User Tag List

Sayfa 4/30 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
555 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Trafikte ölümüne Kavga Kamerada(Taksici vs Motorcu)

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki 10 parmağın 10 uda bir değil ama kendiniz söyleyin motorcular 10 parmaktan kaçı düzgün eğri oturalım doğru konuşalım.

Trafikte ilk kez kavga görmüyoruz, bu videoda kavga varsa var eyvallah, seyir halindeyken laflı sataşma hiçmi başımıza gelmedi 2 otomobil ? hangimiz gidip çarptık aynasını kırdık çizdik bilmemne yada kalkıp bujimi atalım adama ? varmı böyle mantık ? 2 otomobil şöförü tartışır hırslarını alamazlarsa iner girerler birbirlerine ADAM gibi.

Neden ilk fiziki hareket motorlulardan geliyor kolay olduğu içinmi ? daha haklı olduğu içinmi? kendine güvendiği içinmi?

tabıkı kımsenın canına kastetmek ıstemem ama bu kadar yavsaklıkta sineye çekilir gibi değil. Ben çalışacam eşek gibi didinecem gidecem araba alacam trafikte x sebepten paşanın hoşuna gitmeyen bişey olduğunda gelip aynamı kıracak yok öyle. kaldıki o anda mantıklı düşünsen yapmazsın. Mantklı düşünse o motorluda aynayı kırmaz ama mesela,

Şu sosyal msjlarıda bırakalım artık.

Öncelikle trafikte saygı hoşgörü bekleyen motorcuların kaçtanesi saygılı araçlara ?

Şerit aralarından geç, 2 aracın arasından geç, arabaların dibinden geç, trafiğin 3 katı hızla ilerle, trafikte her kural her araç için geçerliyse o zaman haklarda aynı şekilde her araç için geçerli.

Bunu kabul edin ona göre ilerleyin zaten çoğu riski azaltırsınız.

Hayır zaten ıkı arac arasından gececek kadar yer sıze yetıyorsa, neden önünüze kırıldığında panik yapıyosunuz anlamıyorum ? !

Motorcuların yaptığı hareketleri araçlar yapmaya kalksa ne olur düşünebiliyomusunuz? sen 120 le giderken yanından 300 le bir araç geçicek 50cm yanından ? aynada gorcekmısın ? duycakmısın ?

Daha çok yazasım varda ne okunur ne evet lan denır.. herkes bıldıgı gıbı takılsın.

Bu arada bıde plakayı bezle tshırtle fılan kapatan ıbıneler var selam olsun onlarada tamda aılenıze yakısanı yapıyorsunuz..
    ne bıcım konusuyosun lan sen ,benım plakam kapalı. gunde 150 km kullanıyorum emnıyet serıdınden cıkamıyorum trafık yuzunden. polıs karısmıyor ambulansı engelemedıgın surece devam dkıyor. paso plakaya cezamı gelsın,sen kımsın o lafı kullanıyosun ? mesajını sıldır adamın asabını bozma benı dınden ımandan cıkarma,aıleye yakısanmıs bılmemne.ne yazdıgını kıme yazdıgını bıl senın aklını alırım

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim kardeşlerim sadece 4 teker ve kaporta korumasında olan aracı kullanıp konuşmak emin olun çok kolay. 2-3 hafta motor kullanın insanların nasıl sizin sabrınızı ve tek olan canınızı yakmaya yakın olduklarını görün ondan sonra konuşun. Taksilerin, minibüslerin nasıl sizi görmesine rağmen laps diye yola girdiklerini, harfiyat kamyonlarının dibinizde seyrettiğini, sokak aralarından laps diye çıkıp sizi düşünmediklerini vs.

Bu videodan bağımsız olarak, genelleme yapanlara ithafen yazdım. Ben motoru ölüme göz önüne alıp sürmüyorum. Motosiklet kullanmayı seviyorum ve bunu taşıt olarak seçtim.
    Instagram: mutusgarage

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam senin canina kast edicek aynasini kiramazsin , varsa sorun durdur araci ( durursa tabi ) levye vs kask fight ! O zaman delikanlisin.

