütfen biraz empati !11!!1!!
Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz.
Olayın öncesini bilmiyoruz tabiki ama, ayna kırma olayı çok çocukça bir hareket geliyor bana. Geçen yine forumda videosu olan yamaha mt0* motorlu vlogger elemanın videosu gibi kırıp kaçayım dedi ama ava giderken avlandı.
Kamera takanların yüzde olarak büyük çoğunluğu boş yapıyor. Herkes vlogger oldu a**.
Asarım kesen diyenlere
Başınıza gelsin bir cezaevine girin
Bakalım dünya nasıl bir gezegenmiş
Motor yada araba suçlu olsun kimse kafasına göre ceza kesemez
Kesersen cezaevine girersin
Bir güzelde mikilirsin
Bazı yorumlar var beyin göç etmiş bedenden aklı gitmiş fikrini yazıyor
Şiddetin her türlüsü zarardır beyler
O motorcu ölse o taksici çok pişmanım diyecekti mahkemede
Niye olay soğumuş beynine o2 gitmiş olacaktı
Olayın başını kıçını bilmeden yorumluyoruz
Bu kadar sığı düşünmeyin
Avrupada görmediğim ülke kalmadı
Araçda kullandım ben bizim gibi bir ülkeye şahit olmadım
Şu saygı işini beceremezsek bu ne ilk ne son olay olacak
Sabır ve saygı beyler ne kadar zor
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
sevgılı taksıcı kardesım , 2 hafta evvel semtte buyuk bır ada var ben ada ıcınde sınyalımı vermıs ılerlerken soldan uzan bı lınea c plaka taksıyı son anda farkettımkı ben ada ıcındeyım o yoldan gelıyor, zor kactım.hoıp mop dıkkat derken adam zıktır len dedı uzadı. gıttım ılerde ısıklarda yakaladım dedım sen hayırdır hem olduruyodun bızı hemde kufur edıyosun. kara kafa arkadasımız nolacah yoru ısıne bah spevc devam ettı, skıllı ol kardes hatalısın bı kusura bakma gormedım de gıt dedım. demıom la napacan dıyerek devam ettı. yuru lan hadı ısıne dedım, bu sefer yurumuyom dedı. napacan dovcenmı dedım , elınde bıcakla asagı ındı. nerkek gelde sok madem cıkarttın onu dedım bekledım, bı *** yapamadı gavatın oglu ınsanlar geldı ona cullandılar bu sefer. sımdı afedersınde zıkerım onun kazanacagı parayı... taksıcı dedıgın babıalı taksıcısı gıbı ıstanbul beyefendısı adam gıbı adam olur, onune gelen davarın oldugu sekıl olmaz...
Validenin kullandığı sıfır aracı, kansız bi minibüs deynekçisi kaldırıma sıfır park etmedi diye kasti olarak çizmiş. Kameradan v.s herşey belli oluyor. Adamın yeri yurdu da belli. Şeytan dedi ki, git o adamın suratını tanınmaz hale sok. Sonra hukukçu olduğum geldi aklıma, savcılığa şikayette bulundum. Belki birşey çıkmayacak biliyorum. Ancak 2-3 bin tl zarar için, elimi kana bulamadım. Arkadaşın dediği gibi bu işler çok ciddi işler. Savcı davayı açtı mı, bir anda kendinizi kodeste bulursunuz.
Somut olay için konuşuyorum, sol şeritte işlek bir yolda giden bir adamın üzerine kasten araba sürüp devirmek, şansınız olur da adam yaşarsa "kasten adam öldürmeye teşebbüstür" adamın öldüğünü varsayın indirim v.s en az 20 yıl alırsınız.
men dakka dukka.
Selçuk abi taksici değilimama taksi gördüm mü sinyal verdi mi direk yol veririm çünkü o ekmeğini ondan kazanıyor. Fren yaparım önüme alırım adabı ile kullananlara yardımcı olurum. çünkü onların saatleri var. Burada bütün taksiciler OÇ propagandası yapılıyor da o yüzden ironi yaptım.
Yapılan bir kötülüğe en fazla o kadar karşılık verebilrsin,affetmek daha büyüklüktür o ayrı.Yorumlardan zaten toplumun patlamaya hazır bomba olduğu belli.
Sen benim kolumu kırdın ben senin 2 kol bir bacağını kıramamki bu hakkı bana vermez.
Gorunen kismina bakarak yorum yaptigin icin yanlis yapiyorsun o motoru kullanan sen olsan mikail kardesim, adam dur desen durmasa belki ayni tepkiyi sende verirsin (seni takip ettigim kadariyla az bucuk polat alemdarlik sende de var)
Polis mevzuuna gelince git polise de ki adam ustume kirdi plakasi bu ya bi ziktir gitin kibar sekliyle seni basindan savacaktir.
Polisin gozunun onunde sapaga son anda dalan arac aynasina bakmadi benim temkinli olmam sayesinde kendimi kurtardim ani fren korna vs ki sapagin basindaki refujde polis motoruna yaslanmis bekliyordu olaylari gordu yanina gittim memur bey plakasini aldiniz mi dedim ya bosver salak herif iste dedi ne diyeceksin ?
Kamera olayina gelecek olursak bir donem bende kullaniyordum bozuldu sonra meret, benim kamera kullanma sebebim iste bu tarz oncesi sonrasi belli olmayan olaylrda kendimizi garanti altina almak. Trafikte Kimseyle isim olmaz ben yoluma gidiyorum dayilanmam dayilanada 2 cift lafimi soyler basar giderim.
Ben motorumla emniyette gittim diye 2 kere eds cezasi yedim pasa pasa da odedik. Kamerayi birde emniyetten giden baska insanlarin hakkina tecavuz eden araclarin plaklarini polisin ihbar hattina gondermek icin kullaniyordum.
Yeniden alicam kamerasiz motosiklet surmek istanbulda buyuk dert, sunu iyi bellemek lazim 3-5 apachi mevzu pesinde adam yuzunden butun motorcular tu kaka degil emin olabilirsin.
Polisin bişeyle ilgilendiği yok hacılar .Bu ülkede dayak yersen yanına kar kalır ona göre önleminizi alın.Hele trafik kavgasıysa hiç bişey olmaz olduğunu görmedim.Zopanı yer gidersinKanun manun yoktu zaten hiç kalmadı..
İnsanların adaleti kendilerinin araması işlerin düzgün gitmediğinin en büyük kanıtıdır.
saat 20:00 civarı göztepe parkının ordayım maltepeye doğru gidiyorum.önümde gri 320 bir sağ şerit bir sol şerit.ben solundan geçsem o otarafı kapatıyor.sağına geçsem otarafı kapıyor.sonunda yanına geldim.cam ardına kadar açık.50 lerinde bir beyfendi.dedim usta şeridinde git.zankk diye fren koydu.bende durdum.arkadan dattt duutt kornalar.
nediyorsun sen dedi.dedim usta şeridinde git boş yolda sağ,sol yapıyorsun.sanamı sorcam diyip arabayı üzerime sürdü.bende bis...git deyip gazladım.aynadan baktım.peşimden gelir melir.baktım kolpacı.zaten trafikte kayboldum gittim.
demem oki,sadece küçük bir uyarı yaptım,karşılıgı üzerime sürülen bmw.
kesinlikle ayna kırmayı araca zarar vermeyi onaylamıyorum.ama karşınızda sizi ezmek isteyen 1500kg lik bir demir yıgını var.kendimizi nasıl koruyabiliriz ki???
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Hani cama çekiçle yada taşla vurursunda çattttt eder dökülürya anasını satayım içi öyle oldu ne güzel koydu bariyere doğru ibneye bi darbede bariyerden yemiştir inşallah
DR. OWL
Bu forumda bu kadar motorcu nefreti olduğunu bilmiyordum beklemezdim. Bazılarınızla yüzyüze bazılarınızla da ismen tanışıyoruz. Arabanın icindeyken rahat geliyor bazi seyler. Ama 2 tekerin ustundeyken oyle olmuyor.
Ben yeni bi motosiklet kullanicisiyim cogu goprolu cakma youtuber gibi ordan burdan malzeme çıkarıp bi izlenme yapayim gibi bi dururum yok. Zaten coguna bende sovuyorum. Ama benim gibi Trabzon gibi bi sehirde motosiklet suruyosaniz her dakka cinnet geciriyosunuz. Araba sizi saymiyor kamyon saymiyor otobus saymiyor hatta bazen yaya saymiyor. Yavas gidiyorsun niye yavaş gidiyosun kaldirimda git diye tepki geliyor. Hizli gidiyorsun burasi pist mi ne yapiyorsun insan gibi sur sunu diye tepki geliyor. Ayna kirma tekmeleme vb. hic bir hareketi desteklemiyorum. Ama bazi zaman oyle seylere maruz kaliyosun ki insan yapmiycam dediği seyleri yapabiliyor.
Cok şükür buyuge saygiyi da yitirmedik R25 li elemanin yaptigi gibi babam yasibdaki adama sovecek de degilim. Ama burdaki abilerim kardeslerimden tek istegim var bi gun surun motosikleti ne demek istedigimi anlarsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)