Adam senin aynani kiracak onun 10 kati buyuk aracinla onu durdurma. Yukardaki delikanlilik kanunu senin icin gecerli degil direk ez gec .

Hayatimda motor kullanmadim , kullanmayida dusunmuyorum ama otomobilin icindeyken bile biri ustumu kirinca deliriyorum. Motorcular , yapilan en ufak hatada ( ki ne yaziktir bilerek motor sikistiran kapi acan tipler var ) bedelini sakat kalmak veya cani pahasiyla oduyor. Aynasi kirilan adam delirip motoru cigneyebilir ama 10 saniye oncesinde olumden donen adam ayna kiramaz Cifte standart gibi geliyor sanki.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne bıcım konusuyosun lan sen ,benım plakam kapalı. gunde 150 km kullanıyorum emnıyet serıdınden cıkamıyorum trafık yuzunden. polıs karısmıyor ambulansı engelemedıgın surece devam dkıyor. paso plakaya cezamı gelsın,sen kımsın o lafı kullanıyosun ? mesajını sıldır adamın asabını bozma benı dınden ımandan cıkarma,aıleye yakısanmıs bılmemne.ne yazdıgını kıme yazdıgını bıl senın aklını alırım
    Aklımımı alırsın.

150 km yapıyosan bunun bılıncınde olup ona göre kullanıyorsun o motoru degılmı ? senı zorla oturtanmı var motorun ustune ? ne demek plakayı kapatmak. kac araba gordun sen plakası kapatılan herkes ıstedıgını yapsın ne ala memleket.

Trafıkte saygı ısteyen adamlara bak farkedılıyosunuz çok güzel.

Arabalara yasak motorlara serbest mı o şerit ? Trafık polısıde ısını yapmıyo demekkı. Bu kadar basit. yaptıgın doğrumuda burda neyi savunuyosun ?

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklımımı alırsın.

150 km yapıyosan bunun bılıncınde olup ona göre kullanıyorsun o motoru degılmı ? senı zorla oturtanmı var motorun ustune ? ne demek plakayı kapatmak. kac araba gordun sen plakası kapatılan herkes ıstedıgını yapsın ne ala memleket.

Trafıkte saygı ısteyen adamlara bak farkedılıyosunuz çok güzel.

Arabalara yasak motorlara serbest mı o şerit ? Trafık polısıde ısını yapmıyo demekkı. Bu kadar basit. yaptıgın doğrumuda burda neyi savunuyosun ?
    aklınmı eksık olm senın? 75 km beylıkduzu pendık arası neyle gıtmeyı planlıyorsun ıs ıcın ? senın keyfın olacak dıye arabaylamı yada toplutasımayla 3 saattemı gıdeyım? cok duzgun motor kullanan bırıyım herkesıde kollarım kı gecen hafta embesıl bı kurye yuzunden cıddı bır kaza gecırdım.motorumda parcalandı kendımde hasar aldım hala ıyılesme surecındeyım neyın ne oldugunuda bılıyorum. klavyeden yazmak kolay gelıyor sana herhal. adam ol asap bozma o mesajını sıldır. ızmır mızmır dınlemem senı orda bulurum klavye erkegı

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynada motor gördüğümde mutlaka yol veririm sıkışmasın geçsin diye.. Herkesin ortak fikri bu kamera takanlar ota boka olay çıkarıp bişeyler yapma peşindeler..

Trafikte öküz çok bunuda herkes kabul ediyor. Sinyalsiz öne atlamalar, kapı açmalar, motoru önemsemeyip önüne kırmalar burdada herkes hem fikir. Bu durumlar arabayla olursan frene basıp durursun veya sürtersin, motorla olursan direk düşersin bu kaçınılmaz ama ayna kırmak nedir.

Açın izleyin ayna kıranların hepsi gaza basıp kaçıyor madem haklısın,madem yaptığını savunuyosun neden kaçıyosun ? Dur delikanlı gibi kavganı et bağır çağır..

O an motorcu yapabileceği en kolay ve hızlı çözümü ayna kırmak olarak düşünüyor , arabadaki adamda aynı şekilde onun kaportasına zarar vermeyi düşünüyor. Olay basit sonuçlar belli..

Taksicinin yerinde olsam aynısını yapardım, aynasını kıramıcağıma göre..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayin oncesini aslini astarini bilmeden bol keseden yaziyorsunuz da bi dakka beyler adam ya taksiciye cek saga dediyse ? Ya taksici motorcuya ana avrat sovdugu halde kenara cekmiyorsa ayni sey sizin basiniza gelse ne yapardiniz ? Bir ayna bir insan hayatina bedelse sizin insanliginiz bitmistir benim gozumde. Kaldi ki tartisma icerisinde olan arac taksi (1 tane kurallara uyan taksici gordunuz mu )

Ayip yahu yok sigara yakiyormus yok soda sisesi gezdiriyormus, yok icinin yaglari erimismis, siz trafikte her kurala uyrak mi gidiyorsunuz. Gazlamiyor musunuz makas atmiyor musunuz kendi hayatlarinizi hice sayiyorsunuz da baskalarini dusunuyor musunuz tabiki hayir.

Motorcular soyledir boyledir diye girmeye gerek yok burada motorcu yerden goge kadar sucluda olabilir ama bunun cezasi kesinlikle uzerine kirip adami bariyere dogru dusurmek kesinlikle degil.

Gecenlerde motorcu bi arkadas anlatiyor uzerine kirmis araba aynaya bakmadan yanina gidip, kardes ayna koymuslar buraya kullanasin diye demis surucude sanane lan kullanmiyorim amk spor gazetesi diye cevap vermis. Buda aynayi kirmis al amk spor gazetesi o zaman deyip basip gitmis.

Tasvip etmiyorum ama bu adamda kasinmamis mi simdi ? Olaylarin nasil gelistigi hakkinda detayli bilgimiz yokken vurun abaciya sekli yorumlar ustune birde motorculari genelleyen mesajlar hic hos degil.

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim yerimede vursaymis birtane allah razi olsun taksiciden (taksicilerinde hiamina k. )

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorlu stratejik hata yapmış bence. sağ eli ile ayna kırdığı için hemen gaz açamamış bence. o sıra gazı bırakmış vurup tam gaz vericekken eline vermişler. inşallah taksicininde eline verirler. ikisisde layığını bulur.
    74 model sehpa...

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorlu stratejik hata yapmış bence. sağ eli ile ayna kırdığı için hemen gaz açamamış bence. o sıra gazı bırakmış vurup tam gaz vericekken eline vermişler. inşallah taksicininde eline verirler. ikisisde layığını bulur.
    Hocam peki diğer maçlarda ne olur?
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

uzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk önce taksiciyi döverdim sonra motorcuyu al birini vur ötekine arayada dolmuşla otobüsü sok tamam

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şurda şu yaptıgınız konusmalarla cinayete açık bir şekilde yakın olsugunuzun farkında mısınız? Motorcunum yaptıgını tasvip etmiyorum fakat taxicinin yaptıgıda cinayet işlemekten farkı yok. Bide siz iyi yapmıs gibi yorumlar yapıyorsunuz. O motorun üstündeki insan insan. Maddi zarara sebebiyet vermenin karşılığı katil olmak mı? Burdan şunu anlıyoruz ki cinayet işleneye meyilli bir şok insan var bu sayfada allah akıl fikir versin size şu ramazan ayında.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ve oyunculardan çok genç arkadaşlar yorumları ciddi şaşırtıcı
    hep bir *** kesme kafa koparma asma astırma kan alma.Hepiniz tıp mı okudunuz arkadaşlar nedir bukadar cerrahi müdahale.Biraz sakin ve sağ duyulu yaklaşın olaylara
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam peki diğer maçlarda ne olur?
    diğer maçlarda tahminim aile baskısıyla motorculuktan men cezası alıcak arkadaş.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olayin oncesini aslini astarini bilmeden bol keseden yaziyorsunuz da bi dakka beyler adam ya taksiciye cek saga dediyse ? Ya taksici motorcuya ana avrat sovdugu halde kenara cekmiyorsa ayni sey sizin basiniza gelse ne yapardiniz ? Bir ayna bir insan hayatina bedelse sizin insanliginiz bitmistir benim gozumde. Kaldi ki tartisma icerisinde olan arac taksi (1 tane kurallara uyan taksici gordunuz mu )

Ayip yahu yok sigara yakiyormus yok soda sisesi gezdiriyormus, yok icinin yaglari erimismis, siz trafikte her kurala uyrak mi gidiyorsunuz. Gazlamiyor musunuz makas atmiyor musunuz kendi hayatlarinizi hice sayiyorsunuz da baskalarini dusunuyor musunuz tabiki hayir.

Motorcular soyledir boyledir diye girmeye gerek yok burada motorcu yerden goge kadar sucluda olabilir ama bunun cezasi kesinlikle uzerine kirip adami bariyere dogru dusurmek kesinlikle degil.

Gecenlerde motorcu bi arkadas anlatiyor uzerine kirmis araba aynaya bakmadan yanina gidip, kardes ayna koymuslar buraya kullanasin diye demis surucude sanane lan kullanmiyorim amk spor gazetesi diye cevap vermis. Buda aynayi kirmis al amk spor gazetesi o zaman deyip basip gitmis.

Tasvip etmiyorum ama bu adamda kasinmamis mi simdi ? Olaylarin nasil gelistigi hakkinda detayli bilgimiz yokken vurun abaciya sekli yorumlar ustune birde motorculari genelleyen mesajlar hic hos degil.
    Fahri trafik memurluğuna gerek yok , trafikte akışa aykırı bir durum varsa ( vasıta her ne olursa olsun başkalarının canını tehlikeye atıyorsa ) bunun muhattabı olan gereğini görüp cezasını kesecek olan

merci POLİS'tir - Trafik Şube'dir . Gider şikayet edersin sonrasını o şahıs düşünsün .

Ha bunun harici yine diyorum motorcu ya da araç sürücüsü ne olursa olsun , ÇOK MU DELİKANLISIN ? AYNA KIRINCA ADALETİ Mİ SAĞLIYORSUN ? FARZI MİSAL BU YETKİ SENDE KIRDIN AYNAYI - E HAKLIYSAN AYNAYI KIRARKEN GÜCÜN , MANTIĞIN YERİNDEYSE HADİ DURSANA ? KİMSE KUSURA BAKMASIN KIRIP - KAÇANIN YA DA KIRIP KAÇMAYA ÇALIŞANIN HAKKI BU'DUR .

Öncesini sonrasını bilmem , görünen kısma bakarak yorum yapıyorum . Çok da iyi olmuş , haketmiş , hatta şişede müstehak BANANE KARDEŞİM BURASI TÜRKİYE - DÜŞÜNSEYDİ , TARTIP BİÇİP ONA GÖRE DAVRANSAYDI ?

Kralına kadar haklı olsun , aynayı kırıp kast ediyorsa sonrasında olacakları göze almıştır , uzatmaya lüzum yok

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklınmı eksık olm senın? 75 km beylıkduzu pendık arası neyle gıtmeyı planlıyorsun ıs ıcın ? senın keyfın olacak dıye arabaylamı yada toplutasımayla 3 saattemı gıdeyım? cok duzgun motor kullanan bırıyım herkesıde kollarım kı gecen hafta embesıl bı kurye yuzunden cıddı bır kaza gecırdım.motorumda parcalandı kendımde hasar aldım hala ıyılesme surecındeyım neyın ne oldugunuda bılıyorum. klavyeden yazmak kolay gelıyor sana herhal. adam ol asap bozma o mesajını sıldır. ızmır mızmır dınlemem senı orda bulurum klavye erkegı
    STP ben bu nu yapana söyledim lafım ortaya. Sen gocundun yaran ortada. Aklın eksık degılse sen düşün hadi ben suratına söyledim Söylemeyen sen giderken arkandan gelen neler var bunu yaptığın için bunu düşünmedinmi hiç. Bende hergün 80km yol gidip geliyorum bende plakamı kapatayım emniyet şeridinede gireyim. Kural ihlalide yapayım. herşeyi yapayım ama ceza ödemeyim. paralı yoldanda geçeyim onuda ödemeyim nasılsa var ödeyen böyle güzel.
    Ben sana düzgün kullanmıyorsunmu dedim? Eminimde öylesindir bu kadar hassassan! Madem bu kadar bilinçlisin üstüne alınmazsın olur biter uzatmanın manası yok.
    Bunun keyıfle meyıfle alaksı yok. Dusun kı eşinle yoldasın geldi bitane plakası kapalı olan motorlu zevkten aynanı kırdı camı kırdı korktun bılmemne yada sen yoksun sadece eşin trafıkte. plaka kapalı birşey belli değil. Ne diceksin benim keyfim için adam plakasını açacak değil ya..
    Anlatmaya çalıştığımı anla empati yap sonra lakırda.
    İzmirede geliyosundur konuşuruz dost meclisinde.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fahri trafik memurluğuna gerek yok , trafikte akışa aykırı bir durum varsa ( vasıta her ne olursa olsun başkalarının canını tehlikeye atıyorsa ) bunun muhattabı olan gereğini görüp cezasını kesecek olan

merci POLİS'tir - Trafik Şube'dir . Gider şikayet edersin sonrasını o şahıs düşünsün .

Ha bunun harici yine diyorum motorcu ya da araç sürücüsü ne olursa olsun , ÇOK MU DELİKANLISIN ? AYNA KIRINCA ADALETİ Mİ SAĞLIYORSUN ? FARZI MİSAL BU YETKİ SENDE KIRDIN AYNAYI - E HAKLIYSAN AYNAYI KIRARKEN GÜCÜN , MANTIĞIN YERİNDEYSE HADİ DURSANA ? KİMSE KUSURA BAKMASIN KIRIP - KAÇANIN YA DA KIRIP KAÇMAYA ÇALIŞANIN HAKKI BU'DUR .

Öncesini sonrasını bilmem , görünen kısma bakarak yorum yapıyorum . Çok da iyi olmuş , haketmiş , hatta şişede müstehak BANANE KARDEŞİM BURASI TÜRKİYE - DÜŞÜNSEYDİ , TARTIP BİÇİP ONA GÖRE DAVRANSAYDI ?

Kralına kadar haklı olsun , aynayı kırıp kast ediyorsa sonrasında olacakları göze almıştır , uzatmaya lüzum yok
    Motorcu düşmanı algılamayın hemen

Yaya da olsa , helikopter pilotu da olsa , uzay mekiği ile de E5'e inse insan gibi gelip söylerse bende haksızsam zaten kusura bakma , özür dilerim derim sonuçta insandan bir şey eksilmiyor .

Yukarıdaki yaklaşım tarzım gopro'lu polat alemdar kardeşlerime yazılmıştır tşkler

Mikail

chevelle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak motosiklet kullanıcılarının daha bilinçli, daha duyarlı, daha yardımsever kişiler olduğunu düşünüyorum. Arada çürük elmalar çıkar elbet. Fakat trafikte asıl sorun yaratanlar bana göre taksici, dolmuş şoförleri, servisler ve şirket araçları. Aynaya bakmadan şerit değiştirenler, makas atanlar, sinyal vermeden bi anda bi sokağa dalanlar, vs vs. Trafik kültürü diye bir şey yok, anlayış yok. Yol vermeyi namus meselesi zannediyorlar. 75 beygirlik arabalarını da ferrari falan sanıyorlar.
    Motorcularla ilgili sorun çabuk yer değiştiriyor olmaları. Hangi şeritte olursam olayım aynalarımı mümkün olduğunca kontrol ediyorum, motorlu görürsem geçebilmesi için yol veriyorum. Ancak ben sağdayken hafif sola çekiliyorum geçmesi için, oysa o yarım saniyelik sürede çoktan benim soluma geçmiş oluyor. Arka direklerin arkasından yaptıkları manevraları bizim görmemiz pek kolay değil. Onların da bunu düşünmesi gerek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